Roberta

2015-10-15 11:10

Geras, šaunuolė Leta:)

Leta

2015-10-15 11:10

Jos Didenybės Dekretas skelbia -
„šiandien karalienė laiminga“

Sako - ryte ilgai vaipėsi:
merkė veidrodžiui akį,
vėliau mosavo papūsta uodega

kauliukais aplošus sargybą
prikirtus spirgučių
ilgai kikeno audiencijų salėje

Tam ir karalienė – kaip nori, taip jaučiasi

violla

2015-10-15 10:10

Pilnatis, vaikuciai, ir visai nejuokauju. Todel ir veliasi jausmai, emocijos bei mintys. Del tos priezasties dar papildomai komplikuojasi ivykiai, nuo ju-busenos. Bet pilnatis laikina. Isankstines informacijos mes gauname daug, bet beda ta, kad nemokame jos skaityti. O ir mokytis galime ne visi - reikia tureti Duotybe. As jos beveik neturiu, bet mano drauge pries miegodama ussiduoda sau klausima ir sapne gauna atsakyma. Nefantazuoju. Ji yra Volmer mokine. Tai jau jai darosi gyvenimo budas, be galo idomus zmogus. Graziai kalbasi su Visata.. Ir pasveiko nuo visu ligu, nors jau reikejo keisti sirdies voztuva. Buna. Bandau buti as jos mokine, bet esu labai negabi, nepazangi ir dar, nevalinga. Neparuosiu net jos uzduotu pamoku. Ir ka.. tokie napakaltinami:)..

zunda

2015-10-15 08:10

O gal cia mane pavydas supjove, kai pati negaliu makteleti. Reikia palaukti kitu nuomones, pati neapsispresiu, nes vis giriuosi, kad neturiu pavydo jausmo :))

Roberta

Atsiverčiau, tikrai reiks paskaitinėti rimčiau. Aš kol kas remiuos Susan Gregg mokymu(galite atsiversti irgi jos puslapį), dar neblogai įkvėpė knyga rdquo;Vienuolis, kuris pardavė ferarryrdquo; . Na, man šie mokymai nesipjauna nei su mūsų tradicija, krikščioniškom teorijom. Dar labai neblogai mane veda pirmyn drausmingumas. Jei neišskystu drausmėje, labai gerai. Nes valia tarsi stumteli energiją pirmyn. Bet dar turiu šioj srity padirbėti-atmesti iš savo gyvenimo tai, kas makaluojas po kojom ir stabdo.Labai neblogai veikia tiesiog konkretumas, apibrėžti dalykai, nes kartais su tais dvasiniais dalykais galima ir persistengti. Visad reikia tarsi kojas prie žemės pririšti:), nepamiršti realybės jausmo.Kaip tik imsiuos mokytis naujų kursų kompiuterių, noriu išsilaikyti Esdl.Tai tam, kad būčiau arčiau realaus gyvenimo. Pusiausvyra labai reikalinga mums-protinio ir fizinio darbo, jausmų ir minčių, realybės, daiktiškumo ir dvasingumo, sielos gyvenimo. Kai esi tarsi susharmonizavęs šiuos dalykus, esi vietoje.

Roberta

Nu jo, aš čia rašau apie skaitymą, darbą lovoje vakarais, o Vienas žino, kas geriausia-seksas:)
Tikra tiesa, kaip tik vat galvojau, ką čia nuveikus, kad pagerinčiau šią sritį, juk ir jai reikia dėmesio:)Su tais skaitymais-tai tikra tiesa, galima ir nusiskaityti į pievas arba skaitai to ir ano ir susimaišo viskas. Aš jau turiu savo sistemą tarsi galvoje.Reikia tiesiog gyventi, kažką rdquo;instaliuojatrdquo;iš tų knygų ir mokymų. Žinoma, tobulėti ribų nėra, pažiūrinėsiu Jūsų nurodytam saite.Apsikroviau kabinete rožėm-geltonos lai įkpėps man energijos, rausvos lai nuramins:)Yra tokia meditacija-bent 10 min. žiūrėti į rožės žiedą, kvėpuoti ja, jausti jos grožį.Gerai įsižiūrėjus net jos aurą galima pamatyti.Tai nuramina.Priverčia sustoti nuo tų lėkimų, sustabdo sumaištyje.Siūlau vietoj remerono:)arba kartu su juo:)galima prieš miegą arba ryte , arba per pietų pertrauką:)ypač gerai veikia , jei žiūrima dviese-jis ir ji:)

Dina

2015-10-15 07:10

dėkoju visiems, apie Rameroną pasitarsiu su gydytoja, na kaip nors pakišiu jai tą mintį, gal išrašys kaip kompensuojamus, pabandysiu minimaliai.. Šiaip rytais ir aplamai iki vakaro tikrai puikiai jaučiuos, bet kai tik sutemsta - pareina nerimai, širdperša. Kaip Roberta sako, tada būtina kaž kuo užsiimti, bet ne visad randi širdžiai mielą užsiėmimą. |Hmmm..su tom žvakėm net mintis tokia nebuvo kilus:)

Roberta

o aš aną naktį nemiegojau, nes nesimiegojo:)) o šią naktį nemiegojau, nes draugė iš Švedijos grįžo, tai naktį vaišinomės vėžiais, o šiandien darbe sėdžiu kaip tortas, skrandį skauda, tai išgėriau degtinės su pipirais, taip patarė bendradarbis, na, dar pankreatino:))Gręsia savaitgalį atidirbti už bedarbystės dieną šiandien. Matyt, šiandien darbo nebus, nes nėra tam jėgų (vėžiai atėmė ir degtinė pipirinė), tai galite rašyti man, klausti, kritikuoti ir girti:)))Pabandysiu čia užsukti. gal nieko tokio, jei leisiu sau tokią pramogą:))
Vi, jaučiu, kad esi pavargus....
Beje, vakar tam vakarėly buvo Roberta, tai keistai man jautės.

debeselis

Labas rytas,
Nežinau ar čia ruduo kaltas ar ką, bet mano savijauta ir pablogėjo ir prie antidepresantų -seroxato dar daktarė patarė gerti papildomus vaistus, kad neatsinaujintų kaip prieš kelis metus, aš ir pati to nenoriu ka iškenčiau.Reiks gerti, o kas lieka daryti, kai jautiesi blogai.

Leta

2015-10-15 06:10

Remerono kaina priklauso nuo stiprumo, 15 mg apie 40 Lt, 30 - apie 80 Lt be kompensacijos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių