2015-09-29 22:09
tai norejot suzinot kokia stipri liga alkoholizmas tuoj as jus paguosiu,alkoholikai praranda seimas,masinas ,namus paskui,kai kurie neteke vilties pasikaria,ka tai reiskia ogi tai kad noras ji vartot stipresnis netgi uz nora gyvent,atrodo kas cia metei gert ir viskas o jie pasirenka virve-ar ne keista,taigi zmogus praranda motyvacija gyvent jo liguista galva masto mazdaug taip,ai vis tiek as niekam tikes girtuoklis kam cia kankintis ir kitus kankint ir padaro savo,stai tokia to alkoholio galia.taciau taip atsitinka nedaug kam,daugelis mirsta apsinuodijus alkoholiu kitaip tariant perdozavus arba del umaus kraujagysliu nepakankamumo esant abstinensijos sindromui arba istinka kvepavimo taku paralyzius miegant zilos senatves nesulaukia beveik niekas isskyrus tuos kurie meta gerti ir sugeba buti abstinentais nebutinai anoniminiais nors jais bunant gyventi blaiviai lengviau.nors ir lankau anonimus esu pagrindines taisykles salininkas turiu neragauti ne laso nes as alkoholikas ir niekada nesugebesiu gerti socialiai tas man puikai pavyksta,apie kitu skaudinima kalbesiu apie save as puikiai suprasdavau kol budavau blaivus taciau su pirmu stikliuku visas supratimas apie morale dingdavo,kiek kartu esu ir apsijuokes,apsimelaves,nu tai ka taip buvo to nepakeisiu nesigrauziu del praeities nieko gero aisku isto ir nebuvo gyvenu vienas nors seimos nepraradau bet ir nesukuriau kaip dabar galvoju trugde alkoholis gal ir gerai per daug ko nenuskriaudziau tiktai save bet ka galiu pasakyti dvidesimt metu jis is manes ateme o tiksliau as pats jam atidaviau daugiau negaus ne vienos dienos.stai tokia jo galia to alkoholio as ji nugalejau bent jau laikinai man tai vis tiek yra pasiekimas kas buvo toj baloj supras kas nebuvo pasakys kiaule suda ede ir es,o ar es dar paziuresim nespreskim is karto palaukiam dar siek tiek tikiu tuo ka galiu pakeist o tai tikrai galiu ir netik galiu bet jau kuris laikas ir esu pakeites reik tik negryst atgal.