slaptas

2015-11-02 23:11

Sveiki!Kazkuriame jusu laiske skaiciau, jog labai butu smagu ikurti kluba, kuriame visi lankytusi:).Na gal tas zmogus berasydamas ir pajuokavo, bet as pagalvojau, kad tokia mintis visai reali butu.Na zinoma ne kluba isteigti, bet pabendrauti susiburus visiems gyvai.Manau tai butu visiems naudinga.Kokia butu jusu nuomone i tai? Aciu uz atsakymus;)

tina

2015-11-02 16:11

atsiprasau is anksto, bet nenusikalbekit apie bomzu, alkoholiku laisve! jie visi priklausomi nuo dozes. be to, daugumai is ju galima pripazinti sunkios formos depresija! tik jie man kazkuo panasus i mus:((( mes irgi ligoniai ir priklausomi nuo vaistu dozes, tik vaikstom pas gydytojus ir metom savo sunkiu darbu uzdirbtus pinigus ieskodami nesamu ligu.visu toks gyvenimas pagal grafika ir niekur nuo to nepabegsi. kai kurie dideli darbai daromi ilgai ir nuosekliai, deja nepastebimai...

guru

2015-11-02 14:11

Mano nuomone,jus nesergate jokia sizofrenija.Paprasciausiai kaikurie psichiatrai nezino koks yra sveikas zmogus.Jie man taip yra sake.

zylei

2015-11-02 13:11

Reikia butinai magni gert ir gudobele pasitarkit del betablokatoriu jie retina pulsa bet geriant AD netinka labai slopina ir jei spaudimas zemas ir netinka.

zylei

2015-11-02 08:11

buna sirdies permusimai nervines kilmes. nezinau kaip apibudintiti tikslei. gal kazkas panasei kaip sirdis apsivercia sustoja ir su dviguba jega ima plakti. toki dalykai dazniausiai buna nervines kilmes.

guru

2015-11-01 19:11

Psichologine priklausomybe gali atsirasti net nuo psichologo ar artimo zmogaus,bet tai juk neturi nieko bendro su narkotikais.Tai ir kas liecia antidepresantus buna kazkas panasaus.O narkotikai sukelia fizine ir psichine priklausomybe.

zyle

sveiki,tai kaip jums ilgasis savaitgalis,matau kaip kuriems ,o gal ir visiems tas pat per tapati,sitos ligos su savo simptomais suvienodina visas dienas ir sventes tiesiog jautiesi zmogus kitoks istisais metais ,o taip nusibodo.dekoju visiems kurie patarete del relanium,paskutiniu metu tiek stipriai plaka sirdis jau nekalbant apie kitas nesamones,kad net atrodo ritmas sutrinka,nors dariausi kardiograma sako viskas gerai nezinau ar man taip atrodo ar jie nepagauna to ritmo,ar jums kam nors taip yra su sirdies ritmu jei taip cia nerviskai,jau kartais net nesuprantu kas nevyksta gal tiktai kad esu dar gyva,o kaip jus laikotes.

guru

As manau,kad gal ir nera tokios ligos kaip sizofrenija,nes ir gydytojai apie ja is esmes labai mazai,ogal ir nieko nezino.Haliucinacijos ir kliedesiai,kaip ir mintys yra savotiskai materialus.Tai neaisku ar tie vaizdai ar garsai,nera materialios kilmes.

tina

2015-11-01 16:11

kaip man siandien galva svaigsta. seniai taip nebuvo... o kokia as pikta paskutiniu metu, siuntu ant visu: zmoniu, daiktu... ar Jums neprasiverzia toks kvailas pyktis? man gydytoja sake, kad per toki pykti iseina depresija, kad cia tipo gerai. bet tai kiek as galiu rekaut ant artimuju?!

Lori

2015-11-01 13:11

Na nesijaudink tikrai neuzknisai nes tau nauja liga kurios nenustato gydytojai reikia kreiptis i psichiatra jis paskyrs gyryma israsys antidepresantus,o si liga ilgai gydoma nesitikek stebuklo reikes laiko kad pasijustum geriau as sergu du metai ir tik dabar man geriau,o dar si liga vadinama vegetodistonija taip tai susija su nervais, gal pries tai turejai dideli stresa.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių