vi

2015-12-06 13:12

Vis bandau pasigydyti tuo, ką turiu savyje. Turiu įdomų darbą, kuris šiuo metu mane vimdo, bet neatstoja – turi jį daryti, antraip, išlėksi iš darbo ir turėsi jau išties pateisinamą priežastį depresijai. Šią savaitę darbas man užlipo ant uodegos, o tai kol kas dar veiksmingas būdas priversti pasikrutinti. Pasikrutinau, išlindo rezultatai, kurie it balzamas apgydė pasaulio suvokimo receptorius. Ir ką gi? Pirmą kartą per n metų laukiu Kalėdų, tos šventės, kurios nemėgsta papuolę depresijos glėbin.

Prieš kelias dienas vaikščiojau svetimos šalies dideliame mieste, belaukiančiame Kalėdų. Gal man tik pasirodė, bet jie ten laukia kiek kitaip – tikriau nei mes. Ne vien papuošalais ir Kalėdinėm nuolaidom. Žmonės kitokie. Stovėjau senamiesty, klausiausi dieduko su gitara aplink skleidžiamų bliuzų bei rokenrolų, rūkiau, ir... trepsėjau į taktą. Ir taip gera paliko, kad aš tokia pati, kaip ir visi tame mieste – mokanti pasidžiaugti šia minute ir laukimu šventės, kuri tuoj tuoj ateis. Gal dar viskas bus gerai?

O kaip jums gaunasi gyventi? Ar nebijote Kalėdų?

tomas

2015-12-06 12:12

pabandysiu dar su raminanciais vartoti stimulotona. gal viskas susitvarkys, zinau kad reikia laiko. geriu po viena tablete stimulotono, gal bandyti gerti tik po puse ar nederetu taip elgtis? aciu man patariantiems zmonems.

roma

2015-12-06 12:12

Nutraukti seroxatą iš tikrųjų sunku, man pavyko tik iš trečio karto :) Dėl svorio galėčiau nuraminti tik tiek, kad nustojusi gerti šiuos vaistus per metus gana nesunkiai atsikračiau visų priaugtų kg.

tomas

2015-12-06 11:12

kazkaip lb blogai jauciuosi ima didelis nerimas. vakar visa diena skaudejo galva, snd tiesiog neina nusedeti vietoje, truputi trukcioja kunas. dziusta burna ir apima baime.. kaip save nuraminti? toks jausmas kad rankos neklauso, ar tai normalu?

viva

2015-12-06 07:12

Na tai sveikuciai!Jau ir as prisijungsiu prie jusu jei nieko pries:)Savaite su dukra gulejom ligoninej,nes buvo susirgus,ir pacia pakirto gripas:(.O kai gydytoja padidino seroksato dozes iskart geriau pasijutau.Dabar vartoju 40mg.

zunda

2015-12-05 22:12

www.youtube.com/watch?v=igNKiYaRMus

zunda

2015-12-05 21:12

D

Kai nėra žodžių, galima ir patylėti. Nieko tokio baisaus.

zunda

viollai

Tu jau miegi, bet vis tiek rašau. Laiko patikrintas, tikriausiai, galima sakyti tada, kai žodžių "po to", jau neberašysi. "Laukite tęsinio" nebebus.

zunda

D

Esmė ir yra ta, kad nežinau, ar jau laikas viską užbaigti, ar dar kovoti. Nors nežinau nei su kuo kovoju, nei dėl ko kovoju. Vėjo malūnais ??
Laikau save laisvamane, taigi keblumų jokių nelieka. Tik didelis trūkumas drąsos.

Niekada ir niekur nesu apie tai kalbėjusi balsu, man nebūdingas savo kančios garsinimas ir, tuo pačiu, jos didinimas, bet, atrodo, visada būna pirmas kartas.

Parašiau, gal kai perskaitysiu rytoj pasidarys gėda dėl savo silpnumo. Tikiuosi.

dovai

2015-12-05 19:12

Noreciau parekomentuoti dėl nervinės įtampos vision produkcija PAX + forte, labai puikiai suteikia stabilumo jausmą, tai natūrali produkciją, apie šią VISION produkciją galie pasidomėti internete adresu www.vision.lt, tai natūrali produkcija. tel. 867938402, 861683959. Pabandyti tikrai verta

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 23 ir 0 svečių