Greta

2015-03-06 17:03

Su kovo 8-ja brangios mergaitės. Pas mane irgi tulpės žydi darbe, kurias gavau nuo mūsų šaunių vyrų. Pietų pertraukos metų truputį pašventėm, o vakare vyras parnešė irgi gėlių ir saldainių dėžutę. Kiek nedaug reikia kad pasijustum laimingesne, pagerėtu nuotaika.Mes moterys labai gležnos, džiaugiamės net maža miela smulkmenėle. Tik tų smulkmenų būna tiek nedaug.Likit sveikos ir laimingos nors trumpam:))))

gabija

2015-03-06 10:03

Su švente mergaitės!
Šiandien darbe žydi tulpės, gavome šokolado, o vakare savo merginoms nupirkau Vana Tallin , reikia sumaišyti su MU grietinėle ir labai skaniai gaunasi.Šią savaitę labai dirbau, vakar pasitikrinau sveikatą, kol kas problemų nerado.Dabar 3 mėm vėl galėsiu nesinervuoti.

liuda

2015-03-06 07:03

Su pavasario švente, su kovo 8-aja! Geros nuotaikos visoms, sveikatos ir meilės tiek sau, tiek ir aplinkiniams! Būkit patenkintos ir savimi, ir gyvenimu! Sėkmės Jums visoms!

Greta

2015-03-05 17:03

Liuda, labai noretusi pasimatyt, bet iki Kauno man apie 100 km.Stengsimės bendrauti tokiu budu. Kaip sekasi ten Vokietijoje. Ar ir ten žmonės viskuo nepatenkinti kaip pas mus.Laukiu savaitgalio, bus tris laisvos dienos gal su dukra aplankysim jaunesne mano seseri kuri gyv. Kupiškyje.Jeigu oras bus gražus ir lauke jau galima tvarkytis, juk po žiemos aplinka baisi, o ir šiaip pakvėpuoti grynu oru malonu.
Linkėjimai visoms mergaitėms:)))))

Greta

2015-03-03 16:03

Sveiki:))
Liuda, aš Tavęs pasiilgau. Pas mus dar nemažai sniego (bent kur as gyvenu), bet oras jau pavasariškas. Siandien saulute švietė ir nuotaika nebloga buvo. Juk oras irgi veikia nuotaiką teigiamai arba neigiamai.Šiandien buvau pas gydytoją ir gavau stuburo skausmui mažinti kažkokį masažuojantį rdquo;Diržąrdquo; ar korsetą , kaip ten jį vadinti.Vakare mėginsiu užsidėti.Kaip sekasi Gabijai, ji kažkur dingo?Sėkmės visoms :)))

vaida

2015-03-02 10:03

Sveiki. Su pavasariu. Tegul pavasarinė saulutė ištirpdo ledą ir sniegą gamtoje ir mūsų širdyse. Išėję į lauką nusišypsokim Saulei, palaiminkim ją ir paprašykim...tegul ištirpdo mūsų širdis kaustantį skausmą, baimę, pyktį, nusivylimą... Taip darykim nuolat- viską laiminkim, siūskim pasauliui savo meilę. Tada ir mus visi laimins...Kaip šauksi, taip atsilieps... Ir sušils mūsų širdys, švies ir šildys visus, kaip saulutės... Stiprybės visiems linkiu. Atitrūkim nuo materialinių dalykų, kūniškų malonumų Patirkim dvasinį džiaugsmą. Šiltas žodis, apkabinimas, paguoda, meilė- tai geriausi vaistai mūsų pačių dvasiai... :-)

Greta

2015-03-02 10:03

Sveiki šio forumo bendraminčiai. Kažkodėl rdquo;tingyniaujatrdquo; ir nerašot. Ateina pavasaris, laukiam jo visi. Su pavasariu ir saules spindulėliu ateis ir geresnė sveikata ir nuotaika.
Vakar švenčiau sūnaus gimtadienį.Iškurenom pirtį, atejo puseserė su pusbroliu, mano šeimyna ir pasisėdėjom. Mes senstam ,o ir vaikų mūsų metai nestovi vietoje.Stirybės visiems ,rašykit, laukiu...

Agnė

2015-02-27 15:02

Mylėti save ir kitus tai irgi savotiškas menas.
mEILĘ REIKIA JAUSTI, O KAI JAUSI TAI IR MYLĖSI IR SAVE IR KITUS.

liuda

2015-02-15 16:02

Juk ištikro, nei vienas nežinom kiek mums liko... Todėl reikia gyventi ir džiaugtis gyvenimu čia ir dabar! Juk daug kas priklauso nuo mūsų pačių... požiūrio, norų ir pastangų.

Greta

2015-02-15 11:02

Bet jeigu as pati sau nepatikau ir nepatinku. Drabužiai netinka, plaukai negražūs, nieko nesinori. Koks sindromas?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių