Geras

2015-04-07 13:04

Papildisiu aš kai isimaudžiau tai nebuvo ideli vone matomai nebuvo prižiūrima ir po keliu dienu pradėjo varpos gala skaudėti oda paraudo pradėjo trauktis apšašo vos nusišlapit galėjau o iš vidaus skystis kažkoks bėgo iš po odos taip skaudėjo net varpos niekur priliest negalėjau bet uždegimas ar kas te savaime praėjo o dar liko pasekmės renkas nešvarumai po oda

Geras

2015-04-07 12:04

Bet man jau dvidešimt metu taip yra renkas tie nešvarumai ir da ar pagydoma parašiau jum el laiška

eexpert1@mailru

2015-04-07 11:04

Geras- jeigu daznai apsiprausiant atsiranda "varske" ir kvapas, reiksiasi formouojasi apyvarpes uzdegimas.

Geras

2015-04-07 02:04

Nesu pauglys man 38 metai prieš tai taip nebuvo tik po to maudimosi ir kvapas yra po plovimo kita diena jau mažiau jaučias kvapas gal net visai nesijaučia tik po savaitės pasijaučia kvapas kai prisirenka susikaupe nešvarumu tai kur jum parašyt.

eexpert1@mailru

2015-04-06 20:04

Geras- jei viska gerai supratau, tai daryk taip: - maudantis naudoji netinkama sampuna ar duse zele, va todel tau taip ir nutiko. O del nesvarumu, tai brestant ir toliau, butina plauti varpa kasdien, ypac galvute ir apyvarpe. Jei plaunant kasdien vistiek atsiranda vadinama "varske" ir kavapas- parasyk, nes cia jau ligos pozymis butu.

Geras

2015-04-06 17:04

Laba diena turiu tokia beda nuo 1992 metų išsimaudžiau vonioj pas pažystam ir po keliu dienu varpos galas paraudo oda apsitraukė visas galas vos nusišlapit galėjau ir balta pleve ant varpos galo užsidėjo niekur nesikriaipiau vandeniu ploviau gal mėnasy ir praėjo o dar ant varpos galo po oda renkas nešvarumai reik būtinai kas savaitė ar dvi plaut ka daryt kaip gydit labai nervina mane

Geras

2015-04-06 16:04

Laba diena turiu tokia beda nuo 1992 metų išsimaudžiau vonioj pas pažystam ir po keliu dienu varpos galas paraudo oda apsitraukė visas galas vos nusišlapit galėjau ir balta pleve ant varpos galo užsidėjo niekur nesikriaipiau vandeniu ploviau gal mėnasy ir praėjo o dar ant varpos galo po oda renkas nešvarumai reik būtinai kas savaitė ar dvi plaut ka daryt kaip gydit labai nervina mane

eexpert1@mailru

2015-04-05 21:04

Stiebas- na as nerasysiu galimybiu kai nemaciau situacijos. Kam be reikalo gasdinti, ar atvirkciai, kam be reikalo nuraminti. Gydytojas apziures ir pasakys. Nors galgi ten pas tave viskas dar gerai tik nesusikalbam, uztat ir sakiau kad atsiustum ir butu aiskiau.

eexpert1@mailru

2015-04-05 13:04

Stiebas- atsiusk man privaciai foto, paziuresiu kodel tai galetu buti. Kazka itariu, bet reiktu matyti.

eexpert1@mailru

2015-04-04 20:04

Stiebas- neturetu augti ant galvutes. Kazkas ne taip.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių