doppelgänger

2015-12-10 23:12

vilei

Kratausi, kai išgirstu J. Mengelės vardą, baisiausias siaubo regėjimas. Košmarų vietininkas.

Naujoke

2015-12-10 20:12

net nezinau su kuo is jusu pabendrauti , nes ko gero isigijau panika su visom jo grozybem, o gal ir depresija ar vegetodistonija .Gal ka nors jus patarsit , nes jau perziurejau panasias temas, turiu vaistu leksatonilio ir doksepino , gal man juos gerti , tuo labiau , kad kazkada panasu man buvo ir Kaune vienas gydytojas israse, ir man padejo , bet tai buvo seniai , gal kokiu kitu vaistu , geresniu , ne tokiu , turinciu daug pasaliniu poveikiu jau yra?Galiu eiti pas savo gydytoja , bet zinau , kad nieko naujo nepatars.Todel ir ieskau panasiu i save cia , forume...

vile

Toks š... viduje. Tik po poros čierkų kažką iš savęs išstumiu. Kažką, ką kartais matote čia. O daugiau? Nebent įkaitintas adatas kas kištų po nagais. O dar sako, eik pas psichoterapeutą. Nebent pas daktarą Mengelę... Jaučiu negražiai čia viskas baigsis. Neduok Dieve.

Leta

Laikausi po truputį, na gal neblogai. O čia matau budintis rdquo;tiesos ieškotojasrdquo; įsikūręs ir neleidžia normaliai bendrauti. Nieko nepadarysi, šitas forumas nedraudžia kabinėtis prie žmonių

viollaa

2015-12-10 19:12

doppelg

Na, ir parinkai tu man numerologinį meilės kodą? 777 :)
O gal ims ir išsipildys:))
Ačiū. Ačiū.

Va, tvarkingai prisijungiau, o tai - pamirštu..

Leta

2015-12-10 17:12

O apskritai aš čia jaučiuosi kaip po atominio karo. Ausyse aidi buvusiųjų - Viltės, Viollos, Guru ir daugelio kitų balsai, bet realiai, tai tuščia aplinkui. Kur jūs buvė forumiečiai, gal dar yra kas gyvas, atsiliepkit. Kaip laikotės?

viva

2015-12-10 15:12

Tai va as ir su kuo nors pasikalbu.Bet daug net artimu giminaiciu nezino kaip is tiesu yra.Sakau kad viskas gerai,o kartais taip nebuna.Man kazkaip kalbeti ir bedotis apie savo liga nesmagu,tada atrodai dar didesnis ligonis nei esi.O dukrytei jau geriau.Darzely tik keturi vaikai tebuvo,kazkoks virusas turbut siaucia.

dr

2015-12-10 11:12

tai jokia gėda, jei tikrai bėda. gniaužti negerai liūdesių ir skausmų, bet ir labai įsijausti nereikia, nes ilgainiui tai tampa vienintele pokalbių tema ir visiems aplink įgrįsta.na, nebent su tokiais pat dejuotis, dejuotis, bet tada amžinai neišlipsit iš duobės.reikia kabintis už stipresnės rankos.

dr

2015-12-10 09:12

va va, taip ir toliau-imkite tiesiog GYVENTI-kai darbas darbą veją, veikla veiklą.ne tik tada, kai bėda, bet susikurkite ir gražios veiklos, gražių, prasmingų , rimtų darbų-jausitės geriau, neturėdama kada galvoti, jausti neigiamybių, o sukūrusi naujų dalykų-pajusite gyvenimo prasmę ir džiaugsmą, nes matysis rezultatai...o tai vis be be me me apie tas ligas ir pojūčius.dalinimasis neigiamom emocijom, jausmais, mintim -tik liūnas.sėkmės.

viva

2015-12-10 09:12

Mano vaikeli vel pagulde i ligonine.Taciau siandien mus paleido.sios dvi savaites buvo beprotiskos.Is ligonines i paskaitas is paskaitu vel atgal.Taciau nutiko labai geras dalykas:galvojau,kad nuo tu rupesciu vel atkrisiu,bet atvirksciai nebuvo kada galvoti apie liga,net raminamuju nereikia ir seroksato uztenka tik 20 mg.O juos geriu tik kad gydytoja liepe,siaip net pamirstu.Reik tris kartus nusispjaut,bet dabar jauciuosi pukiai!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių