aivaras

2015-11-06 10:11

O tai tada is kur galvoje zidiniai, ka?

?

2015-11-06 09:11

Na mano nervų daktaras irgi sako kad reikia ne į galvą bet į stuburo smegenis žiūrėti.

inga

2015-11-06 07:11

taip magnio sulfata man lasijo ir deja jis neskiedzia kitu vaistu ,o jy paty atskiedzia ir lasija,taip as uz jy mokejau,o reabilitacijoje as buvau pavasary sy,ir dabar vel vazuosiu 24d,uz nieka moket neriks,sergu jau 13m sia liga ir nenaudoju as brangiu vaistu,ju atsisakiau,man uztenka pokolkas paprastu vaistuku,ir aisku nezinia kiek tai tuks,suo metu naudoju trentaly medifikuoto atpalaidavimo tabletes,inbumetina

as

2015-11-05 21:11

tikrai nukvakus tu daiva med sesuo.Mezgimas-amatas,o ne nukvakimo parodymas.Nenusisnekek.Pamastyk ka rasai

vile

2015-11-05 17:11

Tikrai niekad nepakenks 50 gr. brendžio ar taurė raudono vyno. Netgi naudinga. Kiek vartojau sveika būdama, tiek ir dabar - liga neturi jokios įtakos mano gėrinmo ypatumams.

Ineta

2015-11-05 16:11

Tiesa, del tu rankdarbiu.. tikrai fainai butu kazka tokio sugebeti.. bet as niekada ne tik kad nesugebejau, bet kanrybes tokiems uzsiemimas neturejau, per daug reikalauja seslumo ir ramybes.. o kai pagalvoju, kad vistiek turesiu savo vaiku, tai tikrai noreciau moketi bent megsti.. ech.. kiek visko grazaus galima butu numegsti...
Tad saunuoles visos,kurios sugebat tokius grazius dalykus sukurti, kaip siuvinius, mezginius ir t.t.t.
na, viskas, baigiu, nes kai uzisvedziau plepeti, tai tuoj busiu ismesta is forumo..
dar karta gero upo;)

Ineta

Tiesa, tutsiuk, tau siunciu debesi stiprybes! Laukiu nesulaukiu, kada isaus ta diena, kai tu vel kursi..
Tik nenuleisk rankyciu! Tu juk tokia stipri!

Ineta

Labutis visiems, seniai cia bebuvau.. Ir dabar tik trumpam. Jei dar kas neraset i Imunolita, tai man drauge atsiunte, ka is ju gavo, jei kam idomu, tai galeciau atsiusti, imeskit meila:) nes i foruma kopinti nelabai noriu, nors ten tik vienas lapas, bet vistiek uzkemsa plota, ane?
Geros nuotaikytes! Stipraus tikejimo! Ikiukas
Tiesa, Patricija, kiek zinau, tai norint sokti parasiutu, reikia sveikatytes testa praeiti kazkoki, ar ne??nes mane irgi visada trauke tokiios pramogeles..:) Butu labai smagu, jauciu..:)))
dabar tikrai iki!
Gero vakaro visiems:)

aistė

2015-11-05 13:11

pabandysiu tas amino rugstis. Ar kam taip buna tvarkausi namuose ir pasidaro taip blogai su stuburu, sulinstu visa, kojos per kelius sulinksta ir tik kristi is nuovargio.Bet nesiliauju kol nebaigiu tvarkyti buto.Po to isditiesiu an kilimo ir ramiai paguliu kokia 20 min. ir viskas praeina.gal as blogai elgiuosi?Man is nustatyta 2004

mergyte

2015-11-05 13:11

Joa kai i sanatorija vaziuoji,tai interferonu neskiria,bet jai tu turi imi su savim savo iterferonus,juk duoda trims menesiams....aisku kam sutapo imt interferonus ar reabelitacija...pasirinkimas jau jusu....o lyga musu eina bangom,man pvz reabelitacijoi patiko...aiku savijauta buvo ivairi,svarbiausia reikia zinot ka tu gali....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių