2015-07-27 20:07
Mano mama niekada manes nemylejo, tai pastebejo jau ir svetimi zmones. jeigu jums papasakociau, kaip ji elgesi... Daug kartu norejau su ja pasikalbeti kaip dukra su mama, bet ji net nesileidzia i jokias kalbas, viska uzgozia jos kalbos apie broli, ti apie broli. Jis jos pasididziavimas, nors materialiai kol kas nuo jos priklausmas. Jis siemt baige Medicinos universtiteta, dirbs rezidenturoje. Jo drauge dabar kaip tik buvo mamos namuose, juos priėmė kaip labai šiltai, o manęs niekada taip nepriima. Kai tik nueinu pas ją į svečius, ji su manimi nekalba ir pasako man nutilti, kad nenori, jog aš jau issikalbeciau, nes esu per silpna tada, jei nesugebu nekreipti demesio i dalykus, kurie mane zeidzia. Arba dazniausiai sako, kad neturi laiko su manimi kalbetis, nes ziuri filma. Ji nera uzsiemusi namie, ji tik ziuri TV po darbo, pati su niekuo nebendrauja, uzsidariusi, todel as isejau is jos namu, nuo jos itakos, nes as nenoriu buti uzsidariusi nuo pasaulio... ji niekada nesuprato ir nemokejo man duoti meiles, ji mano, kad jei duodi vaikui valgyti, daiktu, tai taip ji myli, bet man reikejo bent karta per savaite, kad ji mane apkabinti, tik apkabintu, daugiau nieko ir dar paklaustu, kaip mans sekesi. Bet, patikekit, niekada to nebuvo. Kiek zinau, jos pacios jos mama nemylejo... gal ji nemokai kitaip elgtis?