2015-05-25 12:05
sveiki klaidziojau interneto platybesi ir radau sita foruma. noreciau ir as pasiguosti cia su savom bedom jau koki 8men kaip sergu sita bjaurastim (na bent jau daktarai taip sako kad man cia nervai pakriko) bet esme kad as pats sau negaliu pripazinti to ir iteigti sau kad man cia nervines problemos.. nes paprasciausiai ir esant ramybes busenoj atrodo nieko blogo nemastant negalvojant uzeina tos visos nesamones. na gyvenimas per tuos 8men apsi verte 380 laipsniu. nes nebemoku atsipalaiduoti nejauciu malonumo jausmo viskai niekam. kad ir tokiem dalykam kurie kazkada teike labai daug malonumo. pasidare sunku bendrauti su zmonemis. tiesiog pikina kartais nuo ju. ipac nuo artimuju kaip nekeista butu. prie viso to dar visa puokste visokiu skausmu skausmeliu. ypac sirdies plote is nugaros puses dusulys pykinimas galvos svaigimas. o kas bjauriausia kad tai mane lydi vos ne kas diena. dauguma artimuju manes nesupranta sako cia tu sau isikalbejai kazka susimk i rankas ir t.t. bet pasakykkit nors vienas is cia esanciu kaip tai padaryti kaip save suimti i rankas ??? aisku atsirado prisirisimas prie namu. prie visagalio interneto kuris aisku naudos neduoda jokios o tik zalos nes prisiskaitai apie infarktus insultus ir visokiausias ligas kurias iskarto pripaissai sau.. na zodziu imant ir si ankstyva ryta pabudau nuo dusimo ir sirdies rdquo;gniauzimordquo; jausmo.. tyriausi ir sirdi ir visokius tyrimus dariausi niekas nieko nerado seimos daktarai kai kurie net juokas ima kaip cia toks jaunas ir skundiesi viskuo. o kaip nesiskusi jei per puse meto prarandi viska del tu nesamoniu visokiu. darba , seima griuva jauti pastovia itampa. nesu is tu zmoniu kurie tik suskaudus kazka begu pas daktarus greiciau atvirksiai einu tik tada kai jau pats nebesusitvarkau... na va siek tiek cia isikalbejau gal bus lengviau kazkiek.. jei kas perskaitys lauksiu kokiu patarimu ar pastebejimu.. butu visai nieko pabendrauti su kuo nors.. tai sekmes visiems ir nesirkite..