laima

2015-09-23 08:09

Sveiki as del plazmofarezes ir man ja dare tikrai nieko baisaus beveik tas pat, kaip kraujo duoti skirtumas tik tas, kad atskiria plazma, o krauja atgal sulasina.Del poveikio tai man ir nebuvo, nei geriau, nei blogiau nors kitiems dare kartu su manim sake, kad daug geriau.Taip, kad nebijok pabandyk ir matysi kaip veikia tavo organizma.

Laimis

2015-09-23 08:09

Plazmoferezę man yra dare,bet jokio poveikio nepajutau.Bet kiek yra žmonių tiek ir nuomonių.Pati procedūra neskausminga,taip kad jeigu kas nors laukiat,nebijokyt.Gal prie šitos procedūros reikalingi kokie nors vaistai,nežinau.Taip tai sako,kad šita procedūra kraują išvalo,o tuo pačiu ir organizmą.

Vytas

2015-09-23 07:09

Tai Lietuva ...ir geresnio poziurio mes bnesulauksim...ir kad kazkas ten siulo ardytis...su kuo...su Sveikatos ministerija, kuri dabar zada ir lengvatas visas nupjati...ar ne per ironuiska bus kazko reikalauti, kai as jau 3 metus niekaip i sanatorija negaliu dasiprasyti ne pas ka...o su palapine nera sveikatos rdquo;smirdetirdquo; prie seimo...ir noro zemintis irgi...

leja

As visai nieko pries buti apziureta is visu pusiu ir visom prasmem:)) Nagi pradekit, o as pasijuoksiu saldzia:)Naturoj turiu kas i mane ziuri jau daugybe metu:) Geros dienos!

donata

Sveiki. Gal kas nors vartojat Copaxone? Kaip tik renka naują "triušių" grupę šio vaisto programai. Gydytojas sakė, kad pagal viską aš tikčiau, bet kažkaip nesinori man dar vaistų... Vis tikiuosi, kad pirmoji ataka bus ir paskutinė :) Vis ieškau netradicinės medicinos metodų, nors kažkokių iliuzijų neturiu. Bet visi teigia tą patį - IS reikia gydyti per skrandį, t.y. subalansuoti mitybą ir papildomai naudoti tam tikrus produktus.
Buvo mano brangiausias susitikęs su gydytoju, kuris Dubajuj savo kliniką turi ir įvairias ligas gydo. Pernai jis turėjo 9 pacientus, sergančius IS, 6 iš jų padėjo. Kai kurie jau nevaikščiojantys buvo. Kažkaip skeptiškai aš žiūriu, bet kadangi jo gydymo metodai neskamba labai drastiškai, tai turbūt reiks pabandyti. Kol kas liepė valgyti graikiškus riešutus :) Iš vakaro užmerkti, o iš ryto šaukštą suvalgyti. Ir alyvuogių aliejų naudoti, atseit, jis panaikins "kibirkščiavimą" tose vietose, kur mielinio audinio nėra.
Vis juokiuosi, kad greitai jokio maisto nebereikės valgyti, užteks tų "priedų", kuriuos dėl IS naudoju :)

Akvile

2015-09-23 06:09

Kažkoks košmaras.. Jeigu jau patys gydytojai duoda blogus patarimus Pats ir nusigydyti gali:)
o žinai, ono, iš dalies tu teisus, dar nė karto per tv nesu nieko panašaus į mūsų problemas mačius.

ele

2015-09-22 20:09

Man prieš mėn. sulašino solu-medrolį, bet iš vis nieko blogo nejaučiau, tik apkvaitus porą savaičių buvau,dabar viskas labai neblogai, nebijok praeis !

ele

Dėl tos šlapimo pūslės :), patys geriausi vaistai CARE LADY, homeopatiniai iš spanguolių ir t.t. nebrangūs ir efektyvūs. Sėkmės !

asta

Man isties keistas gydytoju poziuris.Kadangi as anksciau gana daug sportavau tai visus meginius pvz.pirstu i nosi, dar stovesenas, zodziu stengiausi is paskutiniuju ir normaliai padarydavau.Kai as jau vos vos vaiksciojau ir netekusi kantrybes tycia pradejau nepataikyti i nosi ir kt. dave is karto antra grupe. O apie interferona suzinojau tik is jusu radusi sia sveteine.Man apie siuos vaistus niekas nieko nesake.O kai as paprasiau tai man jau parase antrine ir pareiske, kad siai formai vaistai nepriklauso.taigi ir man, kaip ir jums Airema si liga kelia daug abejoniu.Netgi manau ar tik musu nepasodina i vezimeli netinkamas gydymas.Taigi as pritariu Jums ir gydausi viskuo ka tik isgirstu, kad tai padeda. Sekmes jums, niekas nenukabinkite nosiu,be to vezimelis ne pati blogiausia iseitis, sekmes

rima

2015-09-22 18:09

Labai liudna...Mano sesei ta liga itare pries savaite...Tada ji sako jautesi daug geriau..o po triju dienu vaistu lasinimo...sako,kad gelia viskas,ateme stubura,kaista galva..ant koju atsiranda melynes....,gal netinka vaistai?..Gyd.pirmadieni spres ar nereiketu stipresniu...Bet jeigu po situ taip blogai...:(
...O gal taip turi buti,gal paskui pagereja??
Raminu ja,bet pati negaliu nurimti...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių