xxxxx

2015-10-08 13:10

Norincius galiu nuvest i ligonine,parodyti 10m (su pertraukom) turincio alkoholiko patirti, kaip atrodo. Baisus galas...

darius

2015-10-08 11:10

Pradzia visuomet nelengva, o ypac tada, kai esi purvinos duobes dugne. Ir atsikelti is jos och kaip nelengva. Kartais atrodo, kad ir kelio atgal nera. Ir esi pasmerktas, esi visu niekinamas ie zeminamas. Ir jeigu nesipriesinsi, tai zusi be vardo, be garbes.
Tu privalai save keisti, privalai lauzyti savo neteisingus isitikinimus, nors daznai tai buna labai skausminga, tenka keisti ir draugus, ir darba.
Vedinas svajones, kad ateity laukia kitoks gyvenimas, tu keliesi ir kovoji uz savo vieta po saule, kovoji uz teise vadintis zmogumi, buti tevu, buti salies pilieciu.
As jau iveikiau sudetingiausius vingius ir stoviu ant tvirto gyvenimo pagrindo. Kalbu zmonems apie tai, kad yra stipri, galinga jega mumyse, tik ismokim ja pazinti.
Ta jega - tai musu teisingumas ir sviesus rytojus. Tai blaivi ir samoninga visuomene. Tai linksmos ir laimingos seimos. Stai vardan to ir keliames is to pragaro, vardan to ir kalbu zmonems, kad verta del saves kovoti.

Marina

2015-10-08 09:10

Bet kaip yra sunku priverst save nuejt i AA,kol mane uz rankite ne nuvede/aisku,smegenys buvo jau parostos/,tai nezinau ar dabar buciau blaiva

lota

2015-10-08 09:10

Tai pačiai-kaina 300lt. Geriau kai kartu vaikšto ir žmona.Jeigu sunku vyrą ten nusivesti, pasiūlykit kad mestų rūkyti , okai jau pradės lankyti kursus dėl rūkymo , tai mes ir gerti, nes psichologinis poveikis yra labai efektyvus.

darius

2015-10-08 07:10

Kursu trukme 10 dienu, daugiau tel.262-02-51.

xxxxx

2015-10-08 06:10

NEVARKIT artimieji visokiais vaistais, metodais, AA bureliais. Nepadejo niekas - tik visokie sarlatanai pinigus lupa, o naudos jokios. Gere, gers - turi pats noreti negerti, turi pats noreti kad jam padetu.

darius

2015-10-08 04:10

Psichofiziologo G.Šičko metodas - siandien tebera vienintelis samoningo alkoholio ir tabako atsisakymo metodas, kuriam nenaudojami vaistai,hipnoze, kodavimas ir neprimetami svetimi bioritmai. Tinkamai taikomas sis metodas duoda aukstus ir stabilius rezultatus visam gyvenimui. Metodas padeda tiems, kas jau nekarta kodavosi arba taike kitas pasamone veikiancias metodikas. Uzsiemimai vyksta kas menesi adresu: Vilnius Liepkalnio 18. Tel. (8-5)2620251 (10-21 val)

nijole

2015-10-07 14:10

Labai noreciau suzinoti ta 100% buda gal galetumete man parasyti, buciau labai dekinga

xxxxx

2015-10-07 10:10

Savaitgali praleidom ligoninej, kovojom del zmogaus gyvybes kuris pasmerke save gerdamas. 10 m. kankina vaikus, gimines ir kaimynus. Kepenu ciroze - baisi liga :o .

daina

2015-10-06 13:10

Nerijau, tai ka parašei - atrodo apie mane... Aš jau blaiva ilgai ir nebenoriu daugiau gerti. Man padėjo Minesotos programa, AA - suvokti kas su manim vyksta, nes kaip tu sakai, blaiviais periodais gyvenau grazu gyvenima, tik tie periodai pardejo trumpeti. O ciklai - tipiskas alkoholizmo pozymis. O greito vaisto nera, jokios tabletes nepades, jei zmogus pats to nenori ir nesupranta...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių