ele

2015-02-08 21:02

Ką jūs darote,kai užeina pablogėjimas,ką naudojate,kokius vaistus?Man tampo kojas,bado ir nutirpę keli pirštai? L.lauksiu!

loreta

2015-02-08 20:02

Labas,as i sia svetaine papuoliau atsitiktinai. taciau galiu si ta papasakoti apie lindzi kordicepsa.Radau Doc.m.dr.Nijoles Jankunienes knygele apie Lindzi kordicepsa.jis vartojamas prie daugelio ligu tame tarpe ir prie is.Jeigu norite paskaityti apie tai-www.cordyceps.ru tai bus rusu kalba.jeigu jus domintu kur gauti skambinkit tel.861810783

GINTAS

2015-02-08 19:02

Vilmai,koki kordicepsa naudoja Jusu vyras

vilma

Sveiki ir vėl skaitau jūsų nuomones. Pradėjo naudoti mano vyras cordicepsą bet prasidėjo problemos, dažnesnis šlapinimasnis, atsirado tamsūs ratilai po akimis. Aš jam sakau gal inkstai neperdirba, Prieš tai buvęs ligoninėje naudojo predneziloną, gal dar likę organizme ir per sunku įsisavinti. Kaip jūs naudojate cordicepsą ar su gydytojo pagalba ar profilaktiškai nes čia labai gydytojai siūlo savo pagalbą. Papildomai dar nori kad jiems primokėti. Tai kaip čia suprasti mielieji čia gal Jumis naudojasi ir per tai plauna pinigus. Stiprybės Jums ir nepasiduokit, kovokite. Nes ir gyvenimas tai kova kurią reikia laimėti.

vaida

SVEIKI,
NORECIAU KONKRECIAU SUZINOTI APIE APATINIU GALUNIU PARAPARAZES LIGA.ACIU

grazina

2015-02-08 17:02

sveika daiva.mes vėl susidurėm su naujom problemom.norėjom nusipirkt žuvu tauku,tai sako,kad gyditoja turi patart,kad nepakenktu.yra žuvu taukai omega 3.buk gera parašyk konkrečiai kokius tu geri?kaip blogai kai gyveni provincijoj,niekas konkrečiai nieko nežino,oir nelabai kas domis.pas mus daktarai daugiau komersantai paliko,negu,kad pasistenktu patobulinti savo žynias.labai esam nusivyle daktarais.laukiam daivute iš taves konkretesnės žynutea.iš anksto dėkojam.

edita

2015-02-08 15:02

Zuvi kirsk su darzovem-skanaus
Man dave 75 balus Barteli yra remituojanti-recidivuojanti yra IIIgr
dirbu,bijau kad komisija neapribotu
darbo laiko,nes paskui darbe nezais ar tu
turesi II ar III gr yra ir sveiku
Knygos dali IS jei nesunku perduk Dariui<vaistingieji augalai...>
Patark vitoldui kai geriau,su tomis
grupemis.didelis aciu

suduvis

2015-02-08 13:02

Art ar esi girdėjes apie tokia Medicinos Audito Komisija jei gali prieiti prie kompo gal vertėtu ten kreiptis jei medikai atvirai iš taves tyčiojasi.Čia mes visi turim CCCP palikima-mediku arogancija ir nebaudžiamumo jausma.O dėl dažno gulimosi į ligonies tai mano kuklia nuomone ju reikia venkt nes ten negydo bet nugydo.Geriau rastum kokia žolininke kaip Balvočiūtė ar kita,imtum nuoširdžiai melst Dievo pagalbos-geriau už betkokia ligonine būtų:)

Ana

2015-02-08 13:02

Sveiki, jau kuris laikas skaitau jusu susirasinejimus.Susirgau neseniai.Gydytoja beveik nieko apie ligos eiga nepasakoja.Internete randu tik apie pacia liga.Beveik visa informacija susirinkau is jusu, bet liko dar daug klaustuku.
Sake man reiks leistis hormonus.Kas tai yra?Ar jie turi daug pasaliniu poveikiu, gal galima juos kuom nors pakeisti?Aciu

zunda

2015-02-08 12:02

Atsiprašau, rašiau, bet pamiršau prisitatyt. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių