2015-01-13 14:01
Edita II ,kad man kas pasukyu laiko rata atgal-žinočiau ka valgyti ko ne,bet mes visi žinom tik po laiko.Jei pradinė ligos stadija mėginkli penktadieniais nioeko nevalgyt ti vandenį gert.Mano valbiui užtenka 6 lietuvišku obuoliu.lekštės žirniu arba pupeliu,pora nuplykytu pomidoru verdančiu vandeniu kad galėtum nulupti odele ir 6 česnako skiltelės.pora skustu morku,nuskustas burokas,trys lapai kopūsti susmulkint ir užpilt sėmenų aliejum,uždėti 5-10 galalėliu silpnai sūdytos silkės ir valgyt tai su namine duona,jei neturi tinka iš bėdos ir rigelis.Dar esu girdėjes kad vaistinėse yra ponios Balvočiutės žoleliu arbatos nuo išsetinės sklerozės-tai pirmas vaistas nuo mūs ligos.Aš įdedu kupina valgomajį šaukšta į litrinį inda,jį užpilu verdančiu vandeniu ir uždenges lėkšte palaikau tris valandas po to galima gert.Dar desertui naudoju pora sauju riešutu(lazdyno,graikišku,pistaciju) su razinom(juodom).Pabaigai pora šaukštu lietuviško medaus.Atminkit mūsų mitybos principas turi būti-jokio cukraus,jokios druskos,jokiu rafinatu(ypač alieju) naudoti visa tai kas yra šalia mūsų.Vakar girdėjau Taunytės Filomenos pasisakyma per LNK,visa tai aš irgi darau bet per savo klaidas prie to atėjau-abidna.Dar įspėju ėmus maitintis vegetariškai sveikata pablogės garantuotai,kūnas yra įpatęs prie mėsos.Tad sėkmės jum visiem ko dar medikai nėra "nugydę" kaip mane ir dar dauk kitu:)))