Vilte

2015-08-22 06:08

Siandiena as jauciuosi blogai, nes nakti buvo du panikos priepoliai, jie ateina netiketai, jauciuosi dabar labai pavargusi ir neissimiegojusi, jauciasi silpnumas...bet visa dienele turiu klijentu iki pat vakaro astuoniu, bet reikia eiti dirbti, nes niekas uz mane to darbo nepadarys.Tai, kad Vilte pirmyn i darbeli..)))

Vilte

2015-08-22 06:08

labas rytas visiems...mano drauge studijuoja psichologija.Ir yra pasakiusi, kad psichologai negali padeti sau, jei jie serga depresija, juos gali palaikyti tik kitas psichologas.Deja galiu pasakyti, kad ji tai pogi serga depresija ir yra sakiusi , kad sia liga tikrai yra sunkiai pagydoma, o kartais ir gali testis visa gyvenima...

Roberta

2015-08-22 04:08

Pritariu Vijai ir One. Tik, One, pats žinai, kad kai jau užplaukia tas juodumas, deja, neišeina minčių, jausmų pakreipti taip, kad nesigalvotų juodai. Aš vis dar galvoju, kad čia ne seratonimas kaltas, o tiesiog stebiu save ir matau-kartais nuovargis sąlygoja susijaukimą, kartais koks įvykis, kartasi plyšta kantrybė nuo tų Reikia.Tad reikia išmokti-nepavargti, vengti tos, kas veda iš proto, keisti gyvenime tai, ką galima pakeisti, kas labai slegia, arba susitaikyti su tuo išmintingai, ko negalima pakeisti. Daug daugiau jėgų atima ta baimė būti savimi, nedrąsa keisti, negu kova, drąsa, ryžtas.

violla

2015-08-21 21:08

Mano nuomonė yra tik nuomonė. Kas jos paklausia, aš pasakau. Bet,jokiu būdu, niekas neprivalo ją priimti. Ir namatau čia tos problemos. Atmeskite. Taškas. Ir aš, juk neprivalau čia rašyti. O pasakysime kiekvienas: jei galime gyvent be vaistų, tai ir gyvenkime! Bet nežudykime tų žmonių psichologiškai, kurie tikrai privalės visą gyvenimą gerti juos. Ir gers. Ir gyvens. Būtinai.
Ir baikit čia, švaistytis erelio sparnais. Gyvenimas greitai gali aplaužyti. Saugokit. Sėkmės.

zunda

Labos nakties nemiegantiems. Lopšinės šiąnakt nebus. Kas norit, paklausykit vakarykštę :)

violla

O kaip tu galvoji, koks , pagal tave, leistinas amžiaus skirtumas? Tik, aš atmetu tą minus 20, kai mergaitės blondinės teka už tėtukų dėl pinigiukų ir padėties.
Man rodos iki 5-7 metų.

violla

Bet, klausyk, robi, čia mes tokios temos link..O jie, visi kiti, miega? Naaa, rytoj pasigailės!!

violla

2015-08-21 20:08

Ne. Aš čia esu. Ką papasakot?

Leta

2015-08-21 19:08

Keliu vyno taurę už jus. Aš irgi pastaruoju metu palyginus daug galvoju apie mirtį. Kažkaip vis ir knygos tokios pasitaiko. Skaičiau kažkokius penktadienius su mirštančiuoju, dabar perskaičiau rdquo;Žiūrėti į saulę. Kaip įveikti mirties baimę rdquo; Irvin D. Yalom, ir dar kitų. Gal tai dėl mano besikeičiančio gyvenimo, juk nieko nebūna atsitiktinai

Roberta

2015-08-21 18:08

Ko jūs čia nervinatės dėl kiekvieno ne tokio žodžio? Čia gi atvira erdvė, o ne asmeninė pašto dėžutė:) Su patinkančiais galima rašytis asmeninais emailais, jei jau čia taip blogai.Man tai patinka visos mintys. O savo depresiją šiandien , sakiau, imsiu ir...nužudysiu:) nu jau kaip ji man astsibodo.Vyras sakė pakeis namie spynas, gal ji raktą turi.Neliūdim ir nesipykstam, visiem nelengva ir nėra čia ko kaip vaikam lūpą papūsti, jei kas netaip arba imti durnintis.Visokių yra, visko reikia.Šiandien man geresnė nuotaika, tai aš mat drąsi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių