CNStreneris

2015-08-02 12:08

CNS(centrinė nervų sistema),t.y.mūsų smegenys aktytviai dalyvaudamos mūsų gyvenime nusilpsta,pavargsta ar suserga (gal trauma ,insultas...)Todė reikia jomis rūpintis,duoti pailsėti kaip ir bet kokiam kitam organui.O geriausias poilsis mankšta,treniruotė. Smegenų (CNS) treniruotė harmonizuoja ,subalansuoja jų veiklą . Tai labai pagerina gyvenimo kokybę,panaikina ar sumažina daugelį negalavimų,padeda geriau susikoncentruoti,pagerina atmintįirt.t.
Žmonės pas mus kreipiasi būdami sveiki,tai sportinkai,žmonės dirbantys itemptą darbą,menininkai,aktoriaiir kiti-noredami labiau koncentruotis,atskleisti savo talentą. Taip pat dažnai kreipiasi žmonės turintys problemų dėl nemigos,depresijos,baimių,fobijų,turintys kažkokių priklausomybių.Ateina vaikai su autizmo ligos požymiais,hyper aktyvius,nesukaupiantys dėmesio ir t.t.
Skambinkite ir išbandykite naują meditacijos rūšį.Jos metu patogiai sėdėsite fotelyje ir klausysitės meditacinės muzikos,kurioje girdėsite savo smegenų siunčiamus signalus.Kūnas atsipalaiduos,bet smegenys 30-40 minučių klausant savo pačių girdimą įnformaciją mankštinsis,treniruosis.Tai labai paprasta,bet rezultatas nepaprastas.Tel.pasiteiravimui 8611 15410.

rita

2015-08-02 10:08

Idomu kas bus toliau? :-( Gal atsidursiu kokioj psichuskej o man dar tik 29 metai :-(

rita

Tomai man irgi labai sunku issiropsti is lovos tiesiog praradau kazkoki kaip ir nora gyventi tiesiog nieko gero nematau nera motyvacijos gyvenimui. Kazkas nutruko. Jau dvi (14 val.) o as tesugebejau dasliausti is lovos prie kompo negaliu nieko prisiversti daryti. :-(

rita

Rita o kur sita knyga galima gauti??? Man dabar laabai blogai negaliu saves suvaldyti zodziu darbingumo nerasta nesuprantu isviso koks tikslas toliau gyventi nieko grazaus nematau o baisiausia tai kad pradejo streikuoti mityba, t. y. nesusivaldau persivalgau iki pykinimo tada apsinuodiju ir kuri laika negaliu ziureti maista nes darosi bloga. Taigis su mano galvele darosi kazkoks meslas. I gydytojus nesikreipiau nors gal ir vertetu, bet nelabai dristu eiti. O be to as privalau vartoti kontraceptines del odos o kontraceptines labai pjaunasi su vaistais nuo depresijos taigis gydytojai kaip ir nieko man negaletu padeti :-( Jauciuosi blogai :-( Help :-)

guru

2015-08-02 06:08

Keli mano geriausi draugai kartu su manimi,irgi uzsieminiejo tom jogom.Ir buvo atejas laikas,kad ir jiem buvo besidara blogai,bet jie tada rdquo;risordquo; su tom jogom ir jie issikapste o as ne.Buvau atkaklesnis.To pasekoje jie dabar yra visiskai sveiki,gyvena pilnaverti gyvenima,bet nebeuzsiema jokia joga.O as...

Rūta

2015-08-02 03:08

Todėl ir sakau-nestabilios psichikos žmonės gali imti iš jogos tik tai, kas su kūnu susiję-lavinkite kūną, tuo stiprinsite dvasią, o visų filosofijų tiek daug ir visa ko-kad geriau neikti, jei nežinot, kur einat. O tempimo pratimai,,mankšta dar niekam nepakenkė.

doppelgänger

2015-08-01 22:08

Zundai

Nenoriu kalbėt poetiškai, prozą geriau suprantu. Tiek daug pasaulyje kultūrų, tiek daug pasaulio matymų. Vakarietiškas mąstymas mane liūdina ir žavi. Nemėgstu "mechaniško" gyvenimo apibūdinimo. Išsiduosiu: matau pasaulį daugialypiu, daugiastruktūriu: neatimu vietos elfams, fėjoms, požemių brangenybių saugotojams ir t.t.

zunda

2015-08-01 22:08

D

Šiandien mano tokia nuotaika, kad su malonumu padėčiau TAŠKĄ. Neturiu drąsos. Ir kankinu save liūdna, daug ką man primenančia muzika.

doppelgänger

2015-08-01 21:08

Zundai

Taškas man tik skyrybos ženklas. Po jo gali būti kitas sakinys. Rimta dvasinė krizė panaši į tašką, po kurio galėtų atsirast kažkas visiškai nauja. Jeigu gręsia greita biologinė mirtis, šioj vietoj patylėsiu. Kol neturiu tokios patirties neišvengiamumo, negaliu kalbėti. Tarsi ruošiuos tam iš anksto, bet čia mano požiūris pasirodytų pernelyg "spalvingu".

zunda

2015-08-01 21:08

D

Tu tiki, kad niekas nesibaigia, o tik transformuojasi, keičiasi, pereina į kitą formą ?
Man mirtis yra mirtis, pabaiga, taškas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių