Roberta

2015-07-30 07:07

o kas tas Tikro?

Astrida

2015-07-30 05:07

Dėkui GURU ir VILIJAI už patarimus. Kas dėl mano spaudimo, tai viršutinis būna kartais žemokas.Aną dien pasimatavau buvo 103, žiūrėk kitą dieną normalus-123,o ,,ginkomedurdquo; pasidomėsiu.
Kas dėl bendravimo šiame forume -man labai patinka, jog žmonės su gerais linkėjimais ir be pykčio pasišneka.BENDRAUKIME TOLIAU.

Leta

2015-07-30 04:07

Ačiū už Lady LaiO psichiatrės atsakymus aš nepriimu už gryną pinigą, man ji atrodo senamadiška, kuriai viskas aišku. Man pačiai nauja tik, kad depresija nepagydoma

Leta

2015-07-29 20:07

Noriu pacituoti vienos psichiatrės atsakymus
1. Ar depresija išgydoma? - rdquo;Labai mažam procentui.rdquo;

2. Kaip sužinoti ar depresija psichologinės kilmės, ar serotonino sutrikimo pasekmė?- rdquo;Niekas jums to nenustatys. Be to bet kurios rūšies depresija-vistiek yra serotonino nesigaminimas smegenyse...rdquo;

3. Ar psichoterapija padėtų išgydyti depresiją, jei jos kilmė psichologinė?-rdquo;Ne, nes tai vistiek serotonino sutrikimas.rdquo;

4. Kas sukelia ligą, ar ji paveldima? - rdquo;Tiek depresijos, tiek šizofrenijos etiologija (priežastys) - taip ir nenustatytos mokslininkų.rdquo;

violla

2015-07-29 18:07

Sumauta būsena... eisiu, įkalsiu kokią tablietką. Taip viduj vėjai skersuoja tuščiai..
Liūdna. Kažko pasidarė. Ech, turbūt dar praeis..

zivile

2015-07-29 11:07

Parašiau ir staiga supratau, kad jei gyvenimo ilgis būtų viena diena, aš nieko nebijočiau.

virga

2015-07-29 10:07

Labas! malonu leta isgirsti vel! Nu del Robio tai cia jau nieko nepasakysi - jei tai ne depresijos priezastis, tai ir be musu isikapstys ir apsispres, bet kad visi cia mes linkim paties geriausio sprendimo Robiui ir dviem trikampio kampam tai jau faktas. Ir prierasas viollai. Meile neturi savybes praeiti. Ji yra amzina viso ko esancio tiesa. Bet zmogus tai turi savybe pro ja praeiti. Ir visaip pasiteisina ir sau ir kitiems. Taciau ne visada tai yra nusikaltimas - is visokio laipsnio ir visokiu meiliu jis renkasi ta, pro kuria praeiti nebegali ar nebenori.

Leta

2015-07-29 10:07

Sveiki(os),
tegul kraujas ir meilė liejasi laisvai. Robi, į istorijas nepatenka tik tie, kurie jų nepastebi. Mažiau kreipk į tai dėmesio, o su kriminalinėm istorijom nesupratau apie ką tu.
FVisiems geros dienos

Leta

2015-07-29 03:07

Čiuožk ir tu - geras pasiūlymas, Violla:)
O tau siūlau su valgymu nekovoti, tai vienas iš didžiausių malonumų, ką veiksi užblokavus?

virga

2015-07-28 21:07

Vietoj kaukes isejo kake, tokia ji ir yra

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių