guru

2015-10-07 15:10

Sunkios depresijos,vien valios pastangom,jus neiveiksite.

violla

2015-10-07 14:10

Va, ir išeitis iš visų mūs bėdų: EGZISTUOKIME, bet ne GYVENKIME! Kaip rykliai. Kokio velnio gyvenam(-at)??
Ir dar - civilizuotai, po maximas landžiojam. Amžinai kuo nors nepatenkinti, vienas kito rdquo;nemėgstamrdquo;..
Labas, kaimyne:)

Roberta

2015-10-07 14:10

Kamputį gražiems savo dalykams visad galima susirasti, Maja. Net darbo vietoj, net namuose jį tokį pasidaryti. Turėti tokias šventas vietas, kur užsukama atsigauti.Neįvykdžiau savo plano vieno punkto, bet kelis įvykdžiau. Bet svarbiausia-buvau darbinga ir gero nusiteikimo. kartais man tie nerimai, baimės, skausmai atrodo lyg kokios organinės būtybės, kurios tik ir taikosi įsikibti į sielą ir ją užnuodyti. Reikia būti budriem ir parodyti joms, kad aplink mane yra ratas saugos, tegu eina kur tik nori, o aš su jom draugauti neketinu. Reikia neįsileisti jų, neduoti jiem valios, savo valią parodyti:)Aš čia šeimininkė, o ne depresija su savo draugeliais:)

Maja

2015-10-07 13:10

Negirdėjau lietaus dainų Va vėjas tai piktai
dainuoja Visą laiką susiraukęs Pastebėjau tik
kad gražesnės žalios spalvos nebūna kaip ge
gužės birželio mėnesį Žinau kad reikia prie
medžio prisiglausti,ant akmens pasėdėti,prie vandens paliūdėti Bet deja ir vietos nebeliko
kur tą darydavau Tai yra vaikystės namų.O siela
šaukia,klykia kartais...

Maja

2015-10-07 12:10

4 metukų anūkė vakar manęs paklausė o tu kada
nors girdėjai močiute kaip dainuoja lietutis?
Aš niekad nesusimasčiau kokias jis dainas dai
nuoja ir ko gero niekad negirdėjau O vaikai gir
di

Roberta

2015-10-07 09:10

Labas, Leta:)

Leta

2015-10-07 09:10

Sveiki visi, bandau sugrįžti.

mergyte

2015-10-07 08:10

Kaip Jus manote, ar uztenka nerimo ir depresijos sutikimui gydyti gerti antidepresantus 4 menesius, pamazu mazinant dozes? Ar neper mazai laiko? Taip pat lankau grupine psichoterapija, dabar geriu Sedatif ir valerijona nakciai.

sveikas

2015-10-07 07:10

Kiekvienas žmogus turi tik du metodus iškilusioms problemoms spręsti: priimti save tokį, koks esi, chameleoniškai prisitaikyti prie aplinkos arba eiti į toli matomą žvaigždę...

vi

2015-10-07 07:10

Gal, kai tokioms grupėms diriguoja psichologas, gali tikėtis ne tik nuostolių, bet ir pelno. Deja, netikiu psichologais. Psichologas man turėtų būti autoritetu. O tokiu man tėra tik vienas - Dievas. Bet pas jį sunku užsirašyti... :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių