aivaras

2015-11-10 09:11

Cia tam, kur be vardo. Ir be smegenu.

aivaras

Ismok rasyt pirma lietuviskai, tada rasyk!

aivaras

Laimes, meiles, pinigu ir ilgu tau gyvenimo metu, arturai!:-)

aivaras

2015-11-10 08:11

Seniai norejau varyti is cia. Pasirodo musu liga serga ir psichikos ligoniai. Labai gaila. Vaziuok tu ar prie juros ar prie ruros, man visau dzin.

aivaras

2015-11-10 08:11

Sakis tu sakis:-)kai tyli, nesakai nieko, taip ir gaunasi. Aciu, kad isvijai mane is cia. Daygiau manes cia nebus. Gyvenk ir zvenk! Ai, tiesa, ir vel komanduoju:-)

aivaras

2015-11-09 20:11

Arturai, taigi galima temperatura mazesne padaryti, man tai padarydavo mazesne ir jokiu problemu. Man tai sunkiau, kai vonioje prigaruoja, mums garai, negrynas oras labai kenkia. Pirtis isvis savizudybe butu. uztai vonioj ilgai nemirkstu, pasidarau vandeni, kad butu drungnas, jokiu budu ne karstas, mane labai veikia karstis, pernai ne taip veike, siemet pastebejau, kad pabuvus ant saules , po to kojos sunkiau klauso.

Artūras

2015-11-09 20:11

na pas mus tai sniego dar nera ir noriu dar paklaus o jus karstis nevargina na kai sauleje pabuni ar vonioje kai vanduo siltesnis.man tai ir rebilitacijoj jau kokius tris metus nei baseino nei voniu nebeskiria nes sako tau vanduo per siltas

Artūras

2015-11-09 19:11

na vasaros tai nemegstu per daug karsta atima sweikata man geriau kai vesesnis oras arba vasara reikia but prie juros

Artūras

2015-11-09 19:11

kiek supratau jus gydotes kaune klinikose ka jums ten siulo kai atsigulat del pablogejimo.jei teisingai supratau.

aivaras

2015-11-09 17:11

Ne nusimint reikia, o dziaugtis, kad tai padeda issiaiskinti, kas yra draugas ir ar jausmai tikri, ar ne. Aisku butu gerai geresne sveikata pasidziaugti, bet ka turim, ta turim. Yra kaip yra. Turim, privalom gyventi! Gyvenimas tuo nesibaigia!Galu gale ir medicina vietoje nestovi, eina po truputi pirmyn, tikiu, kad atras kazka, kas isgydys sia bjaurybe! Neturim teises pasiduoti ligai. Turim, privalom kovoti, nors ir kaip sunku bebutu. Aisku, nors ne visi vienodai stiprus psichologiskai. Bet laikykimes! Mes stirus, kai mes kartu, turim su kuo pasitart, pasiklaust patarimu. Tad bukim geranoriski vieni kitiems, nors ir musu ligai budinga didele emociju, nuotaiku kaita...Stiprybes visiems!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių