Martynas

2015-02-11 17:02

Del musu ligos as sutinku su Lota, ji teisi. Jokiu budu neuzsisklesti savyje, keisti vieta, nebuti vienoje. Pavyzdziui man padeda kai esi lauke tuoj leki kur nors i vidu arba atvirksciai, pasikecia aplinka ir pasidaro geriau. Sportas gal ne visiems, bet aktyvus gyvenimo budas butu labai gerai, bet mane glumina tie vaistai, as jais netikiu, gal tai ir yra blogiausia, nes as nuo ju neturiu pastangu ka nors daryti ir aktyviai kazka veikti. Pagyvensim paziuresim. Pagal prota mes gana visi protingi, manau tikrai protingesni uz visus kitus sveikuosius, tad stogas dar nenuvaziuoja kazkaip ;)

Martynas

2015-02-11 17:02

Neisivaizduoju per kokia panorama Jus girdejote apie mano gimtadieni, bet tai tiesa :) Siandien svenciu 28 gimtadieni, bet jauciuosi ne prasciau nei buvau 27. Gal nebus taip jau blogai kitus ateinancius metus. Gaila, kad negaliu pasvesti, negaliu vartoti alkoholio, tai truputi glumina kai kiti taip audringai atsvencia savo gimtadieni ir laukia jo kaip kokio angelo. Pasveikino artimieji ir uztenka, tikiuosi, kad bent jau 30-asis bus jubiliejinis ir galesiu kaip normalus zmones ji atsvesti :)))) VISIEMS ACIU!!!!

Ugne

2015-02-11 16:02

Sveiki.
PP prasidejo pries 2m.,bet gydytis pradejau pries 8men(esu pries vaistus).DB geriu rdquo;Seroxat20rdquo;,bandziau mazinti doze(su gyd. pagalba)bet vel atsinaujimo priepuoliai.Taip pat kenciu nuo salutinio poveikio(lytinio saltumo)Buvo greiau kai kas para gerdavau 1/2tab..Pradejau dziaugtis pilnaverciu gyvenimu,bet po PP supratau,kad arba vaistai arba...Norejau pasiteirauti apie WELLBUTRIN AD.oreciau pakeisti AD,bet noriu daugiau info apie kitokius variantus.Dekoju viesiems uz ats.

lota

2015-02-11 16:02

Biskuti Argentum supainiojau su Cuprum:))))

lota

2015-02-11 15:02

Nesvarbu, Marchela, kaip pavadinsime tas ligas: kepenu, ar psichikos. Tu teisus, kad ta liga susijusi su Argentum. Jeigu ji pagrinde kerta per psichika, tai kepenys praranda savo reiksme. Su nesveikomis kepenimis iki gana gilaus lygio galima gyventi, o psichika - visai ktas dalykas.
Dzigita, dekui uz pastebejima, bet esu patyrusi viena dalyka: turejau nezmoniska aukscio baime, mazdaug, kaip Jus panikos. Guledama savo namuose lovoje ir ziuredama televizoriu, matydama kazkoki siuzeta rdquo;is paukscio skrydziordquo; griebdavau savo draugui us rankos, nes maniau, kad jau krentu ir jau mirstu. Bet deka supratingu zmoniu, kurie zinojo mano problema, teko skristi lektuvu (privaciu) buvau visaip psichologiskai verciama ziureti negana, kad per iliuminatoriu, bet dar ir pro ji
zemyn. Savo baimes negaliu apsakyti, jausmas buvo beveik tragiskas. Bet palaipsniui jis pasidare visai priimtinas. Po to visai idomus. Dabar nebijau parduotuvese leistis eskalatoriais, nors kazkada pakilusi rdquo;Vaiku pasaulyjerdquo; eskalatoriumi, nezinojau, kaip juo nusileisti: buvo pietu metas ir nezinojau, kaip gryzti i darba. Ismuse nezmoniskas prakaitas. Pamaciau besiruosiancias leistis dvi paneles ir nutariau kazkaip is paskos prie ju joms nezinant prisijungti. Apsimoviau pirstines, kad neslystu rankos, besilaikant, atsistojau iskart uz ju, isikibau abiem rankom uz tu tureklu, pasiruosusi kristi be samones ir galvoju, nu nualpsiu, tai ka, gal kas izgelbes, bet kazkaip nusileidau. Tai ka noriu pasakyti: PABANDYKITE KAZKUR EITI IR KAZKA DARYTI. PABANDYKITE TAI KA SIULIAU IR PAMINEJAU.

lota

2015-02-11 14:02

Pačių geriausių dienų linkiu visiems. Rasau čia dėl to, kad noriu pasakyti, jog negerkite klonazepamo. Jį israso jau beviltiškiems ligoniams. Jis rdquo;suėdardquo; žmogaus intelektą, jausmus, emocijas, atmintį ir visokius teigiamus dalykus, kurių dar tas žmogus gali tikėtis. Jį pavartoti galima tik supper isimtinais atvejais. As nesergu panikos priepuoliais, sergu depresija, bet nejau niekada pas gydytojus, nes bijau prarasti darba. Bet pažįstu žmogų, kuris sirgo Vilsono liga - tai baisi psichinė liga, privedanti sveiką, protingą žmogų iki beprotybės ir net iki kriminalinių nusikaltimų (žmogžudysčių), tai jam prie kitų dar vaistų buvo paskirtas ir klonazepamas. Pati esu bandžiusi gerti juos nemigos atvejais, bet tik po ketvirtadalį tabletes, ar pusę, blogiausiu atveju. Bet labai retai, koki kartą į tris menesius. O seip, bandykit kitaip pažiūrėti į savo negalavimą (nevadinkite jo liga, nes į tai labai greitai įsijaučiama). Esu tinginė, todėl žinau, kad nuolat vaikščioti į sporto klubą nesugebėčiau. Bet yra tikrai nebrangių kelionių į užsienį, nasakau, kad jos ten yra labai turiningos, bet vien ilgas važiavimas autobusu yra nuostabus relaksas, taip pat ir meditacija, jei kas nors to nori ir kam nors to reikia. Yra teatrai. Spektakliai yra tokie įvairūs, kad netikiu, kad bet kas iš jūsų nerastų sau labai artimo, įdomaus spektaklio. Yra knygos. Jų taip pat yra tokių įvairių ir įkvepiancių gyvenimo dziaugsmo! Tiesiog jus nezinote, kad visa tai yra, nes nenorite to zinoti. Neprisidenginekite savo liga, nes tai ne liga, o
negalavimas. Paskaicius Jusu komentarus, tai tiems vadinamiems sveikiems is jusu reiketu pasisemti protingu minciu, suvokimo, vertinimo, zmogiskumo ir t.t.

tina

2015-02-11 08:02

pati paklausiau, pati galiu jau ir atsakyt:) uzteko pusės tabletės lexotanilio ir pagaliau gerai išsimiegojau, nebereikėjo lakstyt visą naktį. taigi tai įrodo, kad visos problemos tik nerviniu pagrindu, mat, aš dabar labai palaipsniui mažinu zoloftą ir noriu visai vaistų atsisakyti, kad ir kas būtų.
ši problema dar turbūt skirtingai sprendžiasi vyrams ir moterims...

Martynas

2015-02-10 18:02

Kai pasveiksi pamirsi ta foruma :) Jis jau bus nebereikalingas.

Martynas

2015-02-10 17:02

Mano nuomone pasveikusiu 100% nera, bet tie kurie jau sugeba valdyti save nebesilanko cia nes yra uzsieme kitokiais tikslais. As pats jeigu jau sugebeciau save visapusiskai nuraminti ir nebejausciau tokiu varginanciu simptomu irgi nebesilankyciau cia, nes tikiu, kad atsirastu kokiu kitokiu uzsiemimu ir pamirsciau. Taciau kai pradedi vel prarasti savikontrole ir velvisi sugrizta pasisemti nauju ziniu i foruma :)

Martynas

2015-02-10 17:02

Yra labai daug uz ir pries, net galva sukasi. Man rodos su vaistais didesne tikimybe, kad kadanors isvis isprotesi ir be ju negalesi gyventi. Be vaistu, kai jau zinai ju poveiki, ka jie daro tavo smegeninei man rodos galetum apsieiti be ju, tik reiketu labai dideles kantrybes ir didelio noro pasveikti. Galvoju, kad tikri jausmai ir sviesios mintys be vaistu yra geriau nei juos vartoti ir buti priklausomam. Cia juk tas pats kaip alkoholis, kuo toliau tuo didesniu doziu reikes, tapsi tiesiogine prasme narkomanas. Net nezinau kas geriau, kol kas jauciu toki pagerejima, gal but ne viskas taip blogai, siandien dar nenutraukciau vastu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių