lina

2015-01-09 17:01

mes cia atsipalaiduojam ir snekam apie bet ka,kas sauna i galva...pagyvensi-ikirsi kas kur :))

ROLYTE

2015-01-09 16:01

Netradiciniai.. Nes vis tik tradiciniais budais jau negalima isgydyti.. Gal girdejote atsiliepimu apie Sevcenkos metoda? Gal kam nors padejo?

mike

2015-01-09 15:01

sveiki forumiečiai,norėtusi prie jūsų prisijungti,bet niekaip neikertu apie ką čia jus ir koke tema rašynėjates?būtu malonu kad paaiškintumete,kas ir kaip čia,lauksiu,ačiū

lina

2015-01-09 13:01

labas namiskiai,as jau gryzau...jau su rysiu,bet uzsukau tik pasilabinti,nes mano partizanas ir gi labai kompo pasiilges :))
Informuoju-abos nemaciau,nei su batais,nei baso...matyt iki manes nedatrauke :))
Jau ir pasiilgti jusu spejau....
Beje,jei kas noresit laisko is manes,tai pirma parasykit man,nes kai isslave kompa,nei vieno adreso nebeturiu :((

albertas

2015-01-09 12:01

Jo tikiu jumis.aciu.tik vo vadinasi (nenuveritnu saves)esu pavarges arba negaliu susikaupti zingsniui saves kontroliuoti,nors is zmoniu girdejau kad esu stiprios valios sielos zmogus,deje......gal trugsta ugneles(rizto) na gerai pasnekejau bet as ne apie tai,pas mus saulute,pavasariu kvepe...:)viskas bus gerai(mes dar pasigirsim

albertas

2015-01-08 19:01

TAIP!!!! PASmane kambari stovi kampine spinta panasi i graba,yra ten rubeliu.... vilris yra kad jus pakelsit fazenda,juk jimi.... paskutine. TIK neklauskit kodel ne as.....

ROLYTE

2015-01-08 16:01

Sveiki.. Nezinau, ar siuo adresu.. Gal kas zinot efektyvu buda ne pirmos stadijos prostatos veziui gydyti?

mecislovas

2015-01-08 15:01

iš tikro tai tiesa. Galingas tas dalykas yra minties baimės holografija,sėdinti subtiliųjų kūnų valdymo erdvėje,savireguliacijos sistemose,fizinio kūno sistemų ir organų,bei audinių savireguliacijoje,o jei prasiskverbia į sąmonę,tada lauk chroniškos ir sunkios ligos... Viskas prasideda iš minties baimės ,,MANĘS NEMYLI,, ir jos neigiamos pykčio energijos potencijos poveikio...tai veikia realiai ir yra visų ligų pradžioje...

mecislovas

2015-01-08 14:01

Nėra sveiko žmogaus su sveikomis kepenimis.Šiais laikais ,kada maistas ,vanduo ir oras yra pakankamai užteršti įvairiais kancerogenais,kepenys ,kasa,žarnynas pirmieji nukenčia.Todėl ,manau,kad gydyti reikia profilaktiškai valant kepenis Malachovo ar panašiomis technologijomis,atstatant organizmo ir jo organų savireguliaciją energoinformacinėmis technologijomis ,pvz.; išdėstyta L.G.PUČKO knygose ,,biolokacija visiems,, ir ,,daugiamatė medicina,,,taip išvengiant organų nužudymo... Išvalyti organizmą nuo virusų,bakterijų ,kirmėlių ,pirmuonių(plazmų),grybelių židinių,pašalinti tas priežastis,kurios ir iššaukia organizmo gynybos sistemų,detoksikacijos sistemų darbo deficitą-tai daugiamatės medicinos ,kaip metodo ,galimybės... Metodas tinka bet kurių ligų priežastims šalinti-tada liga pati išnyksta...

lina

2015-01-07 09:01

labas dienas namiskiai.Atsikelusi tai jau nuo 8,tik,kad net kompo nesinori jungti....jus man pasakykit,kaip gali buti,kad niekas neskauda,nei gerkle,nei sloga,o temperatura ir sveikatos 0 ? Apsurdas kazkoks.Nezinau,kada uzeisiu,nes ka tik paskambino,isves kompa :(( Tvarkyti,kai tik atves pribusiu :))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių