2015-10-24 05:10
Vienas, man regis, Jūs randate išeitį dvasiniuose dalykuose. Na, sprendžiu pagal jūsų laiškučius ir nuraodytą tinklapį. Įdomu, kaip jums pavyksta suderinti tokius dalykus-vidinį ir išorinį gyvenimą, dvasinius ir išorinius dalykus. Dvasia mano norėtų kitaip, bet aplink matau vos ne pagal darvino teoriją-kova už vūvį, nustumiant ir suėdant kitą. Jei ne-lieki už borto ir kvailas. Juk visi tie dvasiniai ieškotojai laikomi tik naivuoliais, keistuoliais. Manau, kad reikia čia pusiausvyros. Bet kaip tai rasti, kaip nepaklysti, būti tiek dvasiškai stipriam, kad galėtum savo dvasią išlaikyti lyg uolą šiame pasaulyje, kur vertinamas žmogus pagal pareigas, mokėjimą užkalti pinigų ir pan. Neabsoliutinu, bet tendencija tokia. Kaip būti tuo dvasingu ir stipriu.tai beveik neįmanoma. Štai vakas specialiai suskaičiavau, kiek darbe turėjau reikalų, pokalbių,kiek turėjau spręsti, greit padaryti ir tobulai padaryti, grei atsakyti, būti rdquo;šaunuolėrdquo;. Taip tiesiog REIKIA ir tiek.Vien pas mane į kabinetą atėjo 10 žmonių, teko pačiai panašiai tiek kartų išeiti su reikalais-tvarkyti vieną ar kitą reikalą, telefonu atsakiau 10 skambučių, dar daugiau skambinau pati. Buvo labai nemalonių skambučių porą, kai reikėjo išlaikyti nepelnytus kaltinimus ir aroganciją aukščiau užimančių pareigas. Laiškų el. paštu išsiunčiau 25, visi-su atsakymu, su klausimu, reikalu, su prikabintu failu, kurį irgi teko paruošti, gavau 20 laiškų, į kuriuos turėjau atsakyti ir kažką sutvarkyti pagl nurodymus ar prašymus. Buvau 2 val posėdyje, kuriame irgi-kaip ant adatų, nes nežinai, ką kada kas pasakys ir teks atsakyti. Visa pramoga-porą kartų užėjau čia ir porą kartų išgėriau kavos, per pietų pertrauką išlėkiau pasidaryti šalia masažo, bet kai grįžau vakare taip skaudėjo nugarą, kad eiti mankštintis jau nepajėgiau, o nuo įtampos išgėriau 50 gr konjako ir atsiguliau. Taip, dar klausiau vyrų bėdų, kalbėjo apie valandą, taip pat -tik apie bėdas darbe. Vaikam laiko nebeliko. Kai pasiėmiau knygą, tesugebėjau perskaityti du sakinius. Ačiū die-gerai miegojau, nors būna, kad visą naktį jaučiu įtampą ir nepadeda nei jogiški kvėpavimo pratimai nei prievartavimas savęs mąstyti apie tai, kas gražu. Savaitgalį-tvarkomi šeimos reikalai, tvarkymai, skanesnio maisto gaminimas. jau šį savatgalį vieną dieną tai pabėgsiu į seminarą apie reiki:) dargi turi būti gera mama-ryte visad pusryčius gaminu ir t. t. kaip viosoj šitoj mėsmalėj nedepresuoti, išlikti garbinga, stabili, siekti dvasingumo, jį realizuoti. Na, ačiū Die, randu dar laiko,jėgų, bet visgi-tai labai sunku. Juk galima pasijusti tik kuinu, tik darbiniu sraigteliu. Ir ne dėl didelių pinigų tai.dėl elementaraus išgyvenimo. Bandau mėtyti šalin, kas nereikšminga, bet visgi tai sunku labai. Na, ne kiekviena diena tokia, šiandien, galvoju, gal bus lengviau, bet...jaučiu nedraugišką aplinką, jaučiu baimes dėl rytojaus, atsakomybes dėl tėvų, vaikų, sveikatos, jaučiu nuovargį,išderintą pasaulį, neharmoniją, materializmą, jaučiu alkį dvasingumo, draugiškumo. O dar ta depresija:( Na, ačiū Die, po didelių mano pastangų ir tikėjimo ji traukiasi ir aš laiminga, kad galiu dirbti, bendrauti, atlikti pareigas. Tik labai nenoriu tos nedraugiškos būties, noriu švelnumo, daugiau pasitikėti pasauliu norėčiau, bet kad taip dažnai jame matyti tiek tos neharmonijos, tiek tų nesąmonių, kad nežinia nei kaip su tuo susitaikyti, o kovoti tai nei prasmės nematau,nes nemanau, kad kova kas pasiekiama. kažkaip norėčiau save įkomponuoti į šitą būtį, atrasti, kokia ta mano misija.