2015-01-13 15:01
sveiki visi mano draugai:)kad ir virtualus, nesvarbu.Dabar retai bunu cia , nes turiu viena nedideli darbeli.Pasirodo ,suzinojau kokia as tingine pasidariau per 15 nedarbo metų, vistik turiu gera vyra:) as ji taip tinginiauti neleisciau, nors kita vertus tai jis mane tokia padare.Tik jo rdquo;dekardquo;pasigavau vegetodistonija.Siandien visus reikalus tvarkiau įmetus doksepino kapsulyte ir puselę tabl .leksotanilio.Dar valgau biciu duona , tai neperku jokiu kitu vitaminu.Ir su situ vaistu kokteiliu pragyvenau sia dali dienos puikiai.Dar labai dziaugiuosiu , kad kartais galiu apsieiti be vaistu po keleta menesiu , bet vistiek tenka sugyzti i pradini taska.As ir esu klausiusis Lobaciovienes vienos paskaitos, ji buvo musu mieste, na ispudzio man nepaliko .As situ rdquo;raganurdquo; nemyliu , nes ju bijau.Tikiu , kad jautresniu nervu zmogu galima paveikti , kaip tos burejos nori-teigiamai ar neigiamai.Stengiuosiu isvengti kontakto.Papasakosiu viena nutikima.Sedejau as kirpykloj ( zinot kaip mums ,panikuotojams buna-ir taip gana nejauku , sedi ir bijai , kad neuzetu nerimas) o netoli manes sukiojosi tokia tamsiaode moteris , gal cigone , o gal kita kokia, bet labai grazi.Tai va , kai tik ji artyn manes , nors i mane visai neziurejo , man is karto eme dauzytis sirdis , svaigti galva , nerimas baisus , bet vos tik pro mane praejo ir isejo kur jos nebuvo matyt , man visa baimę nueme kaip ranka , nzn kas ten buvo , manau , kad kazkoks blogas laukas, mano ar jos , bet taip buvo ir patikekit visai nejuokinga , labai labai nemalonu .Todel stengiuosiu su tokiais vampyrais nebendrauti.A