Eexpert

2015-02-15 17:02

///- nezinau kas tai per "greitai atrasote". Ar kazka darau netinkamo? Nesupratau Jusu nuostabos ar cia buvo lietuviskas pašiepimas?

liuda

2015-02-15 16:02

Daugumai Jos labai gaila. Kokia tai klastinga liga - šitiek metų niekas nenustatė tikslios diagnozės, nors kentė ji didžiulius skausmus... Kodėl net su šių dienų moksliniais pasiekimais nepavyksta laiku diagnozuoti šios mirtinos ligos!? Juk jei laiku nustatomas vėžys, daugeliu atvejų jis ilgam apgydomas ar net visiškai išgydomas.
Bet kitavertus, galbūt, jai tik tiek tebuvo skirta... ji nugyveno nors ir trumpą, bet labai įdomų gyvenimą! Aš dažnai susimąstydavau šia tema: kas iš to ilgo ilgo ir nuobodaus gyvenimo!?...
Visi mes sulauksim savo paskutinės valandos - kas anksčiau, kas vėliau ir niekas nežinom kada, todėl reiktų pasistengti mums likusį laiką nugyventi kaip įmanoma įdomiau ir prasmingiau. Aš esu tvirtai įsitikinusi, jog su mirtimi nesibaigia viskas amžinai... miršta tik kūnas, o siela nemirtinga!

audra

2015-02-15 15:02

Skaudu, kad Jos žemiškasis kelias jau baigtas, kad jau niekada nebeskaitysime Jos naujų kūrinių, minčių, įžvalgų...
www.lrytas.lt/?id=11717087711169424608view=4

Eexpert

2015-02-15 13:02

Edita- taip butent, nes tik bendraudami vieni su kitais zmoniskai, galesime buti laimingesni ir zinoma visiskai patenkinti savimi.

Alge

2015-02-15 12:02

Šiandien mirė Jurga Ivanauskaitė...Užuojauta Jos artimiesiems. Dar ir dar kartą pasiskaitykime Jurgos laiškus. Įsiskaitykime. Įsiklausykime. Įsigilinkime.

Antanas

2015-02-15 10:02

Per daug lietuviai dėjuoti ėmėme. Metas mesti tą madą šalin. Metas suvokti, kad beveik visada turime kuom pasidžiaugti. Patinka man šis forumas. Bando padėti pažvelgti į save iš kito taško.

Eexpert

2015-02-14 20:02

Edita- ner uz ka, turi buti zmoniu grandis, kuri palaikytu vieni kitus, tikiuosi jei man kada nors irgi butu maziau dziaugsmo, atsiras zmoniu kurie tiesiog patars ar palaikys sunkia minute. As dabar noriu padeti visiems zmonems, noriu, kad jie pasijaustu reikalingi, ne vieni, o sutrikusius padeciau atvesti i kita sviesene diena, juos isklausydamas ir tiesiog patardamas ar palaikydamas, kad ir virtualiai uz rankos. Sekmes Jums visiems, apsidairykite ir akytes turi uzstrigti uz Jums brangiu dalyku (vaiku, artimo zmogaus, mylimo darbo, kita idomesne diena, ar tiesiog uz gyvenimo).

Eexpert

2015-02-14 13:02

Edita- stiprybes Jums, ir gyvenimo isminties. :)

Alge

2015-02-14 11:02

Ko žmogui reikia, kad jis jaustųsi laimingas?
Reikia trijų dalykų(tai išanalizavo-nustatė mokslininkai ir psichologai).
Bandykime spėti.

vika

2015-02-14 10:02

Taip jau susiklostė tas gyvenimas, kad Dievas nedavė galimybės pasidžiaugti savais vaikučiais, anūkėliais. Yra kaip yra, bet tai nereiškia, kad kitų vaikai tave nervina, kad jie tave varo į depresiją. ...Suskambo mobilusis.rdquo;Laba diena. Myliu...rdquo;-išgirdau vos dvejus metelius perkopusio kaimynėlio balselį. Laukiam to pypliuko, juokaudami vadinam anūkėliu. Džiaugiamės juo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių