suduvis

2015-01-14 12:01

Edita II,baikit =aisti su "Prednizolonu" nes jis pradžioj padeda,bet vėliau kerta kaip kirviu.Dar nesusigundykit jokiom žolelėm iš tolimu šaliu- tokiu kaip Kinija arba Tanši žolelės.Taunytė Filomena sakė tiesa- žolės turi būti 500km. atstumu ne daugiau.Iki:)))

suduvis

2015-01-14 11:01

Brangieji mano - nevartokit "Prednizolono" nes tikrai bus blogai.Nemeliuosiu pirmoj pradžioj jis duoda teigiama efekta,bet vėliau pablogina padėti.Naudokit ponios Balvočiūtės arbatas,bičiu produktus tokius kaip duonelė,medus pavasarį įkandimai,įsidirgikit dirgėle strėnas ir tiek.Naudokite vegetarine dieta,nenaudokit cukraus,druskos,rafinuotu produktu.Sėkmės jum:)))

Patricija

2015-01-14 09:01

Laba diena visiems:) na vis tiek neiskenciau neissiziojus:)) Ar jau nebeturit daugiau ka skaityti? Ar jau visas geras knygas perskaitet? nesuprantu ar kam nors lengviau nuo tokiu, kaip sako mano brolis, gruzinanciu ideju. ne ten einam, kazka ne taip padarem... Pagal tokias teorijas tai visi, kurie rimtai serga kazka ne taip padare gyvenime, o visi absoliuciai sveiki bukaprociai tiesiog tobulai gyvena iskaitant ir visus ju protevius...

Vita

2015-01-13 20:01

gerai b grupes vitaminai, selenas, zuvies taukai ir t.t pabandykit atsidaryt www.is-centras.lt/apie_is.htm

rimas

2015-01-13 19:01

Edita II, mano sveikata panaši kaip ir Jūsų, todėl norėčiau paklausti ar dirbate, ar turite grupę?

vytis

2015-01-13 19:01

Srekai, o as manau nera ten ko knaisiotis praeityje, esam kokie esam ir darom tai ka galim geriausia padaryti:)O galim tikrai..:-)

art

2015-01-13 17:01

sveiki,noreciau paklaust ar man kartot prednizolono doze.pries puse metu sulasino 3gr prdejau geriau vaiksciot padejo.

suduvis

2015-01-13 15:01

Vėl būčiau pamiršes kas yra pagrindas.Ogi negert,nerūkyti(man to atsikratyti 3m. truko),dar jokiu saldumynu,jokiu ledu,jokiu duonos produktu tokiu kaip bulkutės ar duona kas savyje turi mieliu,druskos,cukraus.Vietoj to vartokit košes-grikiu,žirniu,pupeliu ir panašiai.Vakare paruošta koše užpilti vandeniu,ryte ta vaddeni nupilti ir užpilti nauju.Per pietus dažnai pakanka tik užvirti ir maistas gatavas.Stenkis kuo mažiau maista apdirbti termiškai,vietij aliejaus naudok sėmenu alieju,ji nusipirkus iškart nusuk kamšteki-kad neaokarstu.Aš į lėkšte su sėmenu aliejum įdedu grižinėliais pjaustyta svoguna ir po pporos valandu ji valgau-nei aštrumo,ar dar konors nesijaučia.Valgai kaip obuoli ir tiek>Iki:)))

suduvis

2015-01-13 14:01

Dar Edita II jum rekomenduoju paskaityti Polio Brago"Tobulumo Formule" neradus jos Genadijaus Malahovo "Banavimo Fenomenas".Ir pradėjus nuo nevalgymo penktadienį po menesio pabandyt pabadaut 10dienu.Tik žinokit nepiknaudžiaukit tuo ir ruoškitės prie ilgesnio sugryžimo prie normalios mitybos laikotarpio.Man pabadavus 10dienu gryžt prie normalios mitybos trukdavo 3-4dienos.Dar esminis dalykas tai stresu aplinkui nebuvimas.Iki:)))

suduvis

2015-01-13 14:01

Edita II ,kad man kas pasukyu laiko rata atgal-žinočiau ka valgyti ko ne,bet mes visi žinom tik po laiko.Jei pradinė ligos stadija mėginkli penktadieniais nioeko nevalgyt ti vandenį gert.Mano valbiui užtenka 6 lietuvišku obuoliu.lekštės žirniu arba pupeliu,pora nuplykytu pomidoru verdančiu vandeniu kad galėtum nulupti odele ir 6 česnako skiltelės.pora skustu morku,nuskustas burokas,trys lapai kopūsti susmulkint ir užpilt sėmenų aliejum,uždėti 5-10 galalėliu silpnai sūdytos silkės ir valgyt tai su namine duona,jei neturi tinka iš bėdos ir rigelis.Dar esu girdėjes kad vaistinėse yra ponios Balvočiutės žoleliu arbatos nuo išsetinės sklerozės-tai pirmas vaistas nuo mūs ligos.Aš įdedu kupina valgomajį šaukšta į litrinį inda,jį užpilu verdančiu vandeniu ir uždenges lėkšte palaikau tris valandas po to galima gert.Dar desertui naudoju pora sauju riešutu(lazdyno,graikišku,pistaciju) su razinom(juodom).Pabaigai pora šaukštu lietuviško medaus.Atminkit mūsų mitybos principas turi būti-jokio cukraus,jokios druskos,jokiu rafinatu(ypač alieju) naudoti visa tai kas yra šalia mūsų.Vakar girdėjau Taunytės Filomenos pasisakyma per LNK,visa tai aš irgi darau bet per savo klaidas prie to atėjau-abidna.Dar įspėju ėmus maitintis vegetariškai sveikata pablogės garantuotai,kūnas yra įpatęs prie mėsos.Tad sėkmės jum visiem ko dar medikai nėra "nugydę" kaip mane ir dar dauk kitu:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių