Vilte

2015-02-16 11:02

laba visiems, o as vakar vakare padejau mamai nuplesti nuo sienu senus tapetus, o siandiena klijuojame kitus...

muse

2015-02-15 22:02

anonymous, tu kazka zinai, bet tyli? is psihotarapeutu labai daug tikimasi, bet, zmones, daug ir is saves teks pastangu isspausti, o jis jum tik pades. As jau radau savo kelia i psihoterapija. Linkiu Jums to paties. Nenukabinkit nosies ir niekada nepasiduokite. Tikekite pergale ir tuo keliu eikite, veikite.

zunda

2015-02-15 21:02

vienam

Rytietišką išmintį cituoji?

zunda

2015-02-15 20:02

Šiaurei

Netikiu. Bet tai jau mano bėda :)

zunda

Apie kokią kasą ir vienatvę čia kalbama ?
Jeigu buhalterinę, tai aišku, kad vieno įnašas į kasą mažesnis, nei kelių. :)))
Jeigu apie žmogaus organą, tai niekaip neįsivaizduoju, kaip žmonių skaičius gali įtakoti jį.

zunda

vienam

Protingas protas visada ras balansą tarp ramybės ir nerimo, tarp džiaugsmo ir skausmo, o ligos pačios primins apie save, tik protas padės joms nepasiduoti, nepanikuoti.

violla

2015-02-15 16:02

Tik dabar išgirdau, kad iš gyvenimo išėjo rašytoja Jurga Ivanauskaitė. Čia man -žemiau juosmens...smūgis,kuris artėjo. Tai metų metus buvo mano skaitomiausia rašytoja,žmogus,kurio galėjau klausytis neįkvėpdama deguonies...man rodėsi, kad toks žmogus yra nepažeidžiamas ir tiesiog, tobulas. Visas jos knygas turiu. Ji keliavo per Tibetą,kalnus, vienuolynus, o iš paskos skaitydama ją -vilkausi ir aš, kaip velkasi ištroškęs karavanas... Brr, labai supurtė mano sielą...

viollaa

kaimynui

Ačiū, kaimynėli. Tai, kad vat ir bėda, kad to vandenėliaus nebegeriu. O gaila, teks pradėt. Tavo minėtus testus turiu ir šlapimui ir seilėms,- ne naujieną sakai. Testas visuomet gelsvai žalsvas. Žinai, aha:) Nemėlynuoja, deja.
Iš kur taip žinai apie vandenį? Ar bandei? Oda sausėja.. Ajaj.. Sausėja, o būna, o taip, bet tai kita priežastis. Gerk struktūrinį. Gerk šaltinio. Skanaus.
Ačiūūūūūū, kad parašei:)

viollaa

šiaurei

Jei gali ateit, tai ateik, žinoma, lauksiu:) Tik balto chalato nereik, neieškok.. ką gali baltas chalatas??.. tik žmogus :)
Sakai, kasa ir vienatvė?? Tuomet ne visai atitinka. Kad fermentacija sutriko - žinau. Žinau ir nuo kokio maisto.
Kuomet yra skaitoma, jog vienatvė? Kur tas atskaitos taškas?
Ot norėčiau visų nuomonės:)

violla

2015-02-15 15:02

Sunkiose būsenose stacionaras būtinas. Tik, kad gydytojas būtų rūpestingas ir dalykiškas. Vilte,žinoma, gerai tau ten būtų pagyventi.Jei guldys, taip ir padaryk.
O Asarai, būtina pagalba,jos būklė,na,sunki. Šiuo atveju,pasakyti,kad nusiramink, praeis-negalima ir neatsakinga. Simelio ir Asaros versijos kažkuo panašios,bet jis gelbstisi ir tai duoda rezultatą.Šitos ligos bendra problema ta,kad mes turime ieškoti pagalbos sau vieni patys. Dažniausiai priversti esam slėpti nuo artimųjų ir draugų, kurie niekaip suprast negali arba nenori. Bet! Aš labai nusidėsiu,lygindama šią mūsų ligą su pvz. iš kito forumo -liga IS. Kartais paskaitau ten,bet neišdrįstu parašyti jiems, ką norėtųsi. Bijau,kad dar kažkuo nepažeisčiau. Kiek jiems tenka išgyventi metai po metų...O kokie dažnai jie stiprūs ir nepikti. Taip norėtųsi man jiems kažką svarbaus ir gero pasakyti...neišdrįsiu,net truputį paskaitinėjus jų komentarus,pasijaučiu lyg vagis...kuri ima,bet nieko neduoda. Nelyginkim ligų,jos visos bjaurios,bet vis gi...mes dar galim kažką daryti daugiau. Parašiau,ir pasijaučiau-nekaip...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių