valentina

2015-02-09 13:02

as labai senai buvau forume tai siandien atsidariau ir nezinau ka rasyt jus visi susibendrave ,o as norejau paklaust ar kas naudoja kokius homopatinius vaistus. as naudoju jau puse metu ir toliau nezinau ka daryt?

inetta

ujujui..
as atsiprasau,akd taip audringai suregauoju i viska. ne as labai cia nervuojuosi, ne ka, gal mano temperamentas toks.. ir cia isireiskimas tik,kad nervai nelaiko:) nu bet ka darysi. geriau gal nieko nerasyt, bet kad kazkaip knieti:)
Estee, del mano ligos formos. Mano remituojanti progresine. Siek tiek vyresne uz tave, man 31. pirmai matyt tikrai kazka prazioplinau, skaitydama komentara.
atsiprasau,jei ka izeidziau ir aciu nuajokui uz muzikyte :) gaila,kad paklausyt negaliu, nes darbe nera kaip,o namie prie kompiuterio nebunu..
visiems geros dienos!:)

suduvis

v ir Daiva čia tik jūsų ligos pradžia tadėl imkitės gydytis kol dar nesėdot į vežimėlį.Gerai sakote kad reikia gyventi sau ir primygtinai jums siūlau paskaityti Polio Brego "Tobulumo Formule" žinosit kurlink keisti mityba.Tad jei jos nerasit(nes išpirkta),paskaitykit Genadiju Malahova jo knyga "Badavimo Fenomenas" tad tiek pradžiai jums siūlau.Iki:)))

V

2015-02-09 12:02

kazkokios nenormalios diskusijos prasidejo, o juk kiekvienas laukia atsakymo i savo klausimus. del pirstu nutirpimo man padejo preparatas su magniu, konkreciai magne b.6, o del uzimo ausyse, as pats noreciau gauti atsajyma. Siaip man raso neurita, kuris kaip jus zinote, yra neizgydomas, siulydavo vartoti kavintona, nepadejo. Dar pats pastebejau, kad is ryto uzia stipriu, kartais liaujasi aistu trumpam, kartais itin stipriai uzcypia,susinervinus irgi ima zvimbti. Tai tiek, prasau jusu patarimo

Vita

2015-02-09 11:02

paracetamoli geriu, kad nakti saltis nepurtytu, nes neimanoma kitaip istvert.apie 22 val susileidziu vaistus, tai apie 1.30 val. pradeda saltis labai krest. leidziuos du metus, bet salutinis poveikis taip ir nepraeina. nors gydytoja paaiskino, kad taip jaucias, jog vaistai veikia.

Ana

2015-02-09 11:02

kazkas klause mano metu.Nemazai jau:)
Norejau paklausti, o del ko geriate paracetamoli?
Dar man labai spengia galvoje ar tai ausyse, nesuprantu.Ar kam nors taip yra?
Aciu

Vita

2015-02-09 10:02

tai gerai, kai tik karta per savaite, o as kas antra diena leidziuos. i paracetamoli jau net paziuret bijau.o vistiek tenka gert. idomu butu paziuret kas ten is mano kepeneliu dar like...gal kas tikrinotes , ar labai ten tas paracetamolis pakenkia? kai tyriaus skrandi ir papasakojau gyd. kad tiek paracetamolio geriu, tai jis manes paklause, ar as noriu kepenis islydit.kazkaip neramu pasidare. as leidziuos vaistus velai vakare, kad jau ryte bent kiek buciau atsigavus, bet vistiek atsikeliu kaip medine.

loreta

2015-02-09 09:02

taip,pritariu,kad forumas tam ir yra,kad pasidalinti patirtimi,pasikeisti noumonems,gal kitam wieta pasiguosti ar issikalbeti,gal kitam tai visa padeda is saunu ,jai mes galime paguosti ar kuo nors bent truputely padeti,juk pripazinkime visiems karrtais buna sunki minute,bet mes stiprus ir wiska isgyvename

suduvis

2015-02-09 07:02

ele aš esu išbandes dauk būdu tad manau galys jum payarti.Kai ima tirpti pirštai geriausia yra perlieti juos karštu vandeniu iš čiaupo ir pa keliolikos pakartojimu jie bentjau man tirpdavo mažiau.Po toėmiau valyti savo arganizma-badavimais,vegetarine dieta.O dabar man tos kūno dalys kurios buvo nutirpe yra šaltos.Bet tai geriau nei nutirpimas yra pirštinės,kojinės.Dar esant nutirpimui bentjau man būdavo ir ūžimas ausyse,dabar mano ausise tyla-o kaip jum.Stiptybės ir nepasiduokit ligai nes suvalgys:)))

ANDREJUS

2015-02-08 21:02

Pats dirbu su Sigcess kordicepsu jau virs 2 metu. Yra tikrai puikiu rezultatu. Visai nesenai pasirode naujos preparatu formules, didesnes koncentracijos. Kaip jums turbut zinoma, vartojant Rytu papildus, reikia praeiti tam tikra paumejimo perioda pradzioje, todel dazniausia pradzioje patariama vartoti mazomis dozemis, palaipsniui pereinant prie rekomenduojamu. Jeigu jauciate diskomforta, sumazinkite doze keliom dienom, tas periodas dazniausia tesiasi 2-3 dienas, iki savaites. Visa informacija jus galite gauti, paskambine man +37067787777 Vasario 14,15,16 d.d. planuojamos Vilniuje, Kaune ir Klaipedoje paskaitos apie kordicepso poveiki, kurias skaitys profesore-farmokologe. Rasykite, arba skambinkite, as patikslinsiu vieta. Su Pagarba Andrejus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių