Galima mylėti ir būti gerai,bet iki tam tikros ribos , kol nepažeidžiamas Jūsų pačios orumas.Tai liečia tiek vaikus , tiek vyrą , tiek darbą.Jei per daug apie visus šokinėsi , bus priimta kaip privaloma Jūsų pareiga su tuo apsipras , bus reikalaujama dar daugiau.Kas mokykloje labiausiai buvo engiami?Tai tyleniai, geruoliai.Žmogus vis tik lieka gamtos dalis-banda, kur yra vadas ir pavaldiniai.Čia mes toli nenuėjome.
Todėl jei žmogus pats savęs nemyli, moteris tik patarnauja vyruiir vaikams , o neišreikalauja iš jų to paties tampa neįdomia, užguita verge,kuri visada privalo padaryti, tai ką darė vakar ir toliau dar daugiau.Darbe irgi tie patys dėsniai.
Aš dirbau po direktorės turinčios toje pat valstybinėje įstaigoje 30 metų stažą.Na neprisiverčiau jai batų bučiuoti.Du metus kentėjau aš ir mano premijos,tik kai išeidinėjau bandė kalbinti pasilikti.Kita atėjo žymiai šustresnė, bet pasiardžius gavo nusileisti,nes nenorėjo prarasti geros algos.
Taigi nenoriu suprasti Jūsų noro būti labai gera darbe.Velniam to reikia.Kiek biudžetinė įstaiga , jei Jus įvertins pridės pinigų-50Lt , tai bus dėl tik kompensacija suėstų nervų vaistams atstatyti