doppelgänger

2015-08-04 20:08

Pats pradedu manyti, kad forumas lūžta.

zunda

2015-08-04 19:08

Prašyčiau iš manęs nesijuokti, nes jei ir viollos močiutė nesuprato ko ten visi paskui tą pylkę laksto, tai čia visai rimta problema.
Dar suprantu, kai laksto paskui sijoną, net ir diedukai, bet paskui kamuolį..... Anomalija, ir ne kitaip.

violla

2015-08-04 19:08

Grybaujat visi, ar kur paklydot? O gal visiem meilėje pradėjo sektis?:))..

doppelgänger

2015-08-04 18:08

Sveiki:) Užėjau pasižvalgyti. Nuotaika jau geresnė, darbe pasijuokiau. Yra ten mūsų keletas chebrantų prie humoro.

rita

2015-08-04 18:08

ta knyga galite isigyti knygyne, ja reikia skaityti ne viena karta,labai gerai jei ja skaitytumete daznai,kai tik pradedat jaust koki nors nerima. Man ji labai padejo, jau metai kaip esu kitas zmogus,nedepresuoju ir dziaugiuos gyvenimu. Ir tas jausmas yra nuostabus. Zinau ta jausma kai stogas vaziuoja, todel uzjauciu ir siulau tikrai ja isigyti.Ji kainuoja 22-23 litai. O ja perskaicius galima kreiptis i pati knygos autoriu,as pati 2 kartus lankiausi pas ji, lankiau jo paskaitas, nuostabus zmogus, skleidziantis siluma. Tiesiog igijau gyvenimo isminties, jauciuos kitas zmogus, nes daug ka suvokiau,pazvelgiau i gyvenima visai kitaip. Tad linkiu pradeti keisti gyvenima ir parasykit jei isigysit ta knygele, ir kaip jums seksis. Jei noresite,galesiu duoti to zmogaus koordinates jei turesite noro nueiti pas ji.Linkiu jums sekmes ir gyvenimo isminties.

rita

2015-08-04 17:08

Taip yra ir pagerejimu ir pablogejimu. Bet man baisoka del kontraceptiniu tableciu as negaliu ju negerti o vaistai nuo depresijos ir kontraceptines tabletes blogas derinys. Tai ka man daryti?

Rūta

2015-08-04 14:08

Šiandien mane draugė pavadino baile. Iš pradžių įsižeidžiau,supykau, paskui pagalvojau, kad turiu šalinti priežastis, kas ją verčia taip įvertinti, nes gerai [pamąsčius supratau, kad tiesos yra. Ir ...likau jai dėkinga.

Rūta

2015-08-04 13:08

Manau, kad kai jūs taip linkite, tai jum taip ir pildosi pačiai, dėl to ir sergate. Labai nemėgstate to, kas kitaip mąsto. Norisi savojo būrelio, kurie kartu verkia ir tik pritaria vienas kitam, o ne ieško išeičių. Juk kiekviena kita nuomonė-iššūkis tam tikras, reikia ją išgirsti.Tobulėjimo , sveikimo kelyje kartais mum padaro daugiau naudos ne tie, kurie tik galvą pritariamai linksi....

Leta

2015-08-04 11:08

Aš nemoku angliškai, bet dainos geros, pirmoji nostalgiška, nes ją žinau, o antroji asocijuojasi su geru gyvenimu:))

Leta

2015-08-04 10:08

Ačiū, einu pirmosios dainos paklausyti:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių