Vilte

2015-02-28 07:02

o as siandiena atsikeliau pries penkias, nesimiegojo, tai ejau ruosti valgyti, kad veliau nereiketu...

Vilte

2015-02-28 07:02

labas rytas visiems.Siandiena matosi bus grazi diena. Yra sakoma, kad siandiena yra vasaros diena, o vakar rode, koks bus pavasaris, rytoj-rudeni...

violla

2015-02-28 06:02

Aš nežinau,man susidaro tokia nuomonė,kad visi gal gydytojai farmacininkų nupirkti ir visiem rašo tą CIPRALEX.Jis iš naujesnių vaistų grupės, bet daug kam neefektyvus. Bandžiau ir aš jį,bet rezultatas nulinis. Mano kaimynei jį tik ir terašo,o efekto nematau: dreba rankos,kalba užsikerta,atmintis visai prastėja,pikta ant viso pasaulio. Jis,palyginus,pigus,gal dėl to jį rašo,ligonių kasoms tai patinka. Žinau ir vieno gero gydytojo nuomonę apie šį vaistą-sako, kad nusivylė,nes daugumai tenka jį keisti.Nežinau,kodėl niekam nepasiūlo išbandyti fevariną, man daugiau nei 2 metus jis padėjo visai pamiršti šią ligą. Bet per laiką organizmas priprato,efektas dingo ir teko ieškoti kitų variantų.
Čia tik mano asmeninė patirtis ir parašiau. Gal tik man taip.

doppelgänger

2015-02-27 21:02

Aaa.., čia su muzika pasilinkėt labanakt reikia, iki:)

www.youtube.com/watch?v=IcFwFXlSwRk

Atleiskit, kieno požiūrius, tikėjimus žeidžia.

zunda

2015-02-27 21:02

D

Tikiesi gyvybingumo iš N. Cave.? Labai jau optimistiškas esi. :))

O saksofono garsai kelia į padanges (mane). Ir visai nesvarbu kas groja.

rasa

2015-02-27 19:02

Gal teko kam nors gerti Doxepin. Kaip ilgai reikia vartoti šiuos vaistus?

doppelgänger

2015-02-27 18:02

Top Shop Co(R)

Naujas mūsų produktas nenuvils! Visa gydantis vanduo iš Drūkščių ežero su papildomais priedais! Su kiekvienu gurkšniu arčiau prie Dievo. Paskubėkit, jūsų ežerui neužteks.

Reklamos bendrovė

"Mirtis ir aš"

(Veiklos sritys: Nemokamas kremavimas Rygoje, belaukiant naujo mūsų bendrovės produkto "Imkim degint ant laužų"(R).

viollaa

2015-02-27 17:02

OOO, labai būt gerai, pagalvojau, kad viską galima būt vandenėliu nuplaut.. Tuomet 1.5 ltr neužtektų.. Bet, o deja, nesiplauna šitie brudai, kuriuos kaimynas suvardijo. Sutikčiau ir dvigubą normą išgert:)
Visa bėda, kad tuos dalykėlius sučiumpi, kai jau būna vėloka.. Na, pusiaukelėje sugauni ir "stop". Daugybė žmonių išmoksta per dvasines praktikas, jogą.
Šiaip, dar Kristus yra pasakęs: "Sutikai piktą žmogų? - apsiauk sandalus, apsisuk ir nueik nuo pikto žmogaus".. (citata gal ne visai tiksli).

rasa

2015-02-27 16:02

*pasidalinti mintimis. Ačiū

rasa

2015-02-27 16:02

Laba diena. Mane taip pat domina vaistų cipralex veikimas. Gal kas esate vartojęs juos ir galit pasidalinti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių