ji

2015-03-22 11:03

o taip jis viska zaloja bet.....

rasa

2015-03-22 11:03

tai po tokiu dozikiu kokios kepenys belieka.

zilvinas

2015-03-22 10:03

laba,pasigirsiu,gavau teise is komisijos pirkt automobili su rankiniu valdymu,o dabar galvosukis,kokia pirkt:))))

albertas

2015-03-22 10:03

o ka as nepasekojau ?aciu Reda

albertas

2015-03-22 09:03

laba diena,tiketi reike iki galo,na as rimtom pasakom netikiu,ocia atejo nelaukta ir isileidau daugiau nei pries 15 metu supratau.viskas bus gerai,pyktis(nervai) didziauseias priesas,as forumus stebiu ir parasau kai man too norisi(man senai istrygo galvoja,apie kiek supratau gera zmogu.sedi bobute ant lovos krasto ir kentedama skausma sako:visa gyvenima tikejau,dabar ne,uz ka man ir ji teisi,na cia mano demogogija isvada savimi tiketi reike...

zilvinas

pavasaris.ale slabna daros:)

valdas

Draugai.Ar galite atsiliepti kas naudojat intinferona.Kaip jusu savijauta?Ar pagerejo kiek juos leidziantis???Ar ir nauju bedu atsiranda???Kokia jusu nuomune apie ta intinferona???Nezinau man kazkokia nepasitikejimo gaidele inese,kad ......ACIU.LAUKSIU.Kiek tas pripratimo laikotarpis trunka?Nuo pirmos ampules?kiek susileidus gali kazkuo uzsimti???Suprantu,kad pas kiekviena kitaip,bet vizgi.

valdas

Rimui.Is Joniskio gavau siuntima i Siaulius konsultacijai ir ten prisiregistravau pas Lukosaiti.Atlaukiau menesi eileje pas ji.O tenai jis pats paklause ar nebandziau gaut intinferono?Sakau bandziau Kaune ir ten mane pasiunte.Tipo tavo ligos eiga per gera.Gerai atrodai ir t.t.Lukosaitis sako nesamone.Pats imternetu priregistravo i santariskes pas Kirzaitiene ir kai atejo laikas as jau ten.O ji aptare mano liga su Kaubriu ir pastate i eile.Kita men sakejau duos.Gailius dabar vieno.Koks velnias pastumejo vaziuoti mane i Kauna.Ir kodel ten tokie pizdukai,kad nesiule anksciau.Jug per tuos 12m.kai nustatyta liga as Kaune kokius 5 kartus gulejau.Ir buvau zalias apie tuOs vaistus.Gal anksciau gavus juos dabar geresnej busenoj buciau.Matyt taip turejo buti.Ira kaip yra ir gal viskas tik i gera.Tau dar tik pradzia,nebetemk.Kad ir neblogai dabar jauties,patikek tai laikina.Sekmes.IKI.

monika

2015-03-22 08:03

Taip as pati leidziuosi.Tikrai nera sudetinga.
Kaip ir zadejo, jie patys paskambino. Reikejo eiti i konsiliuma. Ten pats prof.Budrys dalyvavo. Ir jie manes dar karta paklause, ar as pasiruosusi vartoti interferona, ir pasiteiravo, ar neplanuoju pastoti :-)
O del vaistu vartojimo...Manyciau, reiketu si kursa praeiti.Gal del ju, man nera ataku jau 3 metai. Nors atvirai, as ju kaip ir neturejau...Problemu buvo tik su regejimu, ir koordinacijos...

Vita

2015-03-22 06:03

Viltis iš naujo bunda, šyla,
Ramybė beldžias į namus.
Velykų šventė jau prabilo
Ir laimina kiekvieną - mus visus..
SU SV. VELYKOM!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių