Rūta

2015-08-19 15:08

Oho-tokiam pykčiui reikia jėgų turėti-mane irgi mėtytų į šonus, jei taip jausčiau.Užuojauta, tikrai, nuo dūšios.Laikykitės.

V

2015-08-19 08:08

Bet juk vaistai padeda,ar ne?
Tai kame problema?

Rūta

2015-08-19 06:08

va del to jūs ir sergate, kad esate pilni pykčio ir egoizmo.matosi, kad moteris norėjo jums padėti, draugiškai patarti, atskleisdama ir savo gyvenimą, o jūs išvadinot piktais žodžiais.nesakau, yra tikrai depresijų organinės kilmės, tikrai neapseisit be vaistų, bet dauguma tai depresiją įsitaiso per savo egoizmą,pyktį, neatleidimą kitam žmogui, netoleranciją.pagalvokite-ar depresija nenori Jums kai ko pasakyti.galbūt per mažai save vertinate, galbūt pernelyg savy užsiskleidžiate, galbūt neįvertinti jaučiatės, gal savo vietos gyvenime neradote,ir reikia kažką keisti iš esmės, o gal, kaip sakiau, ir kas matyti-tai dėl pykčio.vidiniai nuodai nuodija iš vidaus ir siela kenčia.čia vaistai nepadės, tik užslopins kiek.keisti požiūrį i gyvenima reikia ir kol jums kitaip mastantys atrodys siukslyno zmones-nei is vietos nepajudesit, siela tik dar labiau nuodysis.na, bet mes renkames kaip gyventi patys, gal ir patogiau taip, man asmeniskai tai nepatinka depresuoti, tad pirmiausia ieskau savy kaltes, ko as nesuprantu, ir ka man nori pasakyti mano savijauta.zinau, kad nuo pykcio labai uzsitersiu, brrr.

Vienas

2015-08-18 20:08

ant stogo taisiau stoga,ka gi dar...)

violla

Tai paplepėkim naktinėtojai-tik siūlykit temą. Aš tai rašiau visą vakarą el. laiškus, kurių susikaupė per mano nebūtas dienas, o vakar dar jėgų nebuvo. Atidirbau šiandien ir dabar laisva. Ką čia suvalgius? Gal kas arbatą geriat? Jetkau, kaip noriu valgyt..

violla

Ne, šiandien dar ir aš čia:) Esi ne vienas

vija

2015-08-18 18:08

Stai todel kai kurie is musu ir nenorim pasakoti apie savo liga pazistamiems ar bendradarbiams,nes paskui mums ima aiskinti,kad patys kalti,kad sergame.Ir jiems niekaip nedaeina,kad depresija buna ivairiu formu ir,kad kazkas pasveiksta,o kazkas gali nors visa gyvenima vazineti dviraciu ir t.t.ir tai nepadeda.Man tokie pamokymai primena vienos gydytojus nustebima,kad ko cia as dabar nervuojuos.Dar paklause,o ko gi as tokia jauna ir grazi nervuojuos.Dar tokie mokytojai nesupranta,kad daznai su depresija buna ir nerimas,panikos priepuoliai,visokios fobijos ir t.t.Ir keista,kad dar jie kaltina,kad mes verkslename.Taigi del to ir verkslename,kad sergame depresija.Nesirgtume,tai butume laimingi ir patenkinti ir cia nerasytume.

Vasara

2015-08-18 15:08

Guru, jūs, man regis, esate labai geras žmogus, tik kažkaip pernelyg įsijautęs į vaistus, tarsi tai būtų Jūsų hobi ir patarinėjate kitiems, bet juk taip ir pakenkti galima patikliam žzmogui.Negi visas gyvenimas-receptų, vaistų anotacijų studijavimas. Pilna žmonių, kurie norėtų su Jumis bendrauti, tik gal nesirodote jiems. Tikra šių laikų bėda-sėdim prie kompų ir nematom nieko aplink:(Einam į lauką, pažiūrėt į šviesius debesis.

ilona

2015-08-18 00:08

labas, labai fainai kad radau si puslapi. Ka tik istiko panikos priepolis, negaliu miegot, todel kompa i lova atsitempiau. Nezinau, skaiciau komentarus apie vaistus, as taip pat geriau 7 men seroxata, bet vos tik vaista nutraukiau viskas gryzo i tas pacias baimes, nerima ir panikos priepolius. Eisiu ateinancia savaite pas savo psichiatre, nes buvo paskyrusi silpnesnius vaistus Pram, bet ju mano organizmas kazkodel netoleravo, nors seroksatas buvo stipresnis. Zodziu, ner vilties pasveikti, turbut visada teks kazka vartoti.

violla

2015-08-17 20:08

Kas čia darosi??:).... Bučiniai, komplimentai... Nu fain.. nu liuks...:)
Taip ir toliau!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių