Vita

2015-01-24 15:01

norejau paklausti, o kaip pas jus su spaudimu? pas mane velniskai mazas. be kavos negaliu gyvent.

suduvis

2015-01-24 11:01

Edita II visos vaistažolės turi būti 500km. atstumu nuo mūsų kitaip neveiks.Žinau kad veikia ne Tibeto žolės o mūsų įsitikininmas kad tikrai tai pagydys.Era simtomai mūsų visu vienodi ir tirpimas ir ūžimas ausyse ir taškai akyse.Tai ir Editai II galiu patarti kaip pagyti.Pirma stadija-išsivalykit savo kūna,antra pradėkit maitintis be mėsos,druskos,cukraus.Ir trečioji imkit mokintis vauksčioti,dirbt,gyvent be ligos.Aš iki išgijimo esu nuėjes puse kelio,bet visi ligos simptomai man nyksta.Ausyse beveik nebeūžia,kojos beveik netirpsta,akyse liko vienas tusčiaviduris taškas.Vasario mėnesi vėl 10dieneliu pabadausiu,jei nepadės vėl rasiu ka nors kad gyt.Vakar gausiu ponios Balvočiutyės arbatos nuo išsetinės sklerozės ir vėl gersiu.Kas įdomu kad užpyles verdančiu vandeniu ir palaikes 2val. geriu arbata juoda kaip kava bet šlapinuosi vandeniu.Tad niekad nepasiduokit,kovokit-sėkmės:)))

laima

sveiki,as norejau paklausti gal kas zino veiksminga priemone nuo spazmu.sergu jau 20m paskutiniu laiku pradejo kamuoti spazmai panasiai kaip meslungis tik sutraukia visa kuna neskauda bet labai nemalonu irnegali pajudeti jei kas zino kaip isvengti to malonumo parasykit. vartoju sirdalula.

Kristina

Mane prieš 3 metus,dėl interferono,daktarai susirado patys.

saulius

2015-01-24 10:01

LABAS,
Tai gal pradedam rūkyti hašišą kaip yra leidžiama Olandijoje sergant IS ?

loreta

2015-01-24 09:01

aiskutis,ogo kap smsgu net 20d as tiek nebuwus,bet kazin kodel man pasake kad man ambulatorinis kelialapis priklauso ir tik 16d,gal todel kad ligononeje negulejau

suduvis

2015-01-24 07:01

Gerbiamieji rdquo;Prenizolonasrdquo; gal ir neblogas vaistas-kitom ligom gydyti.Bet mum jis netinka-mano giliu isitikinimu.O mus liga nepats blogiausias dalykas-buna ir blogiau.Pavyzdziui
> rdquo;Pries pora savaiciu viename Paryziaus kino teatre moteris atsisedo ant kreslo ir pajuto adata. Ji atsistojo paziureti kas ten yra ir pamate adata ismeigta keden
> ir rasteli su uzrasu rdquo;jus ka tik buvote uzkrestas ZIVrdquo;. ZIV kontroles centras pranesa apie daug panasiu atsistikimu, atsistikusiu neseniai kituose miestuose.
> Visos adatos buvo infekuotos ZIV. Taip pat centras informuoja, kad tokios adatos buvo rastos ir visuomeniniuose bankomatuose. Mes kvieciame visus, susidurusius su panasia situacija buti atsargiems. Svarbu buti budriems ir kruopsciai
> apziureti kedes visuomeniniuose vietose pries atsisedant. Kruopstaus apziurejimo
> turetu pakakt. Taip pat mes prasom kiekvieno, kas gaus sia zinute parodyti savo
> artimiesiems ir draugams, ir perspeti apie potencialia gresme. Informacija apie incidentus Paryziuje buvo paskelbta vietines policijos Ville drsquo;Issy Les Moulineaux ir
> issiusta i visus Prancuzijos departamentus ir i visus miestus.
> Neseniai vienas gydytojas papasakojo apie panasu ivyki, ivykusiu vienai jo pacientei kinoteatre Prijja, Deli. Mergina, kuri ruosesi isteketi po keliu menesiu,
> isidure filmo metu. Prie adatos buvo prisegtas lapelis su uzrasu - rdquo;Sveiki atvyke i
> pasauline seima - ZIV infekuotojurdquo;. Neziurint i tai, kad gydytojai paaiskino jos seimai, jog praeis 6menesiai kol virusas pakankamai sustypres ir prades ardyti
> imuniteta, ir sveikas zmogus gales gyventi dar apie 5-6 metus. Mergina mire po 4menesiu, tikriausiai del soko. Visi mes, su Dievo pagalba turime buti
> atsargus visuomeninese vietose. Pagalvokite apie tai, kad jus galite
> isgelbeti kazkieno gyvenima issiunte sia informacija toliau. Prasau skirkite keleta sekundziu savo laiko, tak kad issiuntumete si laiska.
> Tikrai bukit atsargus: pas mus,Peterburge, adatas priklijuoja laiptinese ant tureklu, todel tamsoje leidziantis ir laikantis uz tureklu galima isidurti adata, kuri
> uzkresta ZIV.

spygle

2015-01-24 06:01

Sergu , tiksliau diagnozuota SD 2002, interfeferona, t.y. Rebif 44 naudoju 1.5 metu.

GINTAS

2015-01-23 23:01

Mike nusiunciau zinute, manau kreipesi i mane.Atleiskit jei ne taip supratau

V

2015-01-23 20:01

Spygle kiek metu jau sergi ir koki interferona naudoji.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 29 ir 0 svečių