zivile

2015-02-06 09:02

neturiu ką komentuot, man 24m.Mano vyras geria po 10 parų iki komos.Auginu 3m sūnų.1mėn ištempia o po to vėl 10 parų geria.Turi savo verslą.kas jam padėtų mesti tą gėrimą, išskyrus jo pačio norą.Nepadeda nei ligoninės, neveikia jo vaistai.baigia įvaryt vaikui ir man ligą.Prisižėjau jau visko ko lig šiol nebuvau mačiusi.ką daryti man ir vaikui, padėkit.jam tai antra santuoka, jam 30m

vida

2015-02-06 04:02

kai iseinu, jis pasidaro geras,ramus, klausia kada vel ateisiu. kai griztu - vel pasidaro bjaurus, saukia, keikia, trankosi ir geria dar daugiau.Tada vel isbegu, nes neimanoma ir net pavojinga.nerandu sau vietos, nervuojuosi.gryzdama is darbo , uzeinu pas ji, isverdu valgyt ir prasau , kad nevazinetu pas vaikus ir mane, nes vaikai ji pamate siunta ir labai nervuojasi.

Danutė

2015-02-05 14:02

Jau policijai yra pranesta, per mano pazystamus, neistvere isgirde kaip grasina. Tai labai uz tai siunta. Policija sake gerai, kad pranese, kada jam tai atsirugs as zinau. Buvau labai gerai irasiusi i telefona, bet netycia istryniau noredama panaikinti tik tai ka baisaus kalbejo apie susnu, nenorejau, kad jis kada isgirstu, ka jis kalba apie ji girtas psichines nesamones. dabar jis bijo mane sumusti, nes tie mano pazystami (vyras su zmona), pasake jei pamatys sumusta, tai tada rasys policijoj pareiskima ir is jo atims ginklus. jis to bijo, o anksciau kalbedavo, kad nieko nebijo. I viesuma jau isejo, o ir tie vaistai padeda nurimsta.

inga

2015-02-05 14:02

Jurgita, apie tai ir bandau paaiškint, kad labai priklauso nuo pačio žmogaus.Alternativios medicinos gydymas pasitvirtina tik 15procentu.Jeigu staigiai nutraukti alkoholi jis dar labiau susirgs dar baisesnėm ligom:atsiranda spazmai nes susitraukia kraujagysliu perestaltika,nevirškina maisto,paumėja įvairiausi skausmai,apatija perauganti į depresija ir baime ir t.t.Aš žinau kad pačioj pradžioj reikia pritaikyti žoliu tiktūras alkoholio pagrindu,palaipsniui mažinti dozes,vėliau gerti pačiu žoliu nuovirus ir tik tada jau rimtai žiurėti jo organizmo reakcijas.Aišku visa ta laika reikalingas psihologo palaikymas. Paskaityk tai ka anksčiau rašiau,tada geriau mane suprasi.Mes jau nugalėjom ta problema. taip kad gerai žinau su kuo jums tenka kovot.Leda sunku sulaužyt,bet ji galima ištirpint.

Danutė

2015-02-05 11:02

Sake jis manes nezudys, as pati turesianti nusizudyti. Dabar naudojo baisu psichologini smurta. Po vakar vakaro net visur skauda, nors ir nemuse. Tik kumsti iskeles sauke: ar noriu gauti. Laimei, kad valge vakariene, tai idejau tu vaistu, aprimo ir si ryta negrasino. nors as jam nieko nesakiau, vakare skaiciau knyga sunaus kambary, tai iejes pradejo. as jau seniai jam nepriekaistauju nieko. Kartais perspeju, kad nevazinetu girtas po miesta, nes atims teises ir bauda uzdes. Tai pradejo sunaus paprasyti, kad paveztu. bet, kai uzgeria mieste, tai pats grizta uz vairo girtas.

jurgita

2015-02-05 10:02

kuprota grabas istiesins, - taip sako mano vyras. jis jau isbande beveik visus imanomus gydymo budus,ilgesni ar trumpesni laikotarpi negerdavo, bet po to su naujom jegom grizdavo prie tu "malonumu". pats protu suvokia, kad reikia gydytis, bet...

Marina

2015-02-05 10:02

Sveiki,nors pati esu alkoholike,bet perskaicius visos paskutinius parasymus man darosi baisu.Moteris,bekit nuo tu vyru,kurie nepripzista savo problemos!Je nepasikeis-o jus kentesit,ar jums to reikie?Reikia MYLET SAVE!!!!!!!!!!!!!To mane ismoke anonimai,ir as to labai patenkinta.Jus turit kita priklausomybe-nuo vyro alkoholiko ir bijot ju atsikratyt.Jei jus nepripazistat savo priklausomybes-tai kaip ta padarys rsquo;rsquo;tas chamasrsquo;rsquo;?Jei yra tik galymybe tai apsilankikit AL-ANONE.sekmes

Danutė

2015-02-04 18:02

Gal ir kitas atkoduotu, reiketu pasitarti. Gal kas girdejot apie vaistus Akomprosatas. Kazkur Vilniuje jais gydo. Kaip ju gauti, kaip veikia ir ar labai brangus.

Danutė

2015-02-04 18:02

Gal uzsikodavusiems reikia atsikoduoti pas koduotoja, kai vistiek geria. Gal jiem taip labai maisosi protas del to, kad neatsikoduoja. Kazkur girdejau, kad reikia butinai kreiptis pas ta pati koduotoja ir atsikoduoti.

Nusivylusi

2015-02-04 17:02

jus neimkit tos pensijos greiciau pragers okai netures uz ka gert gal budamas blaivas supras kad reik pagalbos kad vienas visai nebegali

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių