svieta

2015-10-04 17:10

sveiki ryt ir vel i darba;(kaip pagalvoji tai kazkoks kosmaras,nesinori nieko na jau vakaras man vel nerimas tai koks cia gyvenimas egzistuoji ir tiek..

rita

2015-10-03 19:10

Dėkui visiems už supratingumą patarimus ir palaikymą. Šiuo metu jaučiuosi tikrai neblogai bet dar vartoju antidepresantus, galėčiau juos nutraukti ir pastojus manau, kad be jų išgyvenčiau, tačiau kankina nerimas, jog panikos priepoliai užėję nėštumo metu gali pakenkti vaisiui. Taip pat gązdina ir gimdymas, juk jei jau dabar tai nerimauju, tai kaip jausiuosi prieš gimdymą, kai užeis skausmai...ir metų man jau 30. Tiek visokių klaustukų...Bet noras turėti kūdikį yra stipresnis už viską, kadangi jaučiuosi šiuo metu kaip jau minėjau gerai, bandysiu nutraukti antidepresantus, o tada kaip bus taip bus, jei sugebėsiu be jų 3 mėnesius iki pastojimo tai sugebėsiu ir vėliau.

Samanta

2015-10-03 16:10

tesingai,merginos :)

Lori

2015-10-03 13:10

Tikrai palaikau Svieta nes tam ir yra cis forumas kad galetum pasidalinti savo bedom su kazkuo as labai nemegstu kai zmones patys serga ir ktitikuoja kitus geriau tada cia nesilankyti isvis man irgi buna ir pagerejimu ir pablogejimu bet as gerai suprantu ka zmones isgyveno nes ir man taip buvo.

erikas

2015-10-03 11:10

sudas tas xanax- NEPADEDA!

svieta

2015-10-03 11:10

as taip pogi viena auginu dukra taip ir pasakysiu jog nelengva ,bet jaigu nesirgciau gal kiek butu liangviau,ir aplamai mano gyvenimas nelengvas kiek prisimenu nuo vaikystes,tai ka norejau pasakyti nieko blogo jog mes cia forume pasikalbam apie savo bedas nesuprantu jaigu kazkam nepatinka ka mes cia kalbam,tai ko lysti i ta foruma skaityti kas ka raso ir smerkti.aisku kiekvienam savo bedos atrodo baisiausios taip jau yra ir kiekvienas sprendzia pats ar jam norisi ir reikia pasikalbeti su panasiu bedu turinciais zmonem ar ne.

rita

2015-10-03 08:10

Turiu klausimą isoms ( o gal ir visiems) jau keli metai vartoju antidepresatus (cipralexą) ir kartais xanax. Šiuo metu planuoju pastoti. Nežinau ar įstengsiu išgyventi be vaistų 9 mėnesius, jei pradės kamuoti panikos atakos. Dabar vaistus po truputį nutraukinėju, nes jaučiuosi pakankamai gerai. O ar nepakenks mano būsimam kūdikiui tai, kad aš tiek metų vartojau vaistus. Labai sunku apsispręsti. Gal kuriai panašiai buvo, juk čia tiek daug forume moterų...norėčiau patarimo.

Samanta

2015-10-02 20:10

Daina,nesi patyrus to,tai nesuprasi ir atrodo,kad vejai...

Samanta

2015-10-02 20:10

dziugu, Dainora,kad esi stipri asmenybe,bet nesmerk tu,kuriems yra sunku ir be vaiku...kiekvienas turi savu problemu..ir nevisi moka i jas paprastai ziuret ir su jomis kovot.o issipasakojus ,kas slegia siaip palengeva

dainora

2015-10-02 19:10

Brangutes as turiu 3 dukrytes ir viena auginu ir beniekieno pakalbos ir nesiskundziu. Ir yra kaip yra! Kuo jus brangutes skundziates?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių