Anonimas

2015-08-09 21:08

Mane tai tikrai istiktu infarktas, jei ad reiketu gerti! Savo valia niekda nesutikciau nuo psichines ligos gidytis.juk tai palauzia zmogu is saknu, tai kurgi jums nebus panikos ir depresiju. Kas gali buti ramus ir laimingas kada zino kat jam su psichika negerai ir visa jo laime ir ramibe nuo vaistu pareina. Parsiduodate jus patis blogiui ir paskui stebites kodel jis nepraeina!

danuta

2015-08-09 19:08

Esu naujoke sitame forume.Rasau Audronei.Jeigu ne klystu buvome susitike priimamajam Vasaros 5.As jau buvau psichoterapijos skyriui 2 kartus.Manau pirmadieni pasimatisim.Man ten patiko.Vaistus paliko tuos pacius;Doksepina ir klanazepama.

svieta

2015-08-09 18:08

nu siaip tai ir as girdejau kad panikos priepuolei irgi kazkaip su skydliaukia gali buti susije.

anonimė

2015-08-09 18:08

sveiki,aciu visiems kurie paraset,tokio nuosirdumo tikrai nesitikejau,sergu jau apie sesi metai,vaistu esu ragavus visokiu,seroxato,zolofto,ciprolekso ,bet velniai zino nuo visu nezmoniskai blogai,net iki samones netekimo,todel gydytojai tiesiog nezino ka skitrti sia savaite gulejau ligoninej ,leido relanium magnezija,anksciau budavo lyg neblogai nuo ju bent treumpam ,o dabar nezinau gal nuo magnezijos dar ir elergija gavosi,zodziu,kaip uzkeikta,kartais galvoju,kad taip ir yra nors atrodo nesu niekam blogo padarius ar linkejus,kaip taip blogai prisigalvoju visko,kad vezys,kad infarktas,kad insultas,kad tuoj pat mirsiu,nes simptomai labai ziaurus ir kiekviena diena,tik skirtingai,kartais labai blogai ryte kartais vakare,vaistu visu bijau paniskai,nes esu labai isgasdinta ,todel nezinau,ko griebtis,o gyventi labai sunku,prasidejo viskas atrodo labai netiketai uzejo silpna,pradejo drebeti sirtis,o baisiausia kaip dabar tas mirties ir nerealumo jausmas,nezinau gal nepritaiko vaistu,gal reiketu pagerti zoliu,ber kokiu ir ar pades patarkit dar jei galit labai jums dekoju.

svieta

2015-08-09 14:08

ne ne vilkas, beje gal vilkas turbut wisai jau nebedirbA.

as

2015-08-09 13:08

ten Vilkas geriausias :)

as

ten Vilkas geriausias :)

as

Skydliauke paroxetinas ir infarktas nesusije dalykai... :) o tai tau gal skydliauke reikia ziuret o ne ad gerti?

svieta

ir dar pridursiu priklauso tikrai daug pas ka guli na ir aisku kaip vaistus atitaiko o visu svarbiausia tai as supratau reikia laiko kad galetum daug ir pats dirbti su savimi .

zylei

2015-08-09 09:08

As bandziau gydytis kauno klinikoi ir yra zmoniu ten gulejusi ir tikrai atsiliepimai nekokie o del ligonines tai nemanau kad tai iseitis juk privaro tiek vaistu kad tikrai jautiesi kaip zombis.O gydytis tai vistiek reik o tu pati kauniete.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių