Lori

2015-02-10 15:02

Na as dar nepasveikau bet apie sia liga nenoriu kalbet negeriu clonezapamo sumazinau Remerona iki 15mg.jauciuosi daug geriau.

gita

2015-02-10 14:02

tai ar pasveiko kas nors, ar tokia busena jau visam gyvenimui??? atsiliepkit pasveikusieji!!

Martynas

2015-02-10 13:02

Kadangi man dar buvo prostatitas, tai geriau prostaplant ir nei pats nepastebejau kaip susitvarke. Nors slapintis varau daznai, nes maza pusle, tereikia kavos puodeli isgerti ir varo, bet prie to irgi galima priprasti, tik nervina kai reikia i kokia kelione vaziuoti tai nuo nervinimosi irgi daznai varineja, net jei ir nieko negeriau. tuomet padedavo puse Lexotanil tabletes. Aisku ta dirglioji slapimo pusle tikrai vargina.

tina

2015-02-10 08:02

net keista, kad ir daugiau žmonių vargina ta pati problema su šlapimo pūsle nerviniu pagrindu, nes ir aš jau keletą savaičių naktimis lakstau kas pusvalandį, tai nei miegu, nei pailsiu. dieną man viskas tvarkoj, nu bet naktį... kai prigeriu raminančių ir/ar migdomųjų, tai irgi pasidaro gerai. anksčiau būdavo kokią naktelę, bet ne ilgiau, o dabar ištisai.taigi tai tikrai nerviniu pagrindu, tad ir vaistų turbūt nereikia gert, nebent raminančius. o kaip kiti tvarkotės su šia problema?

Martynas

2015-02-09 17:02

Kaip skaiciau knygoje, kad nerimas pasireiskia ir tikru tikriausiais skausmais kaip ir tikrose ligose. Atorodo jog mirsti, bet visa tai sukuria musu pasamone net ir skausma. Beje man nuo per daug gilaus kvepavimo irgi skauda visa krutines lasta, tarsi akmuo butu uzdetas, dar sunkiau kvepuojasi
:(

2015-02-09 13:02

Gal kam teko gerti Fluanxol nuo depresijos ir nerimo? Ar padejo? Pasidalinkit prasau

Martynas

2015-02-09 12:02

Prisiminiau toki issireiskima rdquo;Nervus i koncervus, Prota i kompotardquo; gal esate girdeje? Juk tai tikrai pagal realybes faktus sugalvota :)Man irgi uzeina mintys ivairios ir nesmagios, bet stengiuosi kazkaip uzslopinti, man dar mintis slopina siek tiek Fluanxol, jis butent toms mintims malsinti skirtas vaistas. Prisimenu, kai buvau nutruakes ta vaista uzeidavo blogu minciu daugiau nei as vartoju ji.

Martynas

2015-02-08 14:02

Na man tai visaip uzeina, kartais neimanoma tvertis, bet kazkaip pripratau prie tokio gyvenimo ir viskas. Aisku dar ieskau priezasties kodel man taip yra, kas kaltas, bet dar kol kas neatradau kaltininko :)

medija

2015-02-08 10:02

Norejau paklaust o tuos Spitomin galima gert su antidepresantais ?vartoju Coaxil ,bet pagerejimo nejauciu ,antidepresantus geriu pirma kart ,gal reik laiko kad pradetu veikti,nes jau menuo laiko ,o pagerejimo nera.Sakyciau dar sustiprejo nerimas ir baime.

medija

2015-02-08 10:02

Gal kas geret Coaxil?Kokia nuomone ir kada jie pradejo veikti?geriu juos apie menesi ,bet pagerejimo nejauciu ,sakyciau dar sunkiau darosi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių