laima

2015-09-23 09:09

Laba diena, Violla, atsitiktinai atradau si puslapi, bet juk nieko nera atsitiktinio, ar ne? dekoju uz labai teisingas mintis.Labai prasau, parasyti man nors pora zodziu i mano e-mail : laivai13@yahoo.com ir tada as bandysiu Jums parasyti nuoroda del alternatyvios medicinos depresijos gydymui. Pagarbiai, Laima

guru

2015-09-23 08:09

Kas liecia antidepresantus,tai jie padeda tik mazdaug50% ligonems.

studente

2015-09-23 07:09

Mastau po keliu individualiu seansu pereiti i grupinius. Kol kas sake nera susidariusiu man tinkamu grupiu.

Leta

2015-09-23 05:09

Sveiki, labai smagu, Simeli, man, kad tau rdquo;mačijardquo; mūsų geri norai. Šituo tarpu forume jų tikrai daug, turiu omeny norus kaip nors palankiai sureaguoti į vienas kitą. Pasiunčiau jums, kurių adresus turiu paveikslėlius su daina.
Roberta, aš irgi šiuo metu įkritau į vilkinimo ruožą, tai susiję su tuo, kad darbai, kuriuos turiu padaryti man nemalonūs, be to susiję su tam susivėlusiai santykiais su kitais žmonėmis. Iš vienos pusės aš turiu padaryti, iš kitos pusės nevisai galiu dirbti savarankiškai, nes turiu pripažinti ir neardyti nusistovėjusios tvarkos, na gal net nežinau kas iš tikrųjų mane erzina ir slegia, rdquo;da toljko voz i nyne tam...rdquo; O nerimas ir nepasitenkinimas, be todar baimė, kad paskui nespėsiu, kad susikraus per daug, kad gausiu pastabų ir tt ir tt

Roberta

2015-09-23 05:09

Man vaistai nei priezasti, nei pasekmes negydė:( tik gėriau, bandžiau ir viskas veltui.Tik nervai ardėsi dar labiau, iki man pačiai sunkiai suvokiamų dalykų.Viskas pasikeitė į kitą pusę visai dėl kitų priežasčių, ne dėl vaistų. Pati turėjau rasti, apsispręsti, pasiryžti ir daryti.Tiesiog spręsti dvasinius, psichologinius, o ir realius fizinius gyvenimo dalykus, kurie vertė irti nervams. Bet tai padaryti yra labai sunku.Būtų labai fainai ir paprasčiau gerti vaistus. Bet kad kepenis ėmė skaudėti, o nervai ardėsi, brrr.Dabar aš esu kuo normaliausia. Į tai ėjau labai ilgai, kol suradau, ko man reikia. Čia kiekvieno kelias individulus.Reikia rauti šaknį, o ne tą sugedusį dalyką dangstyti kažkuu ir kentėti.Žinoma, gal kažkam skausmą numaldo vaistai, bet šaknis sugedusi tai lieka.Na, gal kartais ji kai kam ir sunyksta savaime, nežinau.

Vilte

2015-09-23 04:09

labas rytas visiems.Vakar nieko neparasiau, nes nelabai, kaip jauciausi.Si karteli ligonineja buvo geriau atitaikyti vaistai, nei anksciau, aisku ir dabar buna, kad jauciasi tas nerimas, bet nieko palaipsniui praeina.Ryte isgerus vaistus labai migdo,tai sunku buna dirbti..))Siandiena ir dirbsiu, ir dabosiu kaimynu mergaite, nes serga.Vaikai isejo i mokykla, o apie 17val.turesiu eiti valyti patalpas ir griebti lapus, nes dar vienas darbelis atsirado. patalpu plauti tai nera daug, bet didelis plotas yra lapu griebti, dar gelynu yra priziureti, tai siomis dienomis ejau su mama irvaikais , tai vis greiciau vyksta darbas...)))

studente

2015-09-22 20:09

Individualioji psichodinaminė psichoterapija. Va kaip vadinasi...

studente

2015-09-22 20:09

Na taip, suprantu, kad nesu gydytoja, jog nustatyciau tiems filosofams diagnozes, bet man tas mokslas, tebunie jis garbinamas, man atrodo zmogui sukelia tik kancia, nes juk pasak Jasperso filosofijos esme tai tiesios ieskojimas, o ne zinojimas... Zinojimas zmogu apramina, o tas blaskymasis... Na bent man taip atrodo. As jautriai reaguoju i kai kuriuos filosofu iskeliamus klausimas, pvz is kur as zinau, kad kiti zmones ar objektai nera tik mano paties proto fikcijos? Tai man duoda peno bereikalingoms, beprotiskoms mintims, tada ir prasideda- pasaulis netikras, zmones netikri, tai tik mano isgalvoti vaizdiniai, istorija, mokslas netikri, ir t.t. Sunku gyventi tokioje itampoje... Kartais racionalus protas prabyla, bet vistiek kai uzsikabini, tai uzsikabini...

violla

2015-09-22 19:09

Bet koks kalbėjimas - geriau nei tyla.
Iki :)

violla

2015-09-22 19:09

Žinoma, labas, Vilte. Bet kaip gyveni?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių