Maja

2015-05-16 09:05

Gyvenu tai aš Jonavoje Nėra labai toli
Bet tai ne toj pacioj vietoj kad nepatiko pakilai ir namo parejai

Maja

2015-05-16 09:05

Pakentėk dienele kitą ir vėl bus viskas
iš pradžių Negirtas nors nedvokia,akių
neperverčia,nesitaško kaip kiaulė visur
Blaivo galima nematyti,negirdėti,nepas
tebėti o kiaulė būtinai kur nors užklius

ija

2015-05-15 20:05

Lina.Bet kokie vaistai kartu su alkoholiu yra l.pavojingi,o dedami į alkoholį yra nuodai.Štai ir turi spręsti ar nori jį nunuodyti ar išblaivinti,tačiau tokiu atveju galimas tik pirmas varijantas.Suprantu tave ir galiu tik užjausti,nes,kaip bebūtų sunku tai sakyti,-prieš tą baisų priešą alkoholį mes neturime ginklo,galėtume kovoti tik kartu su savo ligoniais,tačiau jie jau yra alkoholio nelaisvėje,todėl padėti mums negali.Išklausiau daug nuomonių,išbandžiau daug varijantų,bet atrodo,kad lengviau mokytis su tuo gyventi,o ne kovoti.Atleisk,kad nepaguodžiau ir nepatariu nieko,nes negaliu siūlyti to kuom netikiu pati.

lina

2015-05-15 18:05

As girdau savo draugui kas antra diena ANTIBUSE tabletes. Uzgerimo atveju, parausta veidas, kalatuojasi sirdis, gali istikti net insultas. Zinau jog ju negalima duoti zmogui kuris vartojo alkoholi maziau nei pries 24val.Jei ideciau i jo alkoholini gerima(kuri jis siuo metu geria)ta tablete, ar nenumirtu, o gal is to blogumo atsipagiriotu?

lina

2015-05-15 15:05

Kas tas sickio metodas? ar imanoma tai isklausyti anglu kalba, ar paskaityti?

Maja

2015-05-15 05:05

Jei gyvenčiau Šiauliuose tikrai nueičiau
nes gyvenant su tokiu zmogumi kartais
paciam reikia psichologo Tai yra ir
mano problema nes būna momentų jog
neįmanoma buti salia tokio zmogaus Jei
butu galima nudeti nudeciau tik gaila
savo gyvenimo

Vytas

2015-05-14 13:05

Kas turi t.y.SELGA sausainiu (melynas pakelis) laimejima 5000 Lt (kuponas pakelio viduje), kur baltai parasyta Selga siulau susivienyti ir Parex banke gauti 5000 lt. premija...:) as cia visai rimtai:)
tel 8 619 82371

vida

2015-05-14 12:05

MANAU niekados neisiu i AA.
AS GALIU PRASIBLASKYTI IR KITAIP, NEGU KLAUSYDAMA APIE TUOS GIRTUOKLIUS. JIE MAN IR TAIP SIRDI PAEDE. GERIAU PASIVAIKSCIOSIU PO MIESTA, PASKAITYSIU, PAKALBESIU PRIE KAVOS SU KAIMYNE.
As nekenciu buti tarp girtuokliu. Man nuo ju bloga. JU NEPAKEISI. TAI TURIU SUPRASTI IR PRIIMTI. BET GYVENTI JU BEDOMIS NENORIU IR NESIRUOSIU, NES GYVENTI NORIU IR AS.

ingrida

2015-05-14 12:05

LABAI ACIU.Tikiu kad man pasiseks.

Rūta

2015-05-13 15:05

sveikos.nerašiaursquo;nes vėl užsidariau avo kiaute.gal nerašiau,kad alkoholis kelieuja kartu su depresija manyje.nuo depresijos gydaus gan senokai.buvau nutraukus ir nuo depresijos vaistus.otaip negalima.užsidariau namie ir nebendravau net komou.daba atnaujinau vaistus ir vėliau mažinsiu juos po truputį.džiugu,kad jūs mane nepamiršot.Šeštadienį buvau šiauliuose aa jubiliejui.važiavau per prievartą.kad tik išeit iš namų.marina ar važiuosi į rdquo;ŠILOrdquo;jubiliejų?na va lyg ir visos naujienos.birželį ir aš ruošiuos į kelionę,jei dukra spės apsigint diplominį.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių