bronyte

2015-02-13 16:02

Teko ir man gyvenime patirti visko.Laimei, nesugniuždė manęs rūpestėliai, bėdos, ligos. Aš taipogi kaldavau sau į galvą, kad man teko ne pats sunkiausias rdquo;kryžiusrdquo;. Iš lėto atsitiesiau. Dabar džiaugiuosi vaikais ir anūkėliais. Džiaugiuosi, kad šalia manęs, manęs neišdavęs, vyras. Iš tiesų,-mylėkime, džiaukimės kolei turime savo artimuosius, brangius mums žmones. Neužmirškime,-čia būname taip trumpai...

Alge

2015-02-12 17:02

Nebūna taip, kad nieko neturėtum. Na, pagaliau-svajones visada turi turėti...Ir ne tik. Ne taigoj gyveni gi. Nenurašyki anksčiau laiko save. Atidžiau apsidairyki,-gerbia, myli kažkas.

jonas

2015-02-12 14:02

rdquo;Tai, kas eina iš širdies, širdį pasiekiardquo; ,- rašė Dž.Dž.Pajetas. Su Šv.Valentino diena visas ir visus. Mylėkime ir būkime mylimi.

Alge

2015-02-11 17:02

Jaučiuosi laiminga ir tiek. Gal kad jaučiu mylimo žmogaus rūpestį ir dėmesį? Gal kad atėjo giedrios dienos, kad pavasaris ne už kalnų, kad gyvenu?..Gal?...Gera. Ramu.Tiesiog noriu tuose jausmuose mėgautis.

dr

2015-02-11 10:02

klausau dirbdama per radija dainu apie meile.na ir fainai:)

Alge

2015-02-10 09:02

Šios dienos radijo laidoje rdquo;Tarp rytų ir vakarųrdquo; teigė, kad Lietuvą ištiko vertybių krizė. Jis sakė tiesą. Nuvertinome daugelį dalykų, įnikome siekti karjeros aukštumų, turtų...Dažnai į kažkelintą planą nustumiame santykius šeimoje, dėmesį artimiesiems, doros dalykus...Gana dažnai dėl to kyla nepasitenkinimas savimi, depresijos užuomazgos. O ką jau bekalbėti apie tarpusavio santykius.Žmogiškus, šiltus, be galo reikalingus kiekvienam.

Gitana

2015-02-09 17:02

Ar mokame džiaugtis tuo, ką turime? Geras klausimas pamąstymui, savų vertybių įvertinimui. rdquo;Ir tai praeina...rdquo;,-kažkur skaičiau žodžius.Viskas labai trapu ir trumpam duota. Reikia gyventi čia ir šiandiena.

Antanas

2015-02-09 16:02

Dažniau vieni kitiems sakykime gerus žodžius. Branginkime ką turime: šeimą, vaikus, atras puses.Išbarstyti save,-gana lengva, bet ar jausi vidinę pilnatvę, ar galėsi vaikams žiūrėti į akis?..

jonas

2015-02-09 12:02

Mielos moterys, dažniau pagirkite mus, kad išverdame kavą, iškepame kiaušinienę. Kitaip mes atbunkame, nustojame rūpintis Jumis manydami rdquo;neįvertina manęs, nepastebi,-kam stengtis...rdquo; Norėkime pamaloninti savas antrąsias puses nors mažmožiais.

Petronėlė

2015-02-09 11:02

Kokia graži diena. Saulėta. Spigina šaltukas. Nuotaika puiki. Kavą į lovą vyras atnešė, pusryčiams iškepė kiaušinienės(tokią skani tik jam gaunasi).Pietus ruošti-mano pareiga.Namuose darna ir ramybė. Džiaugiamės, kad susitikome prieš daugelį metų. Kad nenubodome vienas kitam. Kad nebėgame iš namų vienas nuo kito.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių