as

2015-08-29 13:08

Sveiki. Ar negaletume man pasakyti Jekaterinos adreso ar tel. numerio? As esu girdejes apie efektyvia jos pagalba, be to, pries keleta metu bendravau su mergina, kuri buvo uzkietejusi rukore, ir kuri po apsilankymo pas Jekaterina daugiau neberuke.
Kazkaip nepaklausiau jos kontaktiniu duomenu, o siuo metu man paciam ju prireike, noriu padeti savo tevui

darius

2015-08-29 10:08

Vaikai traumuojami, o po kiek laiko jie atkartos tai, ka mato ir isgyvena vaikysteje. Reik bandyt padet zmonems, turintiems problemu, kad to isvengti.

Dina

2015-08-29 10:08

O blogiausia tai ,ką turi iškentėti vaikai ,kai tėvas-alkoholikas smurtauja fiziškai arba psichologiškai,girtas ar esant psichozei.Vaikams ,jų ateičiai yra daroma nepataisoma žala.

darius

2015-08-29 08:08

Gal jos ir labai noretu, bet jegos nelygios. Seimoje joks smurtas negali buti toleruojamas, nebent kam nors tai patinka.

darius

2015-08-29 06:08

Ir moteru tarpe klesti alkoholizmas. Tik pats zmogus gali rinktis savo gyvenimo kelia. Niekas neprivalo vergauti.

Dale

2015-08-28 12:08

Ojus paklauskit ka jie atsimena is savo
tu daugiadieniu?Nieko,as taip nedariau
as taip nesakiau,juk tokie atsakymai .Ir
is tikro tai jie myli save,savo gerkle
Ir jiems patogu taip gyventi jais rupi-
nasi,juos gydo, O jei negeria metus ar du tai vos ne idealiu vyru ir tevu tampo
Mes gi visa gyvenima pripratusios kenteti ir laukti Tiketis nors protu su
viki kad gali buti tik blogiau.

violeta

2015-08-27 12:08

as tave labai suprantu ka reiskia gyventi su motina kuriai tik rupi alkoholis. mano broliai geriantis o gyditis nenori,skaudu ziureti kai savo gyvenima gadina nes alkoholis prie gero gyvenimo nepriveda.pati alkoholio negeriu ir dziaugiuos kad esu tokia nes kai prisimenu kai neturejau sunaus ir megdavau su draugais isgerti tai ta gyvenimo tarpsni prisiminus man darosi slikstu.kai sunu pagimdziau jis pakeite mano gyvenima nes buvo kuom rupintis, ka myleti ir visa rupesti atiduot jam. bet kai zmogus neturi noro keistis tai tu jo nepakeisi tik matysi kaip jis gadina sau gyvenima . stipribes tau

didi

2015-08-27 11:08

seiki, esu 26 metu mergina, nezinau ka daryti, labai megstu alu, ji nuolat geriu viena, pradedu ryte. manau, akd tai jau alkoholizmas, ar yra zmoniu galinciu padeti??? Parasykite man el. pastu: lithuania@skim.com, laukiu. aciu!

Dale

2015-08-27 10:08

Matote jei moterų gimine butu isdidesne
tai ir jie kitokie butu Labai jau su jais ilgai zaidziam prasoma,maldaujama,
gailima, gydoma o rezultatas daug maz nulinis.Jie mus kankina,engia tol kol
gali Kai juos palieka ir reikia paciam
susimedzioti maisto, alkoholio tada arba
susimastoma arba gaunamas visiskas galas
Nei velnio varymas cia gali padeti,nei
burtininkai As skaitau kad si liga beveik neisgydoma Aisku nuo vezio negyvenamoj saloj ir negydomam greitai
numirsi o be alkohio ir negydant pratrauksi ilgam Zinau pravda alkoholika
kuris isgydytas mire po 2 metu nuo sirdies Vis geriau negu persigeres

Dina

2015-08-27 09:08

iš tikrųjų ,skaičiau vienoje mokslinėje knygoje , kad alkoholikai - tai velnio apsėstieji , kad jie tarnauja savo šeimininkui ir nesugeba pasipriešinti.Nors jie terorizuoja savo artimuosius ,kad nusižudys ir pan.,bet iš tikrųjų bijo mirties , nes nujaučia koks atpildas jų laukia po mirties.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių