2015-12-03 14:12
Mano sąmonę taip buvo užvaldžiusios mintys apie vyro bėdas susijusias su alkoholiu, kad aš net susapnuodavau kada jis pradės gerti.Ir iš tikrųjų taip atsitikdavo. Patikėkit, kiek mes abu kovojom su ta liga. Daugybę kartų statytos lašinės, ne kartą gulėta priklausomybės ligų centre. Deja rezultatas trumpalaikis ir liga paėmė viršų. Man tik pikta, kad žmonės kurie nesusidūrę su šia baisia liga komentuoja kaip reikia elgtis, palikti tą žmogų ir t.t. Ne taip paprasta tai padaryti. Noriu pasidalinti mintimis kaip aš po daugiadienių gydydavau savo vyrą, jei šis atsisakydavo važiuoti į centrą. Daug arbatų,sultinio, bet ne pirktinio, o iš naminių produktų išvirto, C vitamino geriau leidžiamo. Išspaustos citrinos su vandeniu, kad sutrauktų alkoholį.Tik noriu pasakyti, kad vartojant vaistus Lidevine ir užgėrus alkoholio labai rdquo;kertardquo; per kepenis. Po daugiadienių, kad atstatyti organizmą yra labai geri miltukai Rehidron. Juos ištirpinti litre vandens ir duoti gerti. Jų sudėtyje yra daug naudingų medžiagų, kurių netenkama nesaikingai geriant. Stiprybės visiems ir visoms kam tenka susidurti su šia liga.