vaida

2015-11-06 10:11

Va, va gydytojai taip ir sako,kad nera kelialapiu.Poliklinikoje kai prasiau kelialapio seimos gydytoja nusiunte pas rebilitologa.Ten kaip ir uzsirasiau i eile vasarai, bet kai eile atejo pasake,kad neturi kelialapiu.Gali skirti tik rebilitacija vietoj(mano poliklinikoje yra rebilitacinis skyrius),o i sanatorija jokiu budu,nebent pati apsimokeciau gyvenimo islaidas.As tai norejau tik i Palanga ir tik vasara.Netekusi kantrybes atsiguliau i ligonine ir per vargus isvaziavau rebilitacijai i Palanga.Beja gavau tik 18 dieneliu.O proceduru 5 masazo,5 vonios,manksta neribota,10 raumenu stimuliacijos.Tai ir viskas,bet paskui nusipirkau daugiau masazo proceduru.O ateinancia vasara nezinau kaip isiprasysiu i sanatorija.Beja man labai padeda pabuvus prie juros,tarsi naujai atgimstu

aistė

2015-11-06 09:11

Vegetodistonija liga, kurios dabar gydytojai nepripazista liga. Atseit, tai tokia bjauri busena. Jos simptomai lygiai tokie patys, o kartais net baisesni negu IS. Tai nervu nusilpimas, tiksliau vegetuojanti nervu sistema. Amerikoje tai vadinama chronisku pervargimu.Mano tvirtas isitikinimas-zidiniu nera, tai ir IS diagnozuoti nevertetu.

Artūras

2015-11-05 20:11

jei pagulde i ligonine del ligos pablogejimo tai rebilitacija priklauso. o palaikomoji rebilitacija priklauso mums kiekvieni metai del jos reikia kreiptis pas savo gidytoja tik jie sakis nera kekialapiu bet galima issireikalaut.

vaida

2015-11-05 11:11

man tai sunkiai duoda rebilitacija, tipo nepriklauso.Net kai gulejau vasara ligonineje gydytoja irodinejo, kad ne.Tik kai prasiau tai vos ne vos kelialapi dave. Prasiau, turbut supratot, kad babkiu daviau.

Laimutė

2015-11-04 11:11

trukdau ega o ka jus jauciate kad sakote liga progresuoja.taigi galima tu vaistu atsisakyti arba keisti.kur gydotes.mums rebilitacija priklauso kas trys menesiai turi skirti proceduras.

Laimutė

2015-11-03 16:11

labutis visiems.leidziu rebifa.okas butu be jo.jau gal butu lazda.nereikia jo bijoti ir pagalvoti kas laukia sergant musu liga.o kai zmones geria vaistus saujom tai nepagalvoja kad gadina kepenis skrandzius ir t.to rebijo bijo.parasykite iki

vaida

2015-11-03 10:11

Man nustate pries desimt metu, o pati ligos pradzia,manau, buvo jau seniai. Netgi itariu, kad po apsinuodijimo smalkemis.Veliau emiau sirgti persalimo ligomis ir ilgiau pasedejus sunkiai imdavau eiti iki kol isivaiksciodavau.Man buvo tik 18 metu ir gydytojai ko gero galvojo, kad simuliuoju, nes po slogos budavo keisti jutimai: tai ranka dilgciodavo, tai kazkoks mieguistumas,sunkumas.Po kiek laiko viskas praeidavo ir as pati sau primeciau tinguma.Tik veliau kai po eilines slogos vos vilkdavau kojas mane gyde nuo dipresijos.Kai nepadejo peroksikamu gyde sanarius, ostechandzoze,letini radikulita ir taip nuo 18 metu.Paskui 19 istekejau,o 20-ties pagimdziau vaika.Po to buvo dar blogiau. Bet IS nustate tik kai buvo 30.

loreta

2015-11-03 10:11

taip ,man Is sia liga man pati Malciene DIAGNOZAVO ja sergu jau eile metu,pas mane lengva forma,man magnetas nerodo sios ligos, bet gydytoja sake,kad nevisiems magnetas parodo ,man pvz dare BERA tyrimus,jie kuo puikiausai parodo,tad prasau manes neyzeidineti,as buciau laimingas zmogus jai neturetau sios IS.ACIU

Artūras

2015-11-03 08:11

sveiki visi,4 metus naudojau imurana salutinio poveikio nebuvo bet ir naudos jokios.man geriausia jegas atstatydavo solu-medroliu ir plazmaferezes bet ir tai ne ilgam.dabar jau sedziu vezimeli.nebeturedamas ka prarast pradejau metoksantrono kursa kolkas sulasino dar tik viena laseline.sekmes visiem.

zen

2015-11-01 15:11

jei netingėsit -paskaitykit ir nesiginčykit ,yra svarbesniu dalykų.www.ruvi.lt/2009/04/28/kodel-musu-organizmui-toks-svarbus-vanduo/

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių