Vita

2015-11-26 13:11

pritariu. butu cia kuom dziaugtis...koks skirtumas, ka mes apie sita liga galvojam, vistiek pagydit jos neiseina...pencijos, vaistai...o kas beliko?

Alė

2015-11-26 12:11

Kas del vezimelio tai manau,kad jis butu man isigelbejimas.

Alė

2015-11-26 12:11

Netycia aptikau si foruma, labas.Man IS diagnozavo pries 2 metus,o nuo keliu metuku sirgau IS nezinau.Man dabar 20,turiu vaika,esu istekejusi. Visuomet buvau silpna,neveksla.Vikysteje tai fizine kultura man budavo pats sunkiausias dalykas. Buvau tarsi sveika,o nesugebedavau padaryti elementariu pratimu.
Dar mano patirtis menka,bet galiu pasakyti tik tiek,kad ir dabar pries manksta esu nusistaciusi.Labai po to pablogeja. Vietoj jos,kaip alternatyva mankstai, renkuosi elektrostimuliatoriu.

zmogus

2015-11-26 11:11

Gingo biloba
Jo sudėtyje esančios medžiagos turi antagonistinį poveikį trombocitų agregacijos faktoriui bei antioksidacinų poveikį.Jis gali būti naudojamas kognytivinių funkcijų sutrikimams gydyti sergant IS,taip pat yra duomenų apie gingo bilobos įtaką IS paūmėjimų sumažinimui,tačiau tai gautinai dar nėra patvirtinta ir ištirta.

Vita

Kaip gali noretis kazka daryt, kai jau atsikeli pavarges... Kokia manksta dar gali rupet. Uzsisipiriu, kokias pora savaiciu pasimankstinu, ir vel tas pats. Viena karta kai pasportavau, tai i ligonine isvaziavau, kai kirto per kojas...

saulė

Jurate, o tau tik vienintelis simptomas-galvos svaigimas?? ( skaiciau, kad vaikstai kaip girta), ir ar pastoviai taip jautiesi, o gal vakare buna blogiau, o ryte geriau?

laima

Aciu uz sveikinimus ir jus bukit laimingi.

nerijus

2015-11-26 10:11

Del Ginkmedzio - kas naudojate si preparata, atidziai skaitykite vaistu instrukcijas. Yra vaistu (nepamenu kokie) kuriuos draudziama naudoti su Ginkmedziu. Ir siaip apie si rdquo;vaistardquo; esu girdejes ir neigiamu atsiliepimu.
Nors visi esam suauge zmones ir patys skaityti mokam ir mastom.
Linkejimai

Geras

Dar pastebėjau, kad bendrauju momologu beveik ( geriausiu atveju- dialogu), tai kaip pastebiu, iš viso nelabai kas kam čia įdomu ir pasidalinti kuom tai arba žmonės neturi arba nenori. Ir iš viso jau niekas čia nebeužsuka- turbūt, kaip sakai Patricija, tikrai tas pats per tą patį.
Geros dienos visiems ir iki.

Geras

Brangi Patricija, kur čia tą progresą paimsi kai ir medicinoj žalias miškas. Jei ne interferonai ( kurie taipogi nelabai jau senai Lietuvėlėj atsirado- bent jau visiems prieinamai), tai visai būtų slėpkis po lapais.Visai nebūtų kas daryt.Dabar nors jais atsimuša ir dink iš akių.Ko dar nori- juk gavai? Čia gal per griežtai,žinoma, bet yra panašiai.o iš kitos pusės- tai ką padarys, jeigu nieko naujo nėra? Liga- kad ją griausmas, tokia.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių