vale

2015-10-02 05:10

vyras buvo užsikodavęs 2 metus, paskui pusė metų pats neėmė, dabar jau po biškį pradeda, kas žino, ar vėl prasigers, jei po biškį ima. Aš labai bijau ir to nenoriu.Kas gali padėt.

banga

2015-10-01 18:10

Alkoholikai kurie ir gydosi ar jau ilga laika nebegeria ,lieka tokie pat.Aisku jie nebegrasina, nebesimusa. Bet kitokiu problemu atsiranda. Iskelia galvas, pariecia nosis,o tu brangioji skaitykis, neduok dieve kur koki zodi ne taip pasakysi, kas nors uzkalbins...O jiems viskas galima, ir visa laika teisus turi but.

Maja

2015-10-01 11:10

Zinai as irgi neturiu kur toki deti
Tik va kitiems sakau jei stipresne
gudresne jaunesne Dink kuo skubiau
Nei viena neprapuole,nenuskurdo be pi
joko Visos issimiegojo ,isgrazejo Kiek
as zinau.Zinoma esu nemusama, nevaiko
ma,man parnesami pinigai ,bet visvien
taip norisi kartais dingti,likti vienai
O cia sitiek pastangu padeti,isgelbeti,padaryti gyvenima kitokiu o rezultatas nulinis As tai nieko nedarau iskyrus tai kad pastugauju
laikas nuo laiko Nevark jei gali...

Dina

2015-10-01 10:10

Tai ir yra didžiausia problema-kur TOKĮ dėti.Bet kažką daryti , kažką keisti būtina.

rasiux

2015-10-01 07:10

skyrybos manau išeitis .Bet aš galvoju kad čia paprasčiausia.Aš norėčiau išsaugoti šeima.turiu ir aš išgerianti vyra.bet buna ir gražiu dienu todėl norėčiau patarti pabandyk vaistus tegul jis nieko neitaria gal pavyks?oišsiskirt spėsit

Maja

2015-10-01 06:10

Is tikro geriausias varinatas butu
dingti kol laikas kol gyva Nes po
galvos traumos gero nelaukit O ir
praeityje buvot ne karta subildinta
O jam jokie psichologai nepades Per
velai jau viskas Alkoholis sueda svei
kata, prota Niekas neatnaujins smege
nu patikekit Jei jau musasi tai as ne
zinau kur toki deti

Ineta

2015-09-30 15:09

zinot manau kad nieko nebereikia sendien nesem dokumentus skirybom, bet jis atsisake, bet vien del visko kaltino mane. as jau ligone be raminamuju negaliu nes turiu palaikyti darba, o jis tik tyciojasi is to vaistu jis negers, sustoti nori ir bijo tad dienos slenka letai.

jurga

2015-09-30 13:09

Gurmane - saunuole, man patinka toks poziuris. dar karta kartoju - moterys, nebukim mazochistes - nesikeicia vyrai - keiskimes pacios. palikim tuos prasigerusius, agresyvius, nenorincius gydytis vyrus, tesizino jie. reikia pagaliau ismokti rupintis savimi ir savo vaikais

rimantas

2015-09-29 22:09

dar apie skirtuma tar alkoholiko ir eilinio isgerencio zmogaus,gali pasitikrint igerk 150ml degtines ar kitokiop panasaus stiprumo gerimo pageidautina kad jis butu skanus,ir sakyk va dabar man uztenka ir negerk jei tu jo daugiau nenori uzsiimi kitais reikalais kad ir pvz. ziurai tv.viskas gerai problemu neturi,bet jei mintis kirba but dar gerai,kankina abejones norisi dar o jei ir isgeri dar tai ka vadinasi alkoholis tave valdo sveiku zmoniu koks jaunystej buvau as jis nebevalde,tai jei valdo vadinasi esi alkoholikas,ju yra visokiu zinau tokiu negeria pusmeti kai uzsives varo kelias savaites paskui vel stilis kitas geria kasdien taigi nuo isgerencio iki alkoholiko slidi riba svarbiausias klausimas kas ka valdo jei jis tave valdo pasikartosiu esi alkoholikas tik nezinia kiek degradaves gali buti tai dar tik pradzia ir tas kelias nuo pradziops iki galo yra labai skirtingas vienu labai ilgas kitu kaip sykis trumpas.taigi testas paprastas tik yra vienas dalykas -o as neuzsikabinau as ne alkoholikas galiu gert kiek noriu tai didele klaida,viena diena juo gali tapt ne nepajausi.tigi gyvenkim blaivybeje.

rimantas

2015-09-29 22:09

tai norejot suzinot kokia stipri liga alkoholizmas tuoj as jus paguosiu,alkoholikai praranda seimas,masinas ,namus paskui,kai kurie neteke vilties pasikaria,ka tai reiskia ogi tai kad noras ji vartot stipresnis netgi uz nora gyvent,atrodo kas cia metei gert ir viskas o jie pasirenka virve-ar ne keista,taigi zmogus praranda motyvacija gyvent jo liguista galva masto mazdaug taip,ai vis tiek as niekam tikes girtuoklis kam cia kankintis ir kitus kankint ir padaro savo,stai tokia to alkoholio galia.taciau taip atsitinka nedaug kam,daugelis mirsta apsinuodijus alkoholiu kitaip tariant perdozavus arba del umaus kraujagysliu nepakankamumo esant abstinensijos sindromui arba istinka kvepavimo taku paralyzius miegant zilos senatves nesulaukia beveik niekas isskyrus tuos kurie meta gerti ir sugeba buti abstinentais nebutinai anoniminiais nors jais bunant gyventi blaiviai lengviau.nors ir lankau anonimus esu pagrindines taisykles salininkas turiu neragauti ne laso nes as alkoholikas ir niekada nesugebesiu gerti socialiai tas man puikai pavyksta,apie kitu skaudinima kalbesiu apie save as puikiai suprasdavau kol budavau blaivus taciau su pirmu stikliuku visas supratimas apie morale dingdavo,kiek kartu esu ir apsijuokes,apsimelaves,nu tai ka taip buvo to nepakeisiu nesigrauziu del praeities nieko gero aisku isto ir nebuvo gyvenu vienas nors seimos nepraradau bet ir nesukuriau kaip dabar galvoju trugde alkoholis gal ir gerai per daug ko nenuskriaudziau tiktai save bet ka galiu pasakyti dvidesimt metu jis is manes ateme o tiksliau as pats jam atidaviau daugiau negaus ne vienos dienos.stai tokia jo galia to alkoholio as ji nugalejau bent jau laikinai man tai vis tiek yra pasiekimas kas buvo toj baloj supras kas nebuvo pasakys kiaule suda ede ir es,o ar es dar paziuresim nespreskim is karto palaukiam dar siek tiek tikiu tuo ka galiu pakeist o tai tikrai galiu ir netik galiu bet jau kuris laikas ir esu pakeites reik tik negryst atgal.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių