Regina

2015-06-01 21:06

Kaukės žinoma gerai.Šampūnų nerekomenduoju, nes Lietuvoje tų originalių, kuriuos reklamuoja nėra, yra tik Lenkiški surogatai.Rekomenduoju "Vita Gelatine", profilaktiškai 1 valgomas šaukštas per dieną; jei jau SOS - 3 v.š. per dieną. Išbandyta. Nusipirkti galima sporto klubuose.

vaida

2015-05-29 20:05

o gal zinote tu vaistu pavadinima,labai reikia

violeta

2015-05-29 17:05

Mano mama pradejo naudoti Rogaine 5% ir nuo pirmos naudojimo dienos jai plaukai pradejo slinkti dvigubai daugiau ir tai tesesi pirmas 2 savaites, o po to pradejo plaukai slinkti 3 kartus daugiau. Ji naudoja Rogaine beveik 2 menesius ir siauba kelia tai, kad plaukai slenka daug daugiau, jokiu vadinamu ataugusiu pukeliu-plauku dar nesimato. Rogaines instrukcijoje parasyta, jog pradzioje turetu lengvai padaugeti plauku slinkimas, nes turi iskristi rdquo;blogirdquo; plaukai,o paskui viskas turi susitvarkyti. Baime kelia tai, kad cia ne rdquo;lengvasrdquo;,o stiprus plauku kritimas prasidejo ir kiek jis tai tesis ir kur garantija, kad nauji plaukai atauks? Kiek zinoma- Rogaine- vienintelis vaistas ofiacialiai patvirtintas dermatologu sajungos. Kas naudoja Rogaine, ar jums tokie patys simptomai, kaip ir mano mamai ar ne? O gal jai paprasciausiai netinka sis preparatas? Tiesiog neziniome ka daryti ir kiek dar si preparata naudoti, prarandant papildomai kruva plauku? Labai prasau, parasykite savo atsiliepimus.

linas

2015-05-28 09:05

Slinko, slinko man tie plaukai po bisky, dabar nuo praeitos savaites vidurio kazkas pasidare, ryte atsikeliu pilna galva baltu tokiu kaip pleiskanu paziuriu is arciau o ten plaukai su saknim guli, tai dabar taip ziauriai slenka jei lauke vejas tai vel kruva plauku israuna :( taj jau net ka bijau daryti greit vel issiprasiau kad priimtu daktare , nuvariau taj ji vel ten viska pratikrino sako niekaip nesuprantu del ko slenka, nes sako man kaip tik rodo geresnius rezultatus, ir siaip pilna galva tu plonu baltu plaukeliu, bet rupuzes nenustoja slinkti, taj ji ten kazka paskaite ir israse dar kitu zirneliu, sake pavartot gera savaite ir vel pas ja ateiti.

Vytas

2015-05-26 22:05

zvyryno naturalios medicinos centras pagelbes nuo plauku slinkimo 100%...
Paprasciausia reik isivalyt organizma
(tulcinos medicinos cenras)

pupa

2015-05-23 11:05

man juokinga, kad tu taip kisi savo gydymo patarimus. Kas kaip ismano, taip ir gydosi. Jei jau tokie geri tie metodai butu, senai visi zinotu.

Brigita

2015-05-21 07:05

Man ir lb slenka plaukai,nz ka daryti....Esu daug kartu daziusi plaukus tj sviesiai tj tamsiai,bet kazkaip neslinko...Plaukus jau dazau gal 3 metus ir tik db pamaciau pokycius eme saujom slinkti plaukai ir visur....:((((( vakar buvau vaistineje ir man patare menesiuka pavartoti MERZ SPEZIAL DRAGEES sake lb padeda,ns ji buvo susidurusi su pan. problema ir jai padejo....tj va po men parasysiu veikia ar ne...beto ji sake kad uztenka ju pavartoti menesi,o veliau je noresiu rudeni-menesiuka,ziema ir t.t....tj va ziuresiu beto ten ne tik plaukam,bet ir odai,nagam,kunui..kas man lb aktualu.

Irka

2015-05-21 06:05

Lina_
būk rami, Tau židininis nuplikimas kaip atsirado taip ir praeis.Garantuoju. Man taip buvo irgi kairėje pusėje bet prie smilkinio.Užaugo per tris metus.
Neprarask vilties.
Žinau, kaip sunku, bet viskas (tame tarpe ir blogi dalykai) turi pabaigą.

jolanta

2015-05-19 18:05

Linai,
Jei tave tas paguos, mano broliui kazkur 16-17 metų taip pat labai stipriai nuo pakaušio išslinko plaukai. Bet jam tuo metu labai patiko skustagalvių mada. Manau, kad jis pergyveno viduje, bet niekada negirdėjau skundžiantis. Dabar jam 28, ir tik neseniai nustojo skusti galvą. kai žmogus susitaiko su savo išvaizda- tada ir aplinkiniai to nedramatizuoja... Šiaip - aš taves suprantu. Pati turiu labai panašių problemų.

loreta

2015-05-17 21:05

Aš ne gydytoja, bet gal padės keletas patarimų ir žinių iš mano asmeninės praktikos. Dėl veido odos pirmiausiai būtina pasitikrinti dėl veido erkės (demodex). Tą galima padaryti net be gydytojo tiesiog susimokėjus odos ligų poliklinikos laborantei. Ir neklausykit, jei daktarai sakys, kad nepanašu į erkę. Aš per tokius sakymus pravaikščiojau su erke gal 10 metų ir gražiausius metus buvau spuoguota ir alergiška oda. O erkė išgydoma. Ypač svarbu odai ir plaukams - nerūkyti. Na, pasitikrinti skydliaukę, hormonų apykaitą, sutvarkyti virškinimą, mažinti kavą, saldumynus - tą, turbūt, žinote. Vakare veidą valykite ne su pieneliais ir valikliais, bet būtinai nuplaukite su specialiu skystu muilu. Netepkite riebiais kremais - tik apie akis. O dėl plaukų - čia jau lemia bendra organizamo būklė. Kaip saugoti plaukus - turbūt žinote. Nebijokite plauti. Jei turite daug pinigų - dabar "Sarmoje" ir euro vaistinėse yra prancūziška "Furterer" plaukų priežiūros linija. Iš tiesų puikus dalykas. Jeigu tinka spalva - plaukus dažykite tik chna ir basmos mišiniu - jų dar yra pirkti pigiose parduotuvėse ir kioskeliuose. Jokių kitų dažų, kad ir brangiausių.
Ir mažiau galvokite apie karjerą. Praleisite tinkamą laiką turėti vaikų - paskui nagus graušitės, nors dabar gal taip ir nemanote.
Sėkmės!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių