smalsioji

2015-09-14 16:09

kiek tau metu ar tau buvo tikra depresija

Marija

Ne tik depresija...

2015-09-03 17:09

Ne tik depresija...

Rolandasss

2015-08-16 15:08

Geda,,atsisakyti vaistu ira labai sunku nes antidepresantai juk ira narkotikai,tesiok reikia kad gyditojas pakeistu tau kitus vaistus negalima tiek laiko vartoti tu paciu,pradzioja gali buti blogai gali jie tau netikti bet reikia pakenteti nes organizmas juos atstume ir reikalauja senu vaistu.pabandyk gyditojo paprasyti kitu vaistu

Rolandasss

2015-08-16 15:08

Sveiki,tesiok depresija man buvo atsiradusi nuo didelio nuovargio is finansiniu bedu.Padejo man mano direktorius kaip pamate kad i darba ateinu nemiegojas pamate kad darbas jau netas kelius kartus pagavo isgerusi nes buvau pradejas gerti kekviena diena po truputi tesiok jis sujame mane i rankas dave didesni kruvi neleido likti vienam ir psihologiskai pareme .grizes i namus po keliones kaip visada pasiemiau buteli ir tada pamasciau ar man to reikia ar as noriu save tempti gylin ,pasakiau sau ne ir pradejau keisti viska nuo pagrindu pakeiciau gyvenama vieta pakeiciau darba susiradau nauju draugu pradejau daugiau bendrauti atsirado drauge ir tesiok viskas nusistume

Rolandasss

2015-08-15 19:08

Sveiki kas ira depresija anksciau nezinojau kol pac jos nepatyriau mama mano serga jau 15m taciau gidimo nera jei zmogus nenori pac jokie vaistai nepadeda ....mama sedi namie uzsidariusio niekur neina pastovei skauda galva kankina nemiga vaistus gere saujomis gyditojai nieko nepadeda tik dar labiau stuma i gile depresija su vaistais ...as asmeniskai kaip ja patyriau nenaudojau jokiu vaistu tiesa pradzioja ju reikejo bet kaip pamaciau kad jie man nepadeda o gyditojai tik didina dozes meciau ir nusprendziau kad reikia keisti mastima ir gyvenimo buda patikekit tai padejo nes ira sunkesniu ligoniu nei mes juk turim kojas rankas viska o kiti to neturi ir laimingi

vairas

2015-07-10 09:07

Jūsų nuomonės apie clonazepam tc -jų poveikį/

romas

2015-07-09 09:07

Depresija.....buvo ir praejo. Blogai miegojau...kartais prisigerdavau...nusibodo viskas. Drauge pasiulo vonios su kompleksu mineralais(Bishofitas) pries miega, po 5 voniu pasikeite nuotaika, nustebau:) ir dar 5 vonios:) kitas zmogus. Gyventi verta.

vilytt

2015-07-05 12:07

Straipsnis, kuriame gausu patarimų jei skauda kojas. Kam įdomu skaitykite čia zinom.lt/jei-skauda-kojas/

Geda

2015-07-03 11:07

10 metu vartoju clonazepama.Gal kas zino gera daktara Lietuvoje, kuris padetu atsikratyti priklausomybes nuo tu tableciu.Aciu.

globali

2015-06-17 18:06

Labai gerai zinau ka reiskia depresija, as ja gydau naturaliai. Atradau geru papildu kurie man padejo , radau zmoniu grupe kurie parode tikraji kelia .Parasykit pabendrausim ir pasidalinsiu savo patirtim.Telf. 867236423 gyvenimostilius@gmail.com
Jolanta

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių