2015-08-19 06:08
va del to jūs ir sergate, kad esate pilni pykčio ir egoizmo.matosi, kad moteris norėjo jums padėti, draugiškai patarti, atskleisdama ir savo gyvenimą, o jūs išvadinot piktais žodžiais.nesakau, yra tikrai depresijų organinės kilmės, tikrai neapseisit be vaistų, bet dauguma tai depresiją įsitaiso per savo egoizmą,pyktį, neatleidimą kitam žmogui, netoleranciją.pagalvokite-ar depresija nenori Jums kai ko pasakyti.galbūt per mažai save vertinate, galbūt pernelyg savy užsiskleidžiate, galbūt neįvertinti jaučiatės, gal savo vietos gyvenime neradote,ir reikia kažką keisti iš esmės, o gal, kaip sakiau, ir kas matyti-tai dėl pykčio.vidiniai nuodai nuodija iš vidaus ir siela kenčia.čia vaistai nepadės, tik užslopins kiek.keisti požiūrį i gyvenima reikia ir kol jums kitaip mastantys atrodys siukslyno zmones-nei is vietos nepajudesit, siela tik dar labiau nuodysis.na, bet mes renkames kaip gyventi patys, gal ir patogiau taip, man asmeniskai tai nepatinka depresuoti, tad pirmiausia ieskau savy kaltes, ko as nesuprantu, ir ka man nori pasakyti mano savijauta.zinau, kad nuo pykcio labai uzsitersiu, brrr.