xxx

2015-09-28 10:09

Gal apie šį gydytoją kalbėta? Petkevičius Arūnas Dermatologas KMU Odos ir venerinių ligų klinika

auris

2015-09-27 18:09

Mano emailas aurisaurys@yahoo.com

auris

2015-09-27 18:09

Vyras slapyvardziu ,gal gali atsiusti sita knyga.Negaliu parsisiusti...

LL

2015-09-27 14:09

Kenciu nuo plauku slinkimo daugeli metu ir supratau tik tiek kad si sritis yra visiskai neistirta (kaip kazkas cia pastebejo). Jei slinkimas susijes su hormonais(manau mano atveju), tai jokie vitaminai ar zoles nepades (ilgai bandziau). Visokie vaistai kaip finasteride ar kiti antiandrogeniniai preparatai sukelia kitas rimtas problemas ir kurie daznai nera veiksmingai (gal tik pacioj pradzioj, man pradzioj padejo Rogaine bet po 6 men. vel pradejo slinkti-bet kitiem tai gali buti kiek veiksmingesnis). Tas vadinamas plauku tyrimas mikroskopu yra bullshit. As ji dariau Lornoje Klaipedoje daugeli metu atgal-jie tik tave prigasdina ir tik ziuri kaip isvilioti pinigus. Jie nera profesionalai! Androgenetic alopecia (mano atveju) gali paglogeti vartojant kontraceptinius preparatus! Atsargiai moterys! Bandziau ir rdquo;lazerinesrdquo; sukas kas taipogi yra bullshit. Vienintelio ko nebandziau tai plauku persodinimas, bet dabar esu nescia ir siuo momentu mano plauku situacijo pagerejo. Vieninteli ka galiu patarti moterim bandykite kokteili Rogaine, pridekite gerus vitaminus del visa ko (nors jie vieni nepadeda jei situacija rimta). Jei matote kad su kontraceptinem priemonem pradejo slinkti plaukai vadinasei jos jums netinka. Maitinimas krutimi taipogi negerina situacijos. Sekmes.

gintare

2015-09-27 11:09

ir as noreciau buti tokia stipri vidumi,nes kai po kiekvieno sukavimo kuokstais isslenka plaukai norisi staugti

gintare

2015-09-27 11:09

tai nusiplesk pagaliau ta kontraceptini pleistra jei manai,kad nuo jo slenka

xxx

2015-09-26 13:09

Del sunkiuju metalu... Na si priezastis itin reta. Tyriausi, bet nerado ir sake, kad bna labai retai Lietuvoje.
Evelina, plauko svoguneliai nebutinai sunyksta, gali buti telogeno fezeje ilga laika. Jei rdquo;randejantirdquo; alopecija, tuomet sunyksta.
Nata, o tau slenka blakstienos ir antakiai? O kuno plaukai? Cia vienas is Alopecia areata tipu. //Alopecia areata monolocularis – nuplikimas vienoje vietoje. /Alopecia areata multilocularis – nuplikimas daugelyje vietų. /Jei ligonis praranda visus galvos plaukus, liga vadinama – Alopecia areata totalis. /Jei prarandami visi kūno plaukai, tai vadinama – Alopecia areata universalis.
Liga veikia tik barzdos plaukus (Alopecia areata barbae). //
//Alopecia universalis yra organizmo autoimuninis sutrikimas, kurio pasekoje plaukai neauga ant viso organizmo (tiek galvos srityje, tiek ir gaktoje, pažastyse). Tai vienas iš retesnių Alopecia areata (liet. židininis nuplikimas) tipų. Paprastai Alopecia universalis išsivysto iš kitų židininio nuplikimo tipų. Užsienio praktikoje ši liga laikoma jauno amžiaus žmonių liga. Dažniausiai pirmieji židininio nuplikimo simptomai pasirodo dar paauglystėje ar vaikystėje. Naujausi Nacionalinio Alopecia Areata Fondo (angl. National Alopecia Areata Foundation, žr. „Naudingos nuorodos“) tyrimai teigia, kad ši liga yra genetiškai paveldima, tačiau tam, kad pasireikštų simptomai, turi būti ir tam tikras išorinių veiksnių veikimas.//
Andraiu, tikrai ne visada plauku slinkimas susijes su hormonais.

xxx

2015-09-26 12:09

periodiskai cia apsilankau ir matau, kad daug tu paciu zmogeliuku lankosi. Ypac nuotaika man pakelia Linas. Na jau taip jis nuosirdziai piktinasi tais plaukais. Turiu teise saipytis, kadangi esu mergina ir be plauku, antakiu ir blakstienu. Galiu pasakyt, kad savijauta s...
pakomentuosiu is savo patirties kaikuriu rasytus zodius ir mintis... Per kelis metus nemazai informacijos prisikapsciau apie ivairaus tip plauku slinkima...
Azotas:))) Viename naturalaus gydymo centre gydytoja sake, kad nepades. Gal kam ir padeda, bet jis skirtas odos ligu gydymui, o ne plauku auginimui...
Violla rase, kad kosmetinis zibalas jai padeda. Pasiseke, bet didesnes slykstynes, kaip si priemone tai paieskot reikia. Efektas nulinis.
Vaiva. Tikriausiai buvo kiek pasilpe plaukai, kad padejo toks niekalas, kaip ampules su placenta. Vyrams tai tikrai nepades.
Kurseniete, del pleiskanu turi buti kokybiskas vanduo (minkstas), o ir priemones bei mityba labai svarbu.
Selenas, cinkas ir gelezis ne visda padeda esant slinkimui (nes ne viems yra si priezastis), bet pabandyt verta.

Irka

2015-09-26 06:09

ANDRIUI

Klaipėdoje lygtai daro AMD laboratorijoje, kuri yra Lornoje. Daugiau nežinau ar yra kur.

Andrius

2015-09-24 11:09

gal kas zino kur klaipedoj atlieka plauko tyrima mikroskopu, kitaip sakant trichograma, ar tik vilniuje tai yra? prashau atsakykit

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių