gr

2015-01-13 20:01

jo vakras velus. krepsinis nesiseka. pravalas:)

vile

viollai

Na, čia toks nusikaltimas. Bet ne visada būna bausmė. Tik geriau jau būtų, nes gauni sukrėtimą, kuris kartais dar gali kažką pakeisti. Gavęs spyrį į sėdynę, juk kažkiek pakruti. O krutėjimas - tai gėris.
Esu užkietėjusi šios srities nusikaltėlė. Buvau ilgai nebaudžiama, bet dabar priėjau liepto galą... Kol kas gavau lygtinai. Bet tai taip trapu ir... baisu... Dabar imituoju judėjimą. Bet ir toks menkas veiksmas po truputį reanimuoja jau beveik a.a. motyvaciją judėti iš tikro. Neskanu tai, bet kiek skaniau nei buvo...
Beje, pranešimų, be retų išimčių, nieks neklauso. Vieni ruošiasi saviems pranešimams, kiti laukia kavos pertraukėlės ar dar ko nors. Galų gale, labai daug galima padaryti ekspromtu, aišku, jei gerai žinai pranešimo dalyką ir turi gerą iškalbą. Išsisuksi. Sėkmės.

zunda

Na, vakaras velyvas, tai ramiam pokalbiui jegu belike :)

gr

tiks ir leisgyvei. o kodel leisgyvei ?

Mindaugas

Atsiprašau kad gal klausiu ne i tema bet gal kas galit pasakyt kaip išsigydyt skrandžio erozijas ir uždegimus, baigia mane nukankint.Man daktarė išrašė omeprozol ir liepė gerti trauklapų arbatą.Dar girdėjau gerai užpiltas bičių pikis.man 50 metu. Labai būtų dekui.

zunda

Yra leisgyviu. Ar tiks?

viollaa

2015-01-13 18:01

Laba:) Šiandien puoliau ruošt pranešimą, kurį turiu skaityti šeštadienį konferencijoj. Seniai tai žinojau, bet rankos nekilo.. o kam??.. Bet atėjus paskutinėms dienoms - pripuoliau, nes gėda prieš kitus bus. Ir jau matau, kad pritruks ne vienos, bet dviejų naktų.. Tuo labiau, kad nemiegot negaliu - lieku nepavelkant kojų. Tiek surinkau medžiagos, bet kaip reiks sudėliot - maža laiko. Jooo, depresija lenda visur..nesmagu bus dėl neparuošto namų darbo gerai. Išeis tik patenkinamai. Taip žmogus ir degraduoji..

romute

2015-01-13 15:01

nu va , kompas durniuoja...

romute

sveiki visi mano draugai:)kad ir virtualus, nesvarbu.Dabar retai bunu cia , nes turiu viena nedideli darbeli.Pasirodo ,suzinojau kokia as tingine pasidariau per 15 nedarbo metų, vistik turiu gera vyra:) as ji taip tinginiauti neleisciau, nors kita vertus tai jis mane tokia padare.Tik jo rdquo;dekardquo;pasigavau vegetodistonija.Siandien visus reikalus tvarkiau įmetus doksepino kapsulyte ir puselę tabl .leksotanilio.Dar valgau biciu duona , tai neperku jokiu kitu vitaminu.Ir su situ vaistu kokteiliu pragyvenau sia dali dienos puikiai.Dar labai dziaugiuosiu , kad kartais galiu apsieiti be vaistu po keleta menesiu , bet vistiek tenka sugyzti i pradini taska.As ir esu klausiusis Lobaciovienes vienos paskaitos, ji buvo musu mieste, na ispudzio man nepaliko .As situ rdquo;raganurdquo; nemyliu , nes ju bijau.Tikiu , kad jautresniu nervu zmogu galima paveikti , kaip tos burejos nori-teigiamai ar neigiamai.Stengiuosiu isvengti kontakto.Papasakosiu viena nutikima.Sedejau as kirpykloj ( zinot kaip mums ,panikuotojams buna-ir taip gana nejauku , sedi ir bijai , kad neuzetu nerimas) o netoli manes sukiojosi tokia tamsiaode moteris , gal cigone , o gal kita kokia, bet labai grazi.Tai va , kai tik ji artyn manes , nors i mane visai neziurejo , man is karto eme dauzytis sirdis , svaigti galva , nerimas baisus , bet vos tik pro mane praejo ir isejo kur jos nebuvo matyt , man visa baimę nueme kaip ranka , nzn kas ten buvo , manau , kad kazkoks blogas laukas, mano ar jos , bet taip buvo ir patikekit visai nejuokinga , labai labai nemalonu .Todel stengiuosiu su tokiais vampyrais nebendrauti.

romute

sveiki visi mano draugai:)kad ir virtualus, nesvarbu.Dabar retai bunu cia , nes turiu viena nedideli darbeli.Pasirodo ,suzinojau kokia as tingine pasidariau per 15 nedarbo metų, vistik turiu gera vyra:) as ji taip tinginiauti neleisciau, nors kita vertus tai jis mane tokia padare.Tik jo rdquo;dekardquo;pasigavau vegetodistonija.Siandien visus reikalus tvarkiau įmetus doksepino kapsulyte ir puselę tabl .leksotanilio.Dar valgau biciu duona , tai neperku jokiu kitu vitaminu.Ir su situ vaistu kokteiliu pragyvenau sia dali dienos puikiai.Dar labai dziaugiuosiu , kad kartais galiu apsieiti be vaistu po keleta menesiu , bet vistiek tenka sugyzti i pradini taska.As ir esu klausiusis Lobaciovienes vienos paskaitos, ji buvo musu mieste, na ispudzio man nepaliko .As situ rdquo;raganurdquo; nemyliu , nes ju bijau.Tikiu , kad jautresniu nervu zmogu galima paveikti , kaip tos burejos nori-teigiamai ar neigiamai.Stengiuosiu isvengti kontakto.Papasakosiu viena nutikima.Sedejau as kirpykloj ( zinot kaip mums ,panikuotojams buna-ir taip gana nejauku , sedi ir bijai , kad neuzetu nerimas) o netoli manes sukiojosi tokia tamsiaode moteris , gal cigone , o gal kita kokia, bet labai grazi.Tai va , kai tik ji artyn manes , nors i mane visai neziurejo , man is karto eme dauzytis sirdis , svaigti galva , nerimas baisus , bet vos tik pro mane praejo ir isejo kur jos nebuvo matyt , man visa baimę nueme kaip ranka , nzn kas ten buvo , manau , kad kazkoks blogas laukas, mano ar jos , bet taip buvo ir patikekit visai nejuokinga , labai labai nemalonu .Todel stengiuosiu su tokiais vampyrais nebendrauti.A

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių