zunda

2015-03-08 21:03

D

Dėkoju už užuojautą.
Aš ne tik neįsivaizdavau kas tai yra, bet ir dabar negaliu pilnai įsisamoninti, kad tai ne košmariškas sapnas. Turėjau maždaug mėnesį laiko susitaikyti su tokia baigtim, deja, nepavyko. Tas bejėgiškumas, kad negali niekuo padėti, nieko pakeisti, tik dar labiau mane slėgė.
Pasirodo, ne tokia aš psichologiškai stipri, kaip lig šiol galvojau.

Vienas

2015-03-08 20:03

Tai yra vienas is nedaugelio dalyku,kuris tikrai padeda zmonems(kurie truputi pasistengia del saves)).Sis mokytojas vienas is nedaugelio likusiu dar siam pasauly.8 dalys po 10 min.anglu kalba.
rekomenduoja vienas...
)
www.youtube.com/watch?v=GaNphuUje_Mamp;feature=channel

Astrida

2015-03-08 16:03

Ištikrųjų nežinau kas man yra. Esu jautri nuo mažens, kas tik tuoj verkiu , o dar prieš 6 metus nepagydoma liga susirgo sūnus, tai pergyvenimų....Pirmą kartą dilgčiojo įvairiose kūno vietose, tirpo kairė ranka. Dabar skauda (nestipriai) kairią galvos pusę, kairės pusės burna iš vidaus tokia jautri, jog kai valgau ar kalbu, toks jausmas kad stipriai kutena.Geriu jau antrą kartą ,,Spitominąrdquo;. Jis man padeda. Pirmą kartą gėriau 6 mėn. Po 3 mėn pertraukos vėl reikalingas.Gal žinote ar jis turi didelį šalutinį poveikį? Ir kas čia man galėtų būti? Dėkoju išanksto visiem parašiusiem.

Aldona

2015-03-08 12:03

Isbandykite, man labai padejo masazine lova.
www.navasan.lt/atsiliepimai.html

a

2015-03-08 11:03

Jūs neteisus, Vienas, kad čia tas pats žmogus ir puola, ir gina. Gyniau ne kartą, kaip anonimas ar visai be niko, tik jau tikrai nebuvau niekuo panašiu į piliulę.

viollaa

2015-03-08 10:03

Brrrr, kaip sninga ir šalta, o aš turiu šiandien daug pavažinėt visuomeniniais transportais:) Užšaldė, užsnigo, šypsenas užklijavo.. Jokių čia pavasarių ..
Ar dar yra kam linksma,- atsiliepkit:) Reikia :))

Vienas

2015-03-08 08:03

Nutariau dar parasyti.Be jokios abejones yra skirtingos zmoniu susipratimo galimybes.Todel yra skirtingas mastymas ir aplinkos interpretavimas.Bet didziausia problema yra ne del intelekto lygio ar ziniu trukumo.Liguista savymyla ir egocentrizmas nuolatos daro savo darba.Kokie mes puikus ,geri ,nuosirdus kalbose...Beveik kaip angelai.Bet uztenka tik kazkam nors truputi paliesti musu ego arba issakyti skirtinga,negu musu ,nuomone,mes pasiryze sutrypti ta zmogu,neziurint i jo teise reikstis,tureti nuomone,neziurint i jo skausma.
Ne maza dalis laiko save angelais o visus kitus velniais.Tie ,,angelai,,laiko save visada teisiais,zinanciais,kaip turi buti ir visose savo bedose kaltina tuos kitus,bloguosius velnius.,,Angelams,,labai sunku pripazinti savo kalte ar sutikti,kad buvo neteisus.Pasaulio isgelbejima jie mato per,, bloguju,, zmoniu isnaikinima.,,Blogieciu,, nereikia naikint,nes jie ir taip dazniausiai greitai numirsta..
Bet ka-gi veiksit jus teisieji,kada nebeliks ,,bloguju,,?
Dabar konkreciai apie si foruma..
Nesunku yra suprasti,kad tarp jusu yra zmogus,kuris manipuliuoja jumis ,rasydamas viena karta pries jus,kita -uoliai jus gina.Jis pasivadina skirtingais nikais,bet daznai ir be ju.Man visiskai aisku,kodel jis tai daro.Savo vidini dialoga jis isveda i forumo eilutes.Jis tai puola,tai ginasi ir gina visus nuo virtualiu blogiuku,taip patvirtindamas savo teisuma sau.
Matyt zmogui tai idomus uzsiemimas..
Galeciau net ivardinti ta zmogu,bet ..nereikia...
Tiek triuksmo del nieko..
Violla,mes turim dekot savo priesams,nes jeigu ne jie,kas tada parodytu mums musu trukumus..

lina

2015-03-08 08:03

Laura, o tau taip pastoviai ar tiesiog buna tokiu dienu? Ar tu geri kokius mors migdomuosius ar raminanciuosius, gal ir man reikia nieko negeti. O kokia tavo busena diena? Ar tiesiog mieguista ar dar blogiau, ar gali dirbti? Na jei gali atsakyk...

Leta

2015-03-08 07:03

Ačiū, retai būnu, dažniausiai Vilniuj viską darau bėgte. Bet ką žinai, gal pasitaikys proga:)

zunda

2015-03-07 22:03

D

Graži muzika, bet praranda pusę grožio, kai klausau įrašą, ir dar nekokios kokybės. Klausant paprastesnę muziką, taip neerzina prasta kokybė.
Bet čia tik mano nuomonė.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių