Roberta

2015-02-05 08:02

Aš tai dirbu gal 8-10 val.Darbas atsakingas ir pilnas įtampos, protinis, organizacinis.Kartais sunku susikaupti, ima nerimas,ypač kai reikia vienu metu ir tą , ir aną daryti ir skubėti, bet kai žinai, kad Reikia, tai ir darai, ką reikia|Aišku, neištisai, per pertraukėles išeinu į lauką, pašneku su bendradarbėm, pavalgau. Laisvu laiku paskaitau knygą, padepresuoju:, gaminu valgyti, pasišneku su artimaisiais, su šuniu ir katinu. Atsipalaiduoju pirty ar gamtoje, žiūrėdama gerą filmą, kartais nuvažiuoju į teatrą ar koncertą. Kai labai ima nerimas, tiesiog imuos judėti-einu toli toli pirmyn, o paskui reikia grįžti atgal:))Dar man labai padeda visokie aromatiniai aliejai. Yra toks pirkti Himalaij antistresinis, tai sprandą pasimasažuoju, pakvėpuoju, ir šiaip yra visokių aliejų, tai nusipirkau jiems kvėpinti prietaisą-kur apačioje reikia žvakutę uždegti/ ir kvapas, ir ugnis ramina. Manau, kad reikia būti arčiau gamtos, arčiau natūralaus gyvenimo....dar padarau kelis mankštos pratimus. Jei tik leidžiu sau tik gulėti ar nieko neveikti, ima mintys negeros, gaila laiko savigraužai ir liūdesiui. Žinoma, dažnai žiauriai pavargstu ir mano gyvenimo būdas yra joks pavyzdys, greičiau atvirkščiai, bet kol kas aš gyvenu taip.Juodžiausiais periodais mane gelbėjo tik prisivertimas judėti.Padeda ir sau sakymai-baik čia stenėti, viskas yra gerai ir bus dar geriau. bet šiaip jau...jei žmogus pavargęs ir dėl to kyla depresija, reikia tiesiog pailsėti ir tiek.Paskaitykite šiam Sveiko zmogaus paskut numery jogo Vyčio straipsnį-jis rašo, kad kartais žmogui reikia pūdymuoti , t. y. kaip dirvonui kokiam-išsigulėti, nieko neveikti. Veikimas dėl savęs-ne vien tik darbas ir rūpesčiai. Reikia ir lengviau ką paveikti arba nieko neveikti. Bet yra žmonių, kurie, manau, tiesiog negali su savim nieko padaryti ir nėra ko kaltinti, kad taip yra. Tiesiog liga yra liga ir su tuo reikia susitaikyti, ją priimti. Tik labai reikia pažiūrėti-ar tikrai negalima nieko pakeisti ar tikrai tai liga, o gal inercija, įprotis taip gyventi. kaip bebūtų-reikia išbandyti daug ką save gelbstint.nors kartais pastebiu, kad žmonės tarsi gina savo ligą, tarsi sako-atsikniskit visi, leiskit man sirgti, man taip patogiau.Na, nieko negali mauti ant vieno kurpalio, kažką kaltinti ar smerkti ar patarinėti, galima tik išsakyti mintis, savo patirtį. Man yra pagelbėje ne tik tie, kas guodė, bet kas spyrė į užpakalį taip pat.Nors tai labai nemalonu, žinoma, ir noris gintis.

Leta

2015-02-05 08:02

Labas rytas, bandau pasiskelbti, kad jaučiuosi sveika. Vaistus vartoju toliau, nes taip liepia gydytoja. O mano diagnozė F 33.1, kas reiškia Pasikartojančią vidutinio sunkumo depresiją. Taigi visi galvas aukštyn, džiaukimės šia diena ir neužterškim baimėmis rytdienos. Labai noriu visiems pakelti nuotaiką, taigi kviečiu prie kavos:) Su cukrum, be cukraus, su šokoladu ir ledais

Leta

2015-02-05 07:02

Violla, gal aš tave per daug užkabinau, kad man nieko neatsakai. Siunčiu tau šypsenėlę.

Vilte

uzsuksiu veliau...keliauju dirbti

Marija

Labas visiems likimo draugams:)

Vilte

2015-02-05 06:02

labas rytas visiems...siandiena ir ne kaip jauciuosi, tai is pacio ryto isgeriau ketvertuka clonazepamo.

Leta

2015-02-05 06:02

Labas rytas,
Violla, kokių dar prasmių ir esmių tau reikia, gyveni, va ir visa prasmė. Gal tau draugo reikia, kad namai būtų pilni. Jaučiu, kad esi patraukli moteris, tai mesk tą celibatą.

doppelgänger

2015-02-04 23:02

Vilei

Motyvaciją kažkokiems veiksmams buvau visiškai praradęs, taip buvo prieš keletą metų. Dabar motyvaciją skirstau į išorinę (socialinę) ir vidinę. Tai nėra atskiri "objektai", jie, aišku, liejasi tarpusavyje. Dar skirstyčiau motyvaciją į nevaldomą - pasąmoninę ir sąmonės (trokštamą). Iš viso filosofavimo gaunasi š.. ant pagaliuko. Pasidariau išvadą: jei man dar norisi gyventi - tebūnie.

zunda

2015-02-04 22:02

Smagus buvo pokalbis :))) Labos nakties.

zunda

2015-02-04 21:02

Kaip visada, kai tik as ateinu, visi kazkur isgaruoja, arba atvirksciai :)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių