doppelgänger

2015-04-25 20:04

Visi esam vaikai:

www.youtube.com/watch?v=SLuW-GBaJ8kamp;feature=PlayListamp;p=C66D34D57E288F8Damp;playnext=1amp;playnext_from=PLamp;index=32

giedre

2015-04-25 19:04

Man kompensuoja 80%,matyt dėl to ir skiria visokius pigiausius.O gal kad gydytoja sena ir prisirišus prie tų senųjų vaistų ir gal nesidomi naujovėm..
Įdomu,ar gali pacientas nurodyt ko jis norėtų ir kad jam tuos vaistus išrašytų?Ar neišvarys tokio iš kabineto?:)

doppelgänger

2015-04-25 18:04

Kažkada minėjau posakį: kai pasieki patį patį dugną, išgirsti beldimą iš apačios:) Pradėjau cinizmo, t.y. lengvesne skeptiškumo forma pyktnaudžiaut.

violla

Bedugnė irgi turi dugną. Jo jo, todėl reikėtų ją stengtis peržengti. Mažiau pavojingos duobės, jos seklesnės ir yra šansų išsikapstyti:)

doppelgänger

Kai nelieka nė lašo tikėjimo, peržengi bedugnę, pražutingą vietą, tampi (ne visais atvejais) abejojančiu. Abejonė skatina proto veiklą, aklas tikėjimas žimi tiesia linija smegenų veiklos mirtį. Jau galima atjungti gyvybės palaikimo prietaisus:)

vi

2015-04-25 17:04

Taigi žinot, kaip toliau...

O kada neliks tikėjimo nė lašo,
Ir kančia į kūną tyliai įsigaus,
Išgalvosiu viltį, nors ir labai mažą,
Bet ir vėl gyventi bus, žinau, smagiau.

Gudri dainelė, kurioje pasakyta viskas, ko reikia...

Leta

O kas tas Ostapenka? Aš jo nepažįstu. Kodėl pas jį Violla važiuoji?
Roberta, sveika sugrįžus. Nieko čia pas mus neblogiau, tiesiog mes kitokie, pas mus alkoholikai, o narkomanų pas juos pilnas Amsterdamas. Ar nejautei ten tokios specifinės smarvės? Aš jaučiau, tai narkotikų tvaikas. Taip kad visur yra visko. Aišku, mes niūresni, ir mėlynanosių turim. Žinoma pas juos gražu, jie turtingesni, jų tradicijų niekas negriovė. Na bet mūsų kultūra jaunesnė, jie išsisems, o mes juos pakeisim:)

giedre

Siūlėt Remerona,bet kas iš to jei man jo gydytoja neskiria?..Iš vis ji baisiausiai buvo nustebus,kad man nieko,įskyrus šalutinius poveikius-nedavė Fluoksetinas.Ji teigia,kad jie tokie geri vaistai,kad net medikai patys juos vartoja.Ir atseit "skraido"nuo jų.(čia daktarės žodžiai).Ji negalėjo patikėt,kad man nuo jų ėmė miegas,visai nesinori valgyt,skauda galvą.Tai ji vis stebėjos:"Kaip keista"
Na,ir vietoj Fluoksetino paskyrė Sertraliną.Bet liepė pirkt Asentrą.Dar atskirai užrašė,ant lapelio prie recepto.
Ką manot apie mano situaciją?

giedre

2015-04-25 14:04

Panašiai ir yra..:(Nepatinka man ta ASENTRA.Ir šiaip jau taip "pigiai"atrodo,kad nemalonu nė gert.Na,gal suprantat mane..
Ir dar man yra neaišku-ar jei pakeičia vaistus,vėl reikia laukt mėnesį ar du,kol pradeda veikt.Ar jau būna greičiau,nes ir pirmieji prie jų jungias?
Jei ne-tai vaistus kaitaliojant rezultatų reiktų baisiai ilgai laukt..

Tikrai liūdna,kad visi taip mažai čia rašo.O gal su pavasario atėjimu,labai gerai jaučiatės?:)

Vilte

2015-04-25 08:04

laba visiems, siandiena as jauciuosi negerai, baime, ytampa didele jauciasi, isgeriau vaistus rytinius tai siek tiek pasidare geriau. O darbuotis reikis , bet energijos nera, bet vistiek reikes dirbti, nes zmogui kitam nepasakysi, kad tau siandiena negerai...tik jus suprantate, kurie serga sia liga....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių