zunda

2015-01-12 21:01

Pasiautejot is visos sirdies - daug ir apie nieka. Tikiuosi, kad miegosit ramiai ir ryt visi turesit vardus, kad nebutumete lyg dvasios, be tapatybes.

idomu

2015-01-12 20:01

Įdomu,ar MEMELIO ir KLAIPĖDOS žmonės dar vėjo nenublokšti?...Jei ne, tai netikėkit vėju -jis pažada ...bet niekada negrįžta...Teks miegoti be arbatos...ką daryt...

vile

2015-01-12 20:01

Zundai

Na matai, beveik pataikiau - susilaukei vaikų. :) Sveikinu! Aš, beje, irgi - dukterėčia susilaukė vienintelaičio ir itin ilgai laukto jaunikaičio. Keistai jaučiuosi į jį žiūrėdama. Tartum iš brolio, jo dieduko, kurio jau 30 metų nėra, būčiau SMS"kę gavus...
O dėl širdžiai mielų užsiėmimų... Inete tokių cūdų galima rasti! O radus, liguistai užsikabinti... Man vis nenustoja rodytis, kad, pavyzdžiui, iš inete išmėtytos info galima būtų sudėlioti belenkokią pūzlę. Ta prasme, išspręsti bet kokią problemą. Tame tarpe, pagydyti bet kokią ligą ir net prikelti ką iš numirusių. Juokauju. Dėl prikėlimo. Anyway, bet kokios info susisteminimas yra gėris, kurio kažkam kažkur juodai reikia. Vaaat... Netęsiu minties... :)

Audrone

2015-01-12 19:01

ddes jauskas gydytojas galvos sesuo. klausos aparatai, muzika akis taip tai nuo akiratis kurčiųjų draugijos lexotanil nerva ilgos naktį varkar.žaislas kate langis šefa depresijos, bet neimik žiema vaikų brolis jauškas nuo nieko pupa karvė žolė avis į galvos komperius -žimdima televizijos ,vyk tokias mintis galvos vandens gira knygele fom žaislas gestų kalbos mokslas. edvinas 10-11m komperius žimdimą rožių -3 namas joniskio audronę beržinikų 8-4 km joniskio raj miega lanktinAS NAKTI AČIŲ JIS NOSI DEDES JAUSKAS GYDYTOJAS AKIS AŠ ZINAU LENGVE PASAKTI ,BET AS TAIP PAT KENCIU TAIP EIK IS NAMU PAISIVAIKSIOK SU DRAUGE AR KUOM NORS BUS DAUG GERIAU SEKES.... NERVA LEXOTANIL R VAISTŲ .LABAS DEDES KAD SVAITEJ. APABATA.RANKU KOJU . KUO ANALITIKES.

rasa

Viskas pasikeite :)

vytukas

Sveiki, ar geriat kas alų ? greit baigsis/išprotėt galima../

Vilte

2015-01-12 15:01

Bendravimas-tai ne tik vienintelis zmogaus gyvenimo tikslas, bet ir paties gyvenimo esme Dz.A. Pirsas

violla

Išprotėjot, dievaž:)

a

Gyvenimu skųstis tikrai negaliu. Mane daug kas myli, aš daug ką myliu. Turiu aš kam ranką širdingai paspaust, Turiu prie ko galvą nuvargęs priglaust. Ar daug žmogui reikia? Tik duonos riekės, Tik vandenio tyro, tik savo kertės. Ar daug žmogui reikia? Žolės po medžiu. Žvaigždelės vienos tarp daugybės žvaigždžių. Beribėje jūroje reikia bangos, Užtikštančios tau ant krūtinės nuogos. Tarp daugelio žemės vingiuotų kelių - Vienintelio kelio. Nereikia kelių... Kad žemę mylėtum, nekeiktum dangaus, Dar reikia - nors vieno - bičiulio brangaus.. ir t.t.

violla

Nepagaunu kampo-kas su kuo čia šnekasi. Gerai, tik po vieną nesišnekėkit:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių